Συνεχης ενημερωση
Η "X.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.", ανακοινώνει ότι, κατόπιν σχετικής ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ. στη συνεδρίαση της 26/5/2008, προχώρησε σε υπογραφή δεσμευτικού προσυμφώνου για την μερική εξαγορά του κλάδου των μικρών αγγελιών, δηλαδή της "Χρυσής Ευκαιρίας", από το Επενδυτικό Κεφάλαιο "South Eastern Europe Fund L.P.", του οποίου σύμβουλος επενδύσεων είναι η GLOBAL FINANCE Α.Ε.
Για την πραγματοποίηση της συμφωνίας τα μέρη συμφώνησαν το διαχωρισμό του κλάδου των μικρών αγγελιών από τις λοιπές δραστηριότητες της "X.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε." με απόσχιση και εισφορά αυτού σε 100% θυγατρική της εταιρία, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 1-5 του Ν. 2166/1993. Η λογιστική κατάσταση του αποσχιζόμενου κλάδου προβλέπεται να συνταχθεί με ημερομηνία 30/6/2008.
Μετά την ολοκλήρωση της απόσχισης και εισφοράς του κλάδου στην θυγατρική της, η "X.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε." θα μεταβιβάσει περίπου ποσοστό 75% (με απόκλιση +/- 5%, κατά την προαίρεση της) της ως άνω θυγατρικής, σε εταιρία, το σύνολο των μετοχών της οποίας θα κατέχεται άμεσα ή έμμεσα από το Επενδυτικό Κεφάλαιο. Η αποτίμηση του συνόλου του κλάδου της "Χρυσής Ευκαιρίας" έχει προσυμφωνηθεί στο ποσό των ογδόντα πέντε εκατομμυρίων Ευρώ (85.000.000 ευρώ).
Η προαναφερόμενη συμφωνία - εξαρτώμενη βεβαίως από την λήψη των απαραίτητων σχετικών αποφάσεων από τη Γ.Σ. της "Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε." - τελεί υπό την αίρεση της διενέργειας των σχετικών ελέγχων, καθώς και της λήψης των προβλεπομένων από το νόμο διοικητικών αδειών και εγκρίσεων.
-
12:22 Θ.Τρύφων: Η στρατηγική αξία της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας για την οικονομία - Επενδυτικό πλάνο 1,8 δισ. ευρώ έως και το 2028
-
12:18 Μ. Κατρίνης: Οι εξαγγελίες Μητσοτάκη δεν δίνουν λύση στα προβλήματα των πολιτών
-
12:08 Ρωσία μετά τις απειλές Τραμπ: Οι κυρώσεις ποτέ δεν θα μας αναγκάσουν να αλλάξουμε πορεία
-
12:04 Αδ. Γεωργιάδης: Από το 2026 θα ενταχθούν στην κατηγορία για βαρέα και ανθυγιεινά οι νοσηλευτές
-
12:02 Η DKG Development ολοκλήρωσε έργα ανακατασκευής στο Δημαρχείο Μοσχάτου-Ταύρου
-
11:58 Γερμανικά ΜΜΕ: Η Ελλάδα θέλει να μειώσει φόρους - Είναι πλέον από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες της ΕΕ
-
11:50 Καλάβρυτα: Συνελήφθη ηγούμενος μονής που προσπάθησε να πουλήσει 17 βυζαντινές εικόνες
-
11:50 ΕΚΤ: Τέλος οι μειώσεις επιτοκίων; Πέντε ερωτήματα που απασχολούν τις αγορές εν όψει της συνεδρίασης της Πέμπτης
-
11:36 Το Πεντάγωνο εγκαταλείπει την φιλοδοξία ανάσχεσης της Κίνας
-
11:36 Ιαπωνία: Πρώην ΥΠΕΞ ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του μετά την παραίτηση του Σιγκέρου Ισίμπα
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες
-
Σούπερ μάρκετ: Η μάχη των Ιωαννίνων, ο Σκλαβενίτης, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ο Γαλαξίας
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό
-
Πόσο αυξάνονται οι συντάξεις από 1/1/2026 - Πώς καταργείται η προσωπική διαφορά (πίνακας)
-
Και πάλι όλοι μαζί
-
Κερδοφορία και ανάπτυξη σε νέα ρεκόρ
-
Πόσο μειώνεται ο φόρος στα ενοίκια - Η νέα κλίμακα
-
Το φορολογικό σύστημα ακυρώνει την εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης
-
Ο χρυσός στον δρόμο για τα 4.250 δολάρια με περαιτέρω ράλι 20%
-
Τα φλαμίνγκο της Ουκρανίας απειλούν την ενδοχώρα της Ρωσίας
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό (49)
-
Και πάλι όλοι μαζί (11)
-
Η απάντηση των δικηγόρων στις οικονομικές εξαγγελίες της ΔΕΘ: "Ημίμετρα για την φορολογική επιδρομή στον δικηγορικό κλάδο" (8)
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες (7)
-
ΔΕΘ 2025: Μπορεί να αναστραφεί η κυβερνητική φθορά; (7)
-
Πόσο μειώνεται ο φόρος στα ενοίκια - Η νέα κλίμακα (5)
-
Τρομοκρατική επίθεση στην Ιερουσαλήμ: Πέντε νεκροί και πολλοί τραυματίες - Παλαιστίνιοι οι δράστες (4)
-
Live η εξειδίκευση των μέτρων της ΔΕΘ - Κ. Πιερρακάκης: Μεταρρύθμιση για δημογραφικό και μεσαία τάξη - Κατάργηση προσωπικής διαφοράς και φοροελαφρύνσεις (4)
-
Πόσο αυξάνονται οι συντάξεις από 1/1/2026 - Πώς καταργείται η προσωπική διαφορά (πίνακας) (4)
-
Όλα για την πολιτική... (4)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
