Συνεχης ενημερωση
H ανώνυμη εταιρία ΠΕΡΣΕΥΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ανακοινώνει ότι στις 15 Μαίου 2008 πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της εταιρίας αυτής για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων:
1) Υποβολή και έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 1.1.2007- 31.12.2007, με τις σχετικές Εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών.
2) Υποβολή και έγκριση των πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου για την χρήση 2007 και απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη διαχείριση της εταιρικής χρήσης 2007 (1.1.2007-31.12.2007).
3) Έγκριση αμοιβών και άλλων παροχών προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την κλειόμενη χρήση και προέγκριση αμοιβών και άλλων παροχών προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την τρέχουσα χρήση.
4) Εκλογή ελεγκτών για την διαχειριστική χρήση 2008 και έγκριση της αμοιβής τους.
5) Αλλαγή της έδρας της Εταιρίας από το Δήμο Αθηναίων στο Δήμο Βόχας Κορινθίας και τροποποίηση του άρθρου 2 του καταστατικού.
6) Αύξηση Μετοχικού κεφαλαίου κατά ποσό ευρώ 4.230.475,74 με κεφαλαιοποίηση έκτακτου φορολογημένου αποθεματικού ποσού ευρώ 3.024.294,46 και τακτικού αποθεματικού ποσού ευρώ 1.206.181,28 και ταυτόχρονη ισόποση Μείωση Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας κατά ποσό ευρώ 4.230.475,74 με συμψηφισμό ισόποσων ζημιών παρελθουσών χρήσεων καθώς και τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού.
7) Τροποποίηση του Καταστατικού της Εταιρίας, ούτως ώστε αυτό να εναρμονιστεί με τις διατάξεις του Κ.Ν. 2190/1920, όπως σήμερα ισχύει, σύμφωνα με το άρθρο 79 παράγραφος 10 του νόμου 3604/2007 και συγκεκριμένα τροποποίηση των άρθρων 4, 7, 10, 12, 13, 15, 17, 19, 22, 30, 36 και 39, κατάργηση των άρθρων 6, 8, 9, 11, 18, 20, 21, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 31, 32, 33, 35, 37 και 38 και αναρίθμηση του συνόλου των άρθρων του Καταστατικού σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ.2 σε συνδυασμό με το άρθρο 79 παρ.10 του Ν.3604/2007.
8) Χορήγηση αδείας, κατ΄ άρθρο 23, παρ.1 κ.ν. 2190/1920, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και σε διευθυντές της Εταιρίας να μετέχουν σε διοικητικά συμβούλια ή στην διεύθυνση εταιρειών του Ομίλου, που επιδιώκουν όμοιους ή συναφείς σκοπούς.
9) Λήψη απόφασης για διαβίβαση από την Εταιρία πληροφοριών με την χρήση ηλεκτρονικών μέσων (άρθρο 18, Ν.3556/2007)
10) Έγκριση Ιδιωτικού Συμφωνητικού Προμήθειας Ιχθυοτροφών μεταξύ της Εταιρίας και της εταιρείας ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΣΕΛΟΝΤΑ Α.Ε.Γ.Ε. σύμφωνα με το άρθρο 23α του Κ.Ν. 2190/1920, όπως ισχύει σήμερα
11) Διάφορα θέματα και Ανακοινώσεις.
Κατά την ως άνω Τακτική Γενική Συνέλευση παρίσταντο μέτοχοι, κάτοχοι 15.374.445 μετοχών επί συνόλου 17.240.776, συγκεντρώνοντας ποσοστό 89,17% επί του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού της κεφαλαίου, και ως εκ τούτου ελήφθησαν έγκυρα οι αποφάσεις επί όλων των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.
Αναλυτικά:
1) Εγκρίθηκαν ομόφωνα οι ετήσιες οικονομικές καταστάσεις της εταιρικής χρήσης 1.1.2007- 1.12.2007, με τις σχετικές Εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών.
2) Εγκρίθηκαν ομόφωνα τα πεπραγμένα του Διοικητικού Συμβουλίου για την χρήση 2007, η έκθεση διεταιρικών συναλλαγών της Εταιρίας και απαλλάχθηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι Ορκωτοί Ελεγκτές της Εταιρίας από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη διαχείριση της εταιρικής χρήσης 2007 (1.1.2007-31.12.2007).
3) Εγκρίθηκαν ομόφωνα οι αμοιβές των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την χρήση 2007 συνολικού ύψους Ευρώ 320.000 και προεγκρίθηκαν οι αμοιβές των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου συνολικού ύψους Ευρώ 300.400 πλέον φόρων και λοιπών επιβαρύνσεων για την τρέχουσα χρήση.
4) Αποφασίστηκε ομόφωνα ο ορισμός ως τακτικής Ελέγκτριας της κας Χρυσούλας Τσακαλογιάννη (ΑΜ ΣΟΕΛ 23811) και αναπληρωματικού του κου Ιωάννη Τολιόπουλο (ΑΜΣΟΕΛ 12381) Μέλη της Ελεγκτικής Εταιρείας ΒΑΚΕR TILLY HELLAS A.E. με ΑΜΕΟΕ 148, για τον έλεγχο των ενοποιημένων και μη οικονομικών καταστάσεων της χρήσεως 2008. Επίσης η Συνέλευση ενέκρινε όπως αμοιβή της ανωτέρω εταιρείας ορισθεί η ελάχιστη αμοιβή όπως αυτή καθορίζεται από το Εποπτικό Συμβούλιο του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία
5) Αποφασίστηκε ομόφωνα η αλλαγή της έδρας της Εταιρείας από το Δήμο Αθηναίων στο Δήμο Βόχας Κορινθίας με τροποποίηση του άρθρου 2 του καταστατικού.
6) Αποφασίστηκε ομόφωνα η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας συνολικού ποσού 4.230.475,74 ευρώ α) με κεφαλαιοποίηση έκτακτου φορολογημένου αποθεματικού ποσού 3.024.294,46 ευρώ καθώς και β) με κεφαλαιοποίηση τακτικού αποθεματικού ποσού 1.206.181,28 ευρώ και ταυτόχρονη ισόποση Μείωση Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας κατά ποσό 4.230.475,74 ευρώ με συμψηφισμό ισόποσων ζημιών παρελθουσών χρήσεων καθώς και τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού. Μετά τις ανωτέρω αυξομειώσεις, το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας παραμένει αμετάβλητο, συνεπώς δεν μεταβάλλεται ούτε ο αριθμός των μετοχών ούτε η ονομαστική τους αξία.
7) Αποφασίστηκε ομόφωνα η τροποποίηση του Καταστατικού της Εταιρίας, ούτως ώστε αυτό να εναρμονιστεί με τις διατάξεις του Κ.Ν. 2190/1920, όπως σήμερα ισχύει και συγκεκριμένα αποφασίστηκε η τροποποίηση των άρθρων 4, 7, 10, 12, 13, 15, 17, 19, 22, 30, 36 και 39, η κατάργηση των άρθρων 6, 8, 9, 11, 18, 20, 21, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 31, 32, 33, 35, 37 και 38 και η αναρίθμηση του συνόλου των άρθρων του Καταστατικού σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ.2 σε συνδυασμό με το άρθρο 79 παρ.10 του Ν.3604/2007.
8) Αποφασίστηκε ομόφωνα η χορήγηση αδείας, κατ? άρθρο 23, παρ.1 κ.ν. 2190/1920, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και σε διευθυντές της Εταιρίας να μετέχουν σε διοικητικά συμβούλια ή στην διεύθυνση εταιρειών του Ομίλου, που επιδιώκουν όμοιους ή συναφείς σκοπούς.
9) Αποφασίστηκε ομόφωνα όπως η Εταιρεία μπορεί να κάνει χρήση της δυνατότητας διαβίβασης πληροφοριών με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων κατ΄ άρθρο 18 του Ν.3556/2007 και εξουσιοδοτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο να καθορίζει με αποφάσεις του τον εκάστοτε πλέον πρόσφορο τρόπο για την εν λόγω διαβίβαση.
10) Εγκρίθηκε ομόφωνα το Ιδιωτικό Συμφωνητικό Προμήθειας Ιχθυοτροφών που έχει συνάψει η Εταιρεία με την εταιρεία ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΣΕΛΟΝΤΑ Α.Ε.Γ.Ε. και κατ΄ άρθρο 23α του κ.ν. 2190/1920, όπως ισχύει, ενώ εξουσιοδοτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας να διαπραγματευτεί και να συμφωνήσει τροποποίηση ειδικότερων όρων του ως άνω Ιδιωτικού Συμφωνητικού Προμήθειας Ιχθυοτροφών, εφόσον προκύψει θέμα τροποποίησης αυτών.
11) Δεν τέθηκε κανένα άλλο θέμα και δεν λήφθηκε καμία άλλη απόφαση.
-
12:28 Γ. Κώτσηρας: Οι παρεμβάσεις στη ΔΕΘ συνιστούν μια συνολική φορολογική μεταρρύθμιση με οφέλη για όλους τους πολίτες
-
12:27 Φάρμακα κατά της παχυσαρκίας: Ο ΠΟΥ τα εντάσσει στον κατάλογό του και ζητά να αυξηθεί ο ανταγωνισμός για να πέσουν οι τιμές
-
12:19 Γ. Γεραπετρίτης: Υπάρχουν συμφέροντα που δεν θα ήθελαν την ολοκλήρωση της διασύνδεσης Ελλάδας- Κύπρου
-
12:16 Θ. Κοντογεώργης: Τα μέτρα στοχεύουν στην αύξηση των εισοδημάτων, στην ανάπτυξη και στο δημογραφικό
-
12:12 K. Πιερρακάκης: Προτιμάμε τις πατριωτικές φοροαπαλλαγές από τους "πατριωτικούς φόρους" Τσίπρα
-
12:01 Ισραήλ: Κατεδαφίζει σπίτια στους τόπους καταγωγής των δύο Παλαιστίνιων δραστών της επίθεσης στην Ιερουσαλήμ
-
12:00 Berenberg, Deutsche Bank, UBS, UniCredit: Και τώρα τα δύσκολα για τη Γαλλία και για την Ευρώπη – Πώς θα "απαντήσουν" ΕΚΤ, οίκοι αξιολόγησης και αγορές στο γαλλικό χάος
-
11:57 Η Θεσσαλονίκη αποκτά νέα δυναμική: Ο Προβλήτας 6 αναβαθμίζει το λιμάνι και την πόλη
-
11:53 Ο Ν. Αναστασίου Γενικός Διευθυντής στον Νέο Διεθνή Αερολιμένα Ηρακλείου Κρήτης
-
11:52 Ν. Παπαθανάσης: Λάβαμε 6 δισ. ευρώ μέτρα για να ανοίξουν σπίτια
-
Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
Πόσο θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός το 2026 - Όλα τα σενάρια
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
Νηνεμία πριν από την καταιγίδα
-
Metlen: Εκτίναξη τζίρου κατά 45% το α' εξάμηνο στα €3,6 δισ. - Στα €254 εκατ. τα καθαρά κέρδη
-
Κίνα και Ρωσία επανακαθορίζουν την παγκόσμια τάξη
-
Creta Farms: Σώθηκε ο τζίρος αλλά οι ζημιές εκτινάχθηκαν στο 1 εκατ. - Πού ποντάρει
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ (34)
-
Συνελήφθη διευθυντής Καρδιοχειρουργικής στο Ιπποκράτειο - Ζήτησε φακελάκι 5.000 ευρώ (23)
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός" (11)
-
Το νέο κεντρώο κοστούμι του Αλέξη Τσίπρα και ο "πατριωτισμός" (9)
-
Τα οικονομικά των δικαστών: Ζητούν 20% αύξηση μισθού και μηνιαίο επίδομα στέγασης 1.000 ευρώ όταν υπηρετούν εκτός μονίμου κατοικίας (6)
-
Ώρα αποτίμησης για την παρουσία του Κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ - Το Μαξίμου μετράει τον αντίκτυπο των μέτρων (3)
-
Η Γαλλία σε κρίση: Ο Μακρόν ξεμένει από λύσεις και οι αγορές παρακολουθούν (3)
-
Creta Farms: Σώθηκε ο τζίρος αλλά οι ζημιές εκτινάχθηκαν στο 1 εκατ. - Πού ποντάρει (3)
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά (3)
-
Berenberg, Deutsche Bank, UBS, UniCredit: Και τώρα τα δύσκολα για τη Γαλλία και για την Ευρώπη – Πώς θα "απαντήσουν" ΕΚΤ, οίκοι αξιολόγησης και αγορές στο γαλλικό χάος (2)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
