Συνεχης ενημερωση
Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας "MARFIN INVESTMENT GROUP ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ" (στο εξής "η Εταιρία") ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας της 8ης Απριλίου 2008, αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τη μείωση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά σαράντα τέσσερα εκατομμύρια επτακόσιες πέντε χιλιάδες διακόσια ένδεκα ευρώ και εξήντα έξι λεπτά του ευρώ (ευρώ 44.705.211,66), με μείωση του συνολικού αριθμού των μετοχών από 829.993.155 σε 747.205.726 κοινές ονομαστικές μετοχές, λόγω ακύρωσης ιδίων μετοχών, σύμφωνα με το άρθρο 16 του Κ.Ν. 2190/1920, ως ίσχυε κατά το χρόνο λήψης απόφασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρίας της 25.7.2007, δυνάμει της οποίας αποκτήθηκαν οι ως άνω ίδιες μετοχές.
Οι ως άνω ογδόντα δύο εκατομμύρια επτακόσιες ογδόντα επτά χιλιάδες τετρακόσιες είκοσι εννέα (82.787.429) μετοχές αγοράσθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 7.8.2007 έως 29.2.2008, σε εκτέλεση της απόφασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρίας της 25.7.2007, καθώς και της από 31.7.2007 αποφάσεως του Δ.Σ. της.
Μετά την ως άνω μείωση, το μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρίας ανέρχεται πλέον σε τετρακόσια τρία εκατομμύρια τετρακόσιες ενενήντα μία χιλιάδες ενενήντα δύο ευρώ και τέσσερα λεπτά του ευρώ (ευρώ 403.491.092,04), διαιρούμενο σε επτακόσια σαράντα επτά εκατομμύρια διακόσιες πέντε χιλιάδες επτακόσιες είκοσι έξι (747.205.726) μετοχές ονομαστικής αξίας έκαστης μετοχής πενήντα τεσσάρων λεπτών του ευρώ (ευρώ 0,54).
Την 24.4.2008 καταχωρήθηκε στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιριών η με αριθμ. Κ2-5198/24.4.2008 απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης με την οποία εγκρίθηκε η τροποποίηση του σχετικού άρθρου του Καταστατικού της Εταιρίας. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Χ.Α. στη Συνεδρίασή του της 6.5.2008, ενημερώθηκε για την εν λόγω μείωση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω ακύρωσης των μετοχών της Εταιρίας.
Κατόπιν των ανωτέρω, με απόφαση του Δ.Σ. της εταιρίας ορίζεται ότι από την 12.5.2008 παύει η διαπραγμάτευση στο Χ.Α. των 82.787.429 μετοχών οι οποίες ακυρώνονται.
Από την ίδια ημερομηνία, το νέο σύνολο μετοχών της Εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 747.205.726 κοινές ονομαστικές μετοχές και η τιμή εκκίνησης διαπραγμάτευσής τους στο Χ.Α. θα διαμορφωθεί σύμφωνα με τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της Εταιρίας (τηλ. 210 - 7710383, κα Σπανάκη / κ. Σγάγιας).
-
14:13 Ο πρόλογος του βιβλίου "Ιθάκη" του Αλ. Τσίπρα: "Ώρα ν’ ακουστεί η δική μου φωνή"
-
13:57 Μακρόν σε Πεζεσκιάν: Θέλουμε την "πλήρη απελευθέρωση" των δύο τελευταίων Γάλλων που αποφυλακίσθηκαν στην Τεχεράνη
-
13:52 Πάρε τη ζωή στα χέρια σου: Η δύναμη είναι στις επιλογές σου
-
13:52 Η L’Oréal σχεδιάζει το μέλλον της ομορφιάς με ανθρωποκεντρική προσέγγιση και πράσινη δέσμευση
-
13:44 Βραβείο επιχειρηματικότητας, επιστήμης και κοινωνικής προσφοράς στην Ιουλία Τσέτη από την ΠΕΦΝΙ
-
13:43 Πηγές ΝΔ: Τα παιχνίδια εντυπώσεων συνεχίζονται από την κ. Τυχεροπούλου
-
13:39 ΥΠΕΝ: Σε δημόσια διαβούλευση το σ/ν για τη δέσμευση και αποθήκευση διοξειδίου του άνθρακα
-
13:22 Είναι η νίκη Μαμντάνι "νίκη στρατηγικής" των Δημοκρατικών;
-
13:20 ΥΠΑΑΤ: Κατατέθηκε το Σχέδιο Δράσης για τον εκσυγχρονισμό του συστήματος διαχείρισης και ελέγχου των αγροτικών επιδοτήσεων
-
13:17 ΠΑΣΟΚ: Η οργισμένη δήλωση Χατζηδάκη αποδεικνύει ότι το Μαξίμου γνώριζε τον σχεδιασμό για τα ΕΛΤΑ
-
Γιατί έρχεται βουτιά στην κατασκευή νέων κατοικιών το 2026
-
Το escape room των 2.025 μονάδων και το κλειδί του year-end rally
-
Ποια είναι τα φαβορί για τις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών -Τα πρόσωπα και οι αστάθμητοι παράγοντες
-
ΗΠΑ: Ιστορική εκλογική νίκη Ζόχραν Μαμντάνι στη Ν. Υόρκη
-
Τα συμπεράσματα από το "δράμα" των ΕΛΤΑ
-
ChatGPT: Ήρθε το τέλος των καλών τρόπων;
-
Μαμντάνι σε Τραμπ: Ξέρω ότι παρακολουθείς - Ανέβασε την ένταση
-
Τι βλέπουν αναλυτές και αγορά για τα αποτελέσματα Alpha και ΕΤΕ
-
Ρωσία και Τουρκία διαπραγματεύονται τη διατήρηση των ροών φυσικού αερίου από την Gazprom
-
Αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας η είσοδος ιδιωτών για τα χρέη στον ΕΦΚΑ – Οι λόγοι
-
Τα συμπεράσματα από το "δράμα" των ΕΛΤΑ (86)
-
ΗΠΑ: Ιστορική εκλογική νίκη Ζόχραν Μαμντάνι στη Ν. Υόρκη (40)
-
ΕΛΤΑ: 200 εκατ. χαμένα σε δέκα χρόνια (37)
-
Ευρώπη-Τουρκία συμμαχία (20)
-
Γιατί έρχεται βουτιά στην κατασκευή νέων κατοικιών το 2026 (15)
-
Αλ. Τσίπρας: Η νίκη Μαμντάνι δείχνει σε όλο τον κόσμο ότι υπάρχει εναλλακτική (12)
-
Μερική "αναδίπλωση" της κυβέρνησης για τα ΕΛΤΑ - Οι λύσεις που εξετάζονται (8)
-
Κ. Χατζηδάκης για ΕΛΤΑ: Ως εδώ! Δεν θα δεχτώ καμία στοχοποίηση και δεν θα αναλάβω ευθύνες που δεν μου αναλογούν (7)
-
Επίσκεψη Ζελένσκι στην Αθήνα εντός Νοεμβρίου – Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό (6)
-
Η ανυπαρξία αντιπολίτευσης είναι "πρόοδος"; (6)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ