Συνεχης ενημερωση
Σύμφωνα με την Απόφαση EK 5/204 Αρθρο 5 παρ. 1α η εταιρεία Fourlis Α.Ε. Συμμετοχών, με αφορμή συνέντευξη του προέδρου του ομίλου Fourlis κυρίου Βασιλείου Φουρλή στην ιστοσελίδα EURO2day στις 07/05/2008, ανακοινώνει ότι κατά τη διάρκεια της συνεντεύξεως ο κύριος Φουρλής ανέφερε ότι η εκτίμηση της διοίκησης είναι ότι τα τέσσερα καταστήματα ΙΚΕΑ σε Ελλάδα και Κύπρο για το 2008, θα υπερβούν σημαντικά τα 300 εκατ. Ευρώ πωλήσεις. Ο εσωτερικός στόχος ωστόσο του ομίλου για το μέλλον και συγκεκριμένα για το 2013, οπότε θα έχει ολοκληρωθεί η ανάπτυξη της ΙΚΕΑ και το δίκτυο της θα αριθμεί πια 12 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία, είναι 1 δισ. ευρώ.
Τέλος ο κύριος Φουρλής ανέφερε ότι οι επίσημες προβλέψεις του ομίλου, για τη χρήση 2008, προς την επενδυτική κοινότητα διατυπώνονται στην τακτική γενική συνέλευση του ομίλου, οπότε απέφυγε να αναφερθεί σε συγκεκριμένα νούμερα. Ωστόσο, εκτιμά ότι θα είναι μια θετική χρήση, μιας και όλοι οι τομείς δραστηριοποίησης μας αναπτύσσονται κανονικά.
-
22:34 Μιλέι από Νταβός: Η Αμερική θα είναι ο "φάρος που θα φωτίσει ξανά τη Δύση"
-
22:27 Γ. Γεραπετρίτης: Για το θέμα του "Συμβουλίου Ειρήνης" του Τραμπ η Ελλάδα θα συνταχθεί με την ΕΕ
-
22:18 Ιράν: Στους 3.117 οι νεκροί στις διαδηλώσεις, λέει η κρατική τηλεόραση - Φόβοι ότι μπορεί να ξεπερνούν τις 20.000
-
22:10 Θα διεξαχθεί η έκτακτη σύνοδος των Ευρωπαίων την Πέμπτη παρά τη "στροφή" Τραμπ
-
21:59 "Στρατηγική συνεργασία" του BBC με το YouTube
-
21:52 ΗΠΑ: Ξεκίνησε επιχείρηση σύλληψης παράτυπων μεταναστών στο Μέιν, παρά τις αντιρρήσεις των τοπικών αρχών
-
21:44 Κέρδη για το πετρέλαιο λόγω "ανωτέρας βίας" στο πεδίο του Καζακστάν
-
21:41 Δημοσκόπηση Pulse: Προβάδισμα 16,5% η ΝΔ - Από πού αντλούν ψηφοφόρους τα "κόμματα" Καρυστιανού, Τσίπρα, Σαμαρά
-
21:36 Νεκρή γυναίκα στην Άνω Γλυφάδα - Παρασύρθηκε από τα νερά και εγκλωβίστηκε κάτω από αυτοκίνητο
-
21:33 Τραμπ: Διαμορφώσαμε το πλαίσιο μελλοντικής συμφωνίας για τη Γροιλανδία με τον Ρούτε - Δεν θα επιβάλω τους δασμούς
-
Το επεισοδιακό VIP δείπνο στο Νταβός - Αποχώρησε η Λαγκάρντ ενώ ο Λούτνικ μιλούσε επικριτικά για την Ευρώπη
-
Μαζικές αγωγές αποζημίωσης κατά του υπ. Παιδείας μετά την καταδικαστική απόφαση του ΣτΕ για τα Θρησκευτικά
-
"Βράζουν" ακόμη και οι Ρεπουμπλικανοί με τις απειλές Τραμπ για Γροιλανδία - "Αν χτυπήσει στρατιωτικά, έως και καθαίρεση από την Προεδρία"
-
Η ελληνική εκδίκηση
-
Αποθέματα, χυτήριο, EBITDA και ένα χάσμα αποτίμησης
-
Τραμπ από Νταβός: Άμεσες διαπραγματεύσεις για την απόκτηση της Γροιλανδίας - Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσω βία, δεν θέλω να χρησιμοποιήσω βία
-
Ελλάδα-Ισραήλ: Η αντιαεροπορική ασπίδα του "Αχιλλέα" και η καινοτομία στο επίκεντρο της στρατηγικής συνεργασίας
-
Γιατί ο Τραμπ φέρεται σαν ταύρος εν υαλοπωλείω
-
Κινητοποιούνται πόροι 2 δισ. ευρώ για την αναβάθμιση των παλιών κατοικιών της χώρας
-
Πηγές Politico: Η ΕΕ πλησιάζει σε κλιμάκωση του "πολέμου" με τον Τραμπ για τη Γροιλανδία με χρήση του "εμπορικού μπαζούκα"
-
Η άσκηση πολιτικής ως μηχανικό σύστημα (57)
-
Μαζικές αγωγές αποζημίωσης κατά του υπ. Παιδείας μετά την καταδικαστική απόφαση του ΣτΕ για τα Θρησκευτικά (52)
-
Τραμπ από Νταβός: Άμεσες διαπραγματεύσεις για την απόκτηση της Γροιλανδίας - Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσω βία, δεν θέλω να χρησιμοποιήσω βία (44)
-
Πηγές Politico: Η ΕΕ πλησιάζει σε κλιμάκωση του "πολέμου" με τον Τραμπ για τη Γροιλανδία με χρήση του "εμπορικού μπαζούκα" (32)
-
ΕΕ - Mercosur: Το Ευρωκοινοβούλιο "παγώνει" την εμπορική συμφωνία, ζητώντας γνωμοδότηση του Δικαστηρίου της ΕΕ - Δυσαρέσκεια Κομισιόν (30)
-
Η ελληνική εκδίκηση (22)
-
"Βράζουν" ακόμη και οι Ρεπουμπλικανοί με τις απειλές Τραμπ για Γροιλανδία - "Αν χτυπήσει στρατιωτικά, έως και καθαίρεση από την Προεδρία" (21)
-
Κινητοποιούνται πόροι 2 δισ. ευρώ για την αναβάθμιση των παλιών κατοικιών της χώρας (18)
-
Μπορεί να παράγει η "Άνωθεν παρέμβαση" πολιτική; Έστω και στ' αραμαϊκά; (17)
-
ΚΕΦΙΜ: Η Ελλάδα έχει τη δεύτερη υψηλότερη πραγματική φορολόγηση της εργασίας στην ΕΕ (14)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ