Συνεχης ενημερωση
Α` ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ κ.κ. ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗ 16η ΜΑΪΟΥ 2008  
Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, για την ορθή πληροφόρηση των κ.κ. Μετόχων και κάθε ενδιαφερομένου και σύμφωνα με το άρθρο 277 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενημερώνει σχετικά με τα κατωτέρω: 
Κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση των κ.κ. Μετόχων της Τράπεζας, τη 2α Μαΐου 2008, λόγω μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του νόμου και του Καταστατικού απαρτίας δεν συζητήθηκαν και δεν ελήφθησαν αποφάσεις επί των θεμάτων 8, 11, 12, 14, 15 της αρχικής Ημερήσιας Διάταξης. 
Ως εκ τούτου οι κ.κ. Μέτοχοι καλούνται σε A` Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη 16η Μαΐου 2008, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00, στην Αίθουσα του Παλαιού Χρηματιστηρίου, οδός Πεσμαζόγλου 1, Αθήνα, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις επί των (προαναφερθέντων) θεμάτων: 
... 
Θέμα 8ο 
Τροποποίηση του άρθρου 4 του Καταστατικού της Τράπεζας (περί σκοπού), για την εναρμόνιση και προσαρμογή του με το ν. 3601/2007 και το ν. 3606/2007 και τη διαμόρφωσή του σε ενιαίο κείμενο. 
Θέμα 11ο 
Ανανέωση της προβλεπόμενης από το Καταστατικό εξουσίας του Διοικητικού Συμβουλίου, προκειμένου να αποφασίζει την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου μερικά ή ολικά, με την έκδοση νέων μετοχών, με παροχή σχετικής εξουσιοδότησης από τη Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 1β του κ.ν. 2190/1920 "περί ανωνύμων εταιρειών". 
Θέμα 12ο 
Ανανέωση της προβλεπόμενης από το Καταστατικό εξουσίας του Διοικητικού Συμβουλίου, προκειμένου να αποφασίζει την έκδοση ομολογιακού δανείου σύμφωνα με το άρθρο 3α του κ.ν. 2190/1920 και το ν. 3156/2003, με παροχή σχετικής εξουσιοδότησης από τη Γενική Συνέλευση. 
Θέμα 14ο 
Θέσπιση "Προγράμματος διάθεσης δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, στο προσωπικό της Τράπεζας, καθώς και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών", σύμφωνα με το άρθρο 13, παράγραφος 13, του κ.ν. 2190/1920, όπως ισχύει και παροχή σχετικών εξουσιοδοτήσεων προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας. 
Θέμα 15ο 
Τροποποίηση του θεσπισθέντος από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 18ης Απριλίου 2007, Προγράμματος διάθεσης δικαιωμάτων προαίρεσης απόκτησης μετοχών (Stock Option Plan). . 
Συμμετοχή στην Α`Επαναληπτική Γενική Συνέλευση των κ.κ. Μετόχων, αυτοπροσώπως είτε δια αντιπροσώπου: . 
Θα θέλαμε να γνωρίσουμε ότι η Τράπεζα προς διευκόλυνση των κ.κ. Μετόχων οι οποίοι παρέστησαν στην Γενική Συνέλευση που έλαβε χώρα την 2α Μαΐου 2008 και εξέφρασαν την πρόθεσή τους να παραστούν και στην A`Επαναληπτική Γενική Συνέλευση προχώρησε μέσω της ΕΧΑΕ Συμμετοχών Α.Ε. "σε παράταση των αρχικών δεσμεύσεων των μετοχών μέχρι την 16η Μαΐου 2008". 
Σε κάθε περίπτωση, στη Γενική Συνέλευση μπορούν να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν όλοι ανεξαιρέτως οι μέτοχοι της Τράπεζας, είτε αυτοπροσώπως, είτε δια αντιπροσώπου. Οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Τακτική Γενική Συνέλευση πρέπει, μέσω του χειριστή τους στο Σύστημα ?ϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.), να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν από τον ίδιο βεβαίωση δέσμευσης μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στην Τράπεζα μαζί με τα τυχόν πληρεξούσια αντιπροσώπευσης, στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων, Πεσμαζόγλου 2-6, Αθήνα, (τηλ. 2103704755, fax. 3704007) πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης (ήτοι μέχρι την 9η Μαΐου 2008). Σε περίπτωση που δεν έχει ορισθεί χειριστής και οι μετοχές τηρούνται σε ειδικό λογαριασμό, η βεβαίωση δέσμευσης μετοχών θα χορηγείται από τη Διεύθυνση Εκκαθάρισης, Διακανονισμού & Καταχώρισης της Ε.Χ.Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (πρώην Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών). 
Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του νόμου απαρτίας, για το σύνολο ή για ορισμένα θέματα της αρχικής Ημερήσιας Διάταξης, οι κ.κ. Μέτοχοι θα κληθούν σε Β? Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, την 30η Μαΐου 2008, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00, στην Αίθουσα του Παλαιού Χρηματιστηρίου, οδός Πεσμαζόγλου 1, Αθήνα. 
- 
                                00:05 Είναι μικρά, κίτρινα και στρογγυλά και μας δείχνουν γιατί δεν λειτουργούν οι δασμοί του Τραμπ
- 
                                00:05 Ξεχάστε τον χρυσό, άλλο είναι το πραγματικό μέταλλο της ημέρας
- 
                                00:05 Ρευστότητα, επέκταση, κερδοφορία - Ο τριπλός άξονας του ΟΛΠ
- 
                                00:04 Ελληνικά ηγετικά πρότυπα;
- 
                                00:04 Πόσο μα πόσο λείπουν στη χώρα μας και άλλες Τυχεροπούλου, και άλλα τέτοια διαμάντια!
- 
                                00:04 Γιατί οι κυρώσεις Τραμπ σε Lukoil και Rosneft δεν έχουν αντίκρισμα
- 
                                00:03 Η ΕΚΤ και η τέχνη της ακινησίας
- 
                                00:02 Βλέπει κανείς νέο παραγωγικό μοντέλο στην οικονομία μας;
- 
                                00:01 Η "Οικονομία των Καφενείων" δεν είναι αστείο
- 
                                30/10 Η λέξη της χρονιάς του Dictionary.com δεν είναι καν λέξη
- 
                                Θεσσαλονίκη: "Κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θεωρούν πως η Εγνατία έγινε Μανχάταν" λέει ο πρόεδρος του ΕΣΘ
- 
                                Ο πρώτος τριπλασιασμός έγινε - Ο δεύτερος γράφεται ήδη στο Παρίσι
- 
                                Ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση επί 13 χρόνια - Καμπάνα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο
- 
                                Οι Έλληνες επιχειρηματίες εγκαταλείπουν τα επισφαλή σχήματα Κύπρου και Βουλγαρίας και στρέφονται σε ελληνικές εταιρείες holding
- 
                                Αυτή είναι η ομάδα επιστημόνων του Τσίπρα - Πλήθος Καθηγητών- Όλα τα ονόματα
- 
                                Ευ. Μυτιληναίος: Έχουμε φθηνό ρεύμα για τα νοικοκυριά και πανάκριβο για τη βιομηχανία – Nα στηριχθεί η Ελλάδα στις δικές της δυνάμεις
- 
                                Μετά από τρία χρόνια τέλος στο "καλάθι του νοικοκυριού" - Τι έρχεται
- 
                                Ρωσία μετά τις δηλώσεις Τραμπ: Αν οποιαδήποτε χώρα δοκιμάσει πυρηνικά όπλα, θα το κάνουμε και εμείς
- 
                                Αποκαλυπτήρια της "Επιτροπής Τσίπρα" - Σε vertigo ο ΣΥΡΙΖΑ
- 
                                Metlen: Νέα αγορά μετοχών αξίας 1,22 εκατ. ευρώ από τον Ευ. Μυτιληναίο
- 
                                Η λύση του Στεγαστικού στο φετινό Νόμπελ Οικονομικών (98)
- 
                                Αυτή είναι η ομάδα επιστημόνων του Τσίπρα - Πλήθος Καθηγητών- Όλα τα ονόματα (20)
- 
                                Θεσσαλονίκη: "Κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θεωρούν πως η Εγνατία έγινε Μανχάταν" λέει ο πρόεδρος του ΕΣΘ (15)
- 
                                Ευ. Μυτιληναίος: Έχουμε φθηνό ρεύμα για τα νοικοκυριά και πανάκριβο για τη βιομηχανία – Nα στηριχθεί η Ελλάδα στις δικές της δυνάμεις (11)
- 
                                Η "Οικονομία των Καφενείων" δεν είναι αστείο (8)
- 
                                Διάσωση 79 μεταναστών νοτιοδυτικά της Γαύδου (8)
- 
                                Τραμπ: "Καταπληκτική η συνάντηση με τον Σι" - Οι ΗΠΑ μειώνουν στο 10% τους δασμούς στα κινεζικά προϊόντα λόγω φαιντανύλης, συμφωνία για τις σπάνιες γαίες (8)
- 
                                Ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση επί 13 χρόνια - Καμπάνα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο (7)
- 
                                Μετά από τρία χρόνια τέλος στο "καλάθι του νοικοκυριού" - Τι έρχεται (6)
- 
                                Ο πρώτος τριπλασιασμός έγινε - Ο δεύτερος γράφεται ήδη στο Παρίσι (6)
 
        ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
     
                    
                 
                 
                
 
                         
     
                         
                         
