Συνεχης ενημερωση
Σε εφαρμογή των διατάξεων του Ν. 3556/2007, η Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε. γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι την 29η Απριλίου 2008 το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου που ενσωματώνονται σε μετοχές εκδόσεώς της, τα οποία μπορούν να ασκηθούν από πληρεξούσιο ( κ. Γεώργιο Λιακόπουλο) στην Β΄ Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση της Τράπεζας Πειραιώς την 07.05.2008, ανήλθε σε 17,4477% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου στην Τράπεζα, ήτοι 59.182.368 δικαιώματα ψήφου. Το όριο το οποίο υπερβαίνει ο υπόχρεος είναι το 15%.
Τα δικαιώματα ψήφου που ενσωματώνονται σε μετοχές και αφορούν στην κατάσταση πριν την κρίσιμη συναλλαγή έχουν ως εξής: Ο συνολικός αριθμός μετοχών ήταν 121.767, ο συνολικός αριθμός δικαιωμάτων ψήφου ήταν 39.084.576 (άμεσα και έμμεσα) και το συνολικό ποσοστό επί των δικαιωμάτων ψήφου ήταν 11,52262% (άμεσα και έμμεσα).
Τα δικαιώματα ψήφου που ενσωματώνονται σε μετοχές και αφορούν στην κατάσταση μετά την κρίσιμη συναλλαγή έχουν ως εξής: Ο συνολικός αριθμός μετοχών ανέρχεται σε 121.767 (άμεσα), ο συνολικός αριθμός δικαιωμάτων ψήφου ανέρχεται σε 15.312 (άμεσα) και 59.167.056 (έμμεσα) και το συνολικό ποσοστό επί των δικαιωμάτων ψήφου ανέρχεται σε 0,00451% (άμεσα) και 17,44319% (έμμεσα).
Ο κ. Γεώργιος Λιακόπουλος θα παύσει να κατέχει 59.167.056 δικαιώματα ψήφου την 08.05.2008.
Από το σύνολο των 59.167.056 δικαιωμάτων ψήφου, τα οποία ο υπόχρεος μπορεί να ασκήσει ως πληρεξούσιος κατά την Β΄Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση της Τράπεζας Πειραιώς που θα πραγματοποιηθεί την 07.05.2008, τα 59.164.282 ταυτίζονται με τα δικαιώματα ψήφου του επίσης υπόχρεου κ. Κωνσταντίνου Λιάπη, δεδομένου ότι ασκούνται διαζευκτικά.
-
09:33 Ζελένσκι: Πολλά μπορούν να αποφασιστούν πριν από την Πρωτοχρονιά - Συνάντηση με Τραμπ στο άμεσο μέλλον
-
09:25 Ήπια άνοδος στην Ασία με μειωμένο τζίρο λόγω Boxing Day
-
09:14 Πού τοποθετούν τον πήχη για τις ελληνικές μετοχές οι ξένοι επενδυτικοί οίκοι για το 2026
-
09:03 Β. Κορέα: Εντολή Κιμ για εκσυγχρονισμό πυραύλων και πυροβολικού ενόψει του κομματικού συνεδρίου
-
08:44 Ρεβεγιόν στα μπλόκα για τους αγρότες – Νέα πανελλαδική σύσκεψη για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων
-
08:29 Ξεπέρασε τα 75 δολάρια το ασήμι - Νέο ρεκόρ και για τον χρυσό
-
08:15 ΗΠΑ: Βομβαρδισμοί στη Νιγηρία κατά του Ισλαμικού Κράτους - "Θα υπάρξουν κι άλλοι αν δεν σταματήσει η σφαγή των χριστιανών", λέει ο Τραμπ
-
08:03 Το σχέδιο για τη μείωση της γραφειοκρατίας
-
08:00 Tι φέρνει το 2026 στους ελεύθερους επαγγελματίες - Όλες οι αλλαγές
-
08:00 Ποια ταμεία δίνουν τα υψηλότερα εφάπαξ - Πού κυμαίνονται τα ποσά για τους ασφαλισμένους του δημοσίου, του ιδιωτικού τομέα και των ΔΕΚΟ
-
Ποιος πολιτικός αρχηγός θέλει τον Μητσοτάκη αυτοδύναμο;
-
Όλη η σοφία της αγοράς χωρίς περιττά λόγια
-
Ντέμης Χασάμπης: Τι ετοιμάζει ο Ελληνοκύπριος "σκακιστής" της τεχνητής νοημοσύνης στην Google
-
Simpas: Κουφώματα από τα Γιάννενα στο σαλέ της Jennifer Lopez στη Μοντάνα και στην έπαυλη του ιδιοκτήτη της Dell
-
Ποια ταμεία δίνουν τα υψηλότερα εφάπαξ - Πού κυμαίνονται τα ποσά για τους ασφαλισμένους του δημοσίου, του ιδιωτικού τομέα και των ΔΕΚΟ
-
Tι φέρνει το 2026 στους ελεύθερους επαγγελματίες - Όλες οι αλλαγές
-
ΗΠΑ: Βομβαρδισμοί στη Νιγηρία κατά του Ισλαμικού Κράτους - "Θα υπάρξουν κι άλλοι αν δεν σταματήσει η σφαγή των χριστιανών", λέει ο Τραμπ
-
Για την Fed η συναίνεση μπορεί να ανήκει στο παρελθόν - Και αυτό είναι καλό
-
Το σχέδιο για τη μείωση της γραφειοκρατίας
-
Σπάνε τα κοντέρ "Ελ. Βενιζέλος" και περιφερειακά αεροδρόμια
-
Ποιος πολιτικός αρχηγός θέλει τον Μητσοτάκη αυτοδύναμο; (5)
-
Simpas: Κουφώματα από τα Γιάννενα στο σαλέ της Jennifer Lopez στη Μοντάνα και στην έπαυλη του ιδιοκτήτη της Dell (2)
-
ΗΠΑ: Βομβαρδισμοί στη Νιγηρία κατά του Ισλαμικού Κράτους - "Θα υπάρξουν κι άλλοι αν δεν σταματήσει η σφαγή των χριστιανών", λέει ο Τραμπ (1)
-
Ποια ταμεία δίνουν τα υψηλότερα εφάπαξ - Πού κυμαίνονται τα ποσά για τους ασφαλισμένους του δημοσίου, του ιδιωτικού τομέα και των ΔΕΚΟ (1)
-
Όλη η σοφία της αγοράς χωρίς περιττά λόγια (1)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ