Συνεχης ενημερωση
Σύμφωνα με τον Κ.Ν. 2190/1920 Περί Ανωνύμων Εταιριών και το άρθρο 22 του Καταστατικού, το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τους Μετόχους της Εταιρίας με την επωνυμία "REDS Ανώνυμη Εταιρία Ανάπτυξης Ακινήτων και Υπηρεσιών" σε Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση την 22α Μαΐου 2008, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 π.μ. στα γραφεία της εταιρίας, στην οδό Ερμού 25 στο Δήμο Κηφισιάς, για να αποφασίσουν για τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Υποβολή προς έγκριση του Ισολογισμού της 31.12.2007 και των λοιπών ετησίων οικονομικών καταστάσεων, μετά των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών, της Εταιρείας. Έγκριση διανομής κερδών στους μετόχους.
2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών της Εταιρείας από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα της διαχειριστικής χρήσεως του έτους 2007.
3. Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών, τακτικών και αναπληρωματικών, για τη διαχειριστική χρήση 2008 και έγκριση της αμοιβής αυτών.
4. Έγκριση, κατ΄ άρθρα 23α και 24 κ.ν. 2190/1920, των αμοιβών και λοιπών παροχών στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.
5. Εκχώρηση, κατά τροποποίηση των άρθρων 14, 20 και 26 του Καταστατικού, εξουσίας προς το Διοικητικό Συμβούλιο για την έκδοση ομολογιακών δανείων (άρθρο 1 παρ.2 ν. 3156/2003).
6. Εκχώρηση, κατ΄ άρθρο 13 παρ. 1 εδ. β? κ.ν. 2190/1920, εξουσίας προς το Διοικητικό Συμβούλιο για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας.
7. Τροποποίηση, συμπλήρωση, κατάργηση και αναρίθμηση διατάξεων του Καταστατικού για σκοπούς λειτουργικότητος και προσαρμογής στο ν. 3604/2007.
8. Χορήγηση, κατ΄ άρθρο 23 παρ. 1 κ.ν. 2190/1920, αδείας στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και σε Διευθυντές της Εταιρείας να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή στη Διεύθυνση Εταιρειών του Ομίλου που επιδιώκουν παρόμοιους σκοπούς.
9. Λήψη αποφάσεως για τη διαβίβαση από την Εταιρεία πληροφοριών με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων (άρθρο 18 ν. 3556/2007).
10. Έγκριση, κατ΄ άρθρο 23α κ.ν. 2190/1920, πράξεων και συναλλαγών.
11. Έγκριση προγράμματος διαθέσεως σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στελέχη της Εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων των συνδεδεμένων μετ΄ αυτής εταιριών, δικαιωμάτων προαιρέσεως (stock options) για την απόκτηση μετοχών της Εταιρείας (άρθρο 13 παρ. 13 κ.ν. 2190/1920).
12. Διάφορες Ανακοινώσεις.
Οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να παραστούν στη Γενική Συνέλευση οφείλουν, σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρείας, να καταθέσουν στην Εταιρεία την οικεία βεβαίωση του Κ.Α.Α., κατά το άρθρο 51 του Ν. 2396/1996, πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημέρα της συνεδρίασης της Συνέλευσης. Τα πληρεξούσια και εν γένει έγγραφα νομιμοποίησης των εκπροσώπων ή αντιπροσώπων των Μετόχων και τα στοιχεία αυτών πρέπει, επίσης, να κατατεθούν στην Εταιρεία πέντε (5) πλήρεις ημέρες πριν από την ημέρα της συνεδρίασης της Συνέλευσης.
-
00:07 Όταν η αξία αρχίζει να γράφεται στο ταμπλό
-
00:06 Η ακροδεξιά AfD της Γερμανίας προετοιμάζει το έδαφος για την εξουσία
-
00:05 Το ντέρμπι Ανδρουλάκη με Τσίπρα
-
00:04 Η "απαλλαγή" των πτωχών οφειλετών επεκτείνεται και στις ποινικές ευθύνες!
-
00:03 Σταθερότητα, κανονικότητα, καθημερινότητα αλλά και... "καρυκεύματα"
-
00:02 Ο συνωστισμός "σωτήρων" στην πολιτική σκηνή
-
00:01 Σκισμένα καλτσόν, καλτσοδέτες και φραπές σκέτος
-
16/12 Ισραήλ: Να διασφαλίσουμε ότι το Ιράν δεν θα επανεκκινήσει το πυρηνικό του πρόγραμμα, λέει ο επικεφαλής της Μοσάντ
-
16/12 ΗΠΑ: Η Αρκτική βίωσε την πιο θερμή χρονιά που έχει καταγραφεί ποτέ
-
16/12 Μικτή εικόνα στη Wall με φόντο τα μάκρο
-
Ανυποχώρητο το Βέλγιο για τα ρωσικά assets - Αυξάνονται οι φωνές υπέρ "άλλων επιλογών" για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες
-
Δημοσκοπήσεις: Ο λογαριασμός που πληρώνει η κυβέρνηση για τα αγροτικά μπλόκα
-
Για πρώτη φορά ύστερα από 35 χρόνια, μια πτήση ευρωπαϊκού αερομεταφορέα προσγειώθηκε στη Βαγδάτη
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο
-
Άρον άρον νέος διαγωνισμός για την "ωρολογιακή βόμβα" του Λαυρίου - Τι καταγγέλει επιστημονικός φορέας
-
doValue: Δύο μεγάλα deals 1,7 δισ. ευρώ εξυπηρετούμενων δανείων της, εξοφλούν εγγυήσεις του Ηρακλή
-
Γιατί το 2026 φοβίζει τις χρηματιστηριακές αγορές
-
Ζελένσκι: Τα δεσμευμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία είναι καίριας σημασίας για την Ουκρανία
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες (94)
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά (62)
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο (26)
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα (21)
-
Ανυποχώρητο το Βέλγιο για τα ρωσικά assets - Αυξάνονται οι φωνές υπέρ "άλλων επιλογών" για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας (18)
-
Ο 16χρονος γιος του Μ. Κατρίνη οδηγούσε χωρίς δίπλωμα - "Αισθάνομαι συντριβή, αναλαμβάνω την ευθύνη", λέει ο βουλευτής (17)
-
Ρωσία: "Όχι" σε νατοϊκές δυνάμεις στην Ουκρανία - Καμία υποχώρηση για Ντονμπάς, "Νοβορόσια" και Κριμαία (16)
-
Κοινή δήλωση οκτώ ευρωπαϊκών χωρών: Η Ρωσία είναι η κύρια απειλή για την ειρήνη στον Ευρωατλαντικό χώρο (15)
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία (14)
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές; (11)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ