Συνεχης ενημερωση
H Κορρές Α.Ε. Φυσικά Προϊόντα κατ΄ εφαρμογή του άρθρου 279 παρ. 1 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών ανακοινώνει ότι η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας της 17ης Απριλίου 2008 αναφορικά με τη διανομή μερίσματος χρήσεως 2007 αποφάσισε τα ακόλουθα: -Το συνολικό καθαρό μέρισμα προς διανομή της χρήσεως 2007 θα ανέλθει σε 1.771.000 ευρώ που αναλογεί σε καθαρό μέρισμα 0,23 ευρώ ανά μετοχή.
-Δικαιούχοι του μερίσματος χρήσεως 2007 θα είναι οι κάτοχοι μετοχών της Εταιρείας - σύμφωνα με τα στοιχεία του μετοχολογίου της Εταιρίας και τα αρχεία των Ελληνικών Χρηματιστηρίων Α.Ε. - κατά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών της 18ης Απριλίου 2008 (ημερομηνία προσδιορισμού δικαιούχων).
-Από την 21η Απριλίου 2008 (ημέρα αποκοπής του μερίσματος) οι μετοχές της Εταιρίας θα είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα είσπραξης μερίσματος. -Ημερομηνία έναρξης πληρωμής του μερίσματος στους δικαιούχους ορίσθηκε η 30η Απριλίου 2008. -Πληρώτρια τράπεζα έχει ορισθεί η EFG Eurobank Ergasias A.E. η οποία θα καταβάλει το μέρισμα ως ακολούθως:
-Μέσω χειριστών στο Σύστημα Αΰλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) και σύμφωνα με τη νέα διαδικασία διανομής όπως ορίζεται από τα άρθρα 329 του Κανονισμού του ΧΑ και 39 του Κανονισμού του Κ.Α.Α. για όσους εκ των μετόχων έχουν παράσχει σχετική εξουσιοδότηση στον χειριστή Σ.Α.Τ. των μετοχών τους.
-Μέσω του δικτύου των καταστημάτων της EFG Eurobank Ergasias A.E. για όσους εκ των μετόχων τηρούν τις μετοχές τους στον ειδικό λογαριασμό της μερίδας Σ.Α.Τ. ή δεν έχουν παράσχει ή έχουν ανακαλέσει τη σχετική εξουσιοδότηση προς τους χειριστές Σ.Α.Τ. (τουλάχιστον πέντε εργάσιμες ημέρες πριν από την ημερομηνία πληρωμής του μερίσματος με σχετική επιστολή στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών) ή για όσες μετοχές τηρούνται σε μερίδες μη εμφανισθέντων επενδυτών.
Για τις περιπτώσεις αυτές, η πληρωμή του μερίσματος θα γίνεται απευθείας στον μέτοχο ή σε νόμιμα εξουσιοδοτημένο από αυτόν πρόσωπο με την προσκόμιση του Δελτίου της Αστυνομικής Ταυτότητας, του ΑΦΜ και (προαιρετικά) αντιγράφου με τα στοιχεία του στο Σύστημα Αΰλων Τίτλων. Σε περίπτωση πληρωμής μερίσματος σε εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, πέραν των ανωτέρω στοιχείων πρέπει να προσκομίζεται στην EFG Eurobank Ergasias A.E. η έγγραφη εξουσιοδότηση του μετόχου με βεβαιωμένο το γνήσιο της υπογραφής του εξουσιοδοτούντος από αρμόδια δημόσια αρχή.
-
15:15 Προκαταρκτική εξέταση για το περιστατικό τραυματισμού μαθήτριας σε σχολείο στην Κυψέλη
-
15:09 Παρέμβαση Γ. Χατζηθεοδοσίου προς τις ασφαλιστικές για την μείωση των εισοδημάτων των ασφαλιστών
-
15:04 Σε λειτουργία το νέο αναβαθμισμένο Πληροφοριακό Σύστημα "ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ"
-
15:00 ΗΠΑ: Προς βαθιά αναδιάρθρωση των ενόπλων δυνάμεων - Τι προβλέπει το σχέδιο του Πενταγώνου
-
15:00 Ζ. Κωνσταντοπούλου: Τον προϋπολογισμό του 2026 καταθέτει μια κυβέρνηση απερχόμενη και τρομοκρατημένη
-
14:48 Η Γερμανία καταγράφει όλους τους χώρους - καταφύγια πολέμου
-
14:41 Πληρωμές 487,9 εκατ. από ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ σε 485.896 δικαιούχους
-
14:35 Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες στη Δυτική Μακεδονία
-
14:27 Αύξηση των ασφαλισμένων κατοικιών λόγω έκπτωσης ΕΝΦΙΑ - Βουτιά στις αποζημιώσεις
-
14:27 Μακελειό στο Σίδνεϊ: Η οικογένεια του δράστη στην Ινδία είχε άγνοια για τη ριζοσπαστικοποίησή του
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο
-
Δημοσκοπήσεις: Ο λογαριασμός που πληρώνει η κυβέρνηση για τα αγροτικά μπλόκα
-
doValue: Δύο μεγάλα deals 1,7 δισ. ευρώ εξυπηρετούμενων δανείων της, εξοφλούν εγγυήσεις του Ηρακλή
-
Γιατί το 2026 φοβίζει τις χρηματιστηριακές αγορές
-
Άρον άρον νέος διαγωνισμός για την "ωρολογιακή βόμβα" του Λαυρίου - Τι καταγγέλει επιστημονικός φορέας
-
Ανυποχώρητο το Βέλγιο για τα ρωσικά assets - Αυξάνονται οι φωνές υπέρ "άλλων επιλογών" για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές;
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες (72)
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά (35)
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο (23)
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα (20)
-
Ρωσία: "Όχι" σε νατοϊκές δυνάμεις στην Ουκρανία - Καμία υποχώρηση για Ντονμπάς, "Νοβορόσια" και Κριμαία (14)
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία (14)
-
Ανυποχώρητο το Βέλγιο για τα ρωσικά assets - Αυξάνονται οι φωνές υπέρ "άλλων επιλογών" για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας (11)
-
Ο 16χρονος γιος του Μ. Κατρίνη οδηγούσε χωρίς δίπλωμα - "Αισθάνομαι συντριβή, αναλαμβάνω την ευθύνη", λέει ο βουλευτής (10)
-
Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ υποσχέθηκαν νομικά δεσμευτικές εγγυήσεις ασφαλείας για την Ουκρανία με έγκριση του Κογκρέσου (7)
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές; (7)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ