Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 08-Απρ-2008 16:03

  FG Europe: Ανακοίνωση

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Διοίκηση της εταιρείας RF ENERGY ΑΕ, θυγατρικής κατά 40% της εταιρείας FG EUROPE ΑΕ, γνωστοποιεί την πρόθεσή της να αποσύρει το ενδιαφέρον της για συμμετοχή στην β φάση του διαγωνισμού της εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ ΑΕ που αφορά την μετατροπή των Ζαχαρουργείων Λάρισας και Ξάνθης σε μονάδες παραγωγής βιοαιθανόλης. 

  Η Διοίκηση της εταιρείας, κατά το μακρύ χρόνο που μεσολάβησε από την έναρξη της διαδικασίας μέχρι την ανάπτυξη και οριστικοποίηση του θεσμικού πλαισίου για την παραγωγή βιοαιθανόλης, προέβη σε αλλαγή του επιχειρηματικού σχεδιασμού, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον της και διαθέτοντας τους προβλεπόμενους πόρους στην ανάπτυξη και διαχείριση έργων στους τομείς της αιολικής και υδροηλεκτρικής ενέργειας που εξυπηρετούν καλύτερα τους επιχειρηματικούς της στόχους κατά την παρούσα φάση ανάπτυξής της. 

  Η RF ENERGY ΑΕ δραστηριοποιείται μέσω των θυγατρικών της στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, και έχει ως αντικείμενο την ανάπτυξη, διαχείριση και εκμετάλλευση ενεργειακών projects. Η δράση της περιλαμβάνει επί του παρόντος την ανάπτυξη και διαχείριση αιολικών πάρκων και μικρών υδροηλεκτρικών σταθμών, συνολικής ισχύος 28,615 MW. 

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ