Συνεχης ενημερωση
Η Alpha Bank αναφέρεται στην από 4.1.2008 απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου σε εφαρμογή της από 3.4.2007 αποφάσεως της Τακτικής Γενικής Συνελεύσεως των Μετόχων της, για αγορά, στο διάστημα από 9.1.2008 έως 15.4.2008, ιδίων μετοχών έως ποσοστού 3,00% του εκάστοτε μετοχικού κεφαλαίου της Τραπέζης, με κατώτατη τιμή αγοράς Ευρώ 3,90, και ανώτατη τιμή αγοράς Ευρώ 32,00, ανά μετοχή.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τραπέζης, στην από 3.4.2008 συνεδρίασή του, απεφάσισε τη λήξη την ίδια ημέρα του εν ισχύ από 4.1.2008 επιμέρους χρονικού διαστήματος αγοράς ιδίων μετοχών.
Στο διάστημα από 9.1.2008 μέχρι και 2.4.2008, η Τράπεζα προέβη στην απόκτηση 8.533.081 ιδίων μετοχών, ήτοι 2,08% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, έναντι συνολικής αξίας κτήσεως Ευρώ 176,48 εκατ. Το σύνολο των ιδίων μετοχών που κατείχε η Τράπεζα, την 3.4.2008, ανήρχετο σε 8.533.081, ήτοι 2,08% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου.
-
08:36 Ένας νεκρός στο Σότσι της Ρωσίας σε επιδρομή drones της Ουκρανίας
-
08:33 Κάλεσμα Σι στην ΕΕ για εμβάθυνση της συνεργασίας με την Κίνα - "Ολοένα και πιο περίπλοκη η παγκόσμια κατάσταση"
-
08:28 ΗΠΑ: Εξαπολύει αστυνομική επιχείρηση στο Σικάγο κατά της παράνομης μετανάστευσης
-
08:26 Συρία: Εκρήξεις κοντά σε Χομς και Λατάκκεια - Αναφορές για ισραηλινά πλήγματα
-
08:24 Ώρα αποτίμησης για την παρουσία του Κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ - Το Μαξίμου μετράει τον αντίκτυπο των μέτρων
-
08:18 Σεισμός στην Εύβοια: Νύχτα αγωνίας μετά τα 5,2 Ρίχτερ - Ευθ. Λέκκας: "Η περιοχή δεν δίνει μεγάλες δονήσεις"
-
08:13 Η Γαλλία σε κρίση: Ο Μακρόν ξεμένει από λύσεις
-
08:05 Ο Στόλος για τη Γάζα καταγγέλλει χτύπημα πιθανόν από drone ανοιχτά της Τύνιδας - Διαψεύδει η Τυνησία
-
07:50 Εντείνονται οι πιέσεις των ΗΠΑ στα κράτη - μέλη του ΙΜΟ για την απόρριψη του σχεδίου μείωσης των εκπομπών στη ναυτιλία
-
07:44 Νέο μέτωπο κυβέρνησης και τοπικής αυτοδιοίκησης με αφορμή την προωθούμενη ένταξη των Πολεοδομιών στο Κτηματολόγιο
-
Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ στα Νέα Στύρα Ευβοίας - Ιδιαίτερα αισθητός στην Αττική
-
Νηνεμία πριν από την καταιγίδα
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
Creta Farms: Σώθηκε ο τζίρος αλλά οι ζημιές εκτινάχθηκαν στο 1 εκατ. - Πού ποντάρει
-
Τα Πάντα Όλα ή Βάλτε τώρα που γυρίζει
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά
-
Η αγορά ψάχνει το "νέο μοντέλο"
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ (11)
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός" (4)
-
Ώρα αποτίμησης για την παρουσία του Κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ - Το Μαξίμου μετράει τον αντίκτυπο των μέτρων (1)
-
Creta Farms: Σώθηκε ο τζίρος αλλά οι ζημιές εκτινάχθηκαν στο 1 εκατ. - Πού ποντάρει (1)
-
Τα οικονομικά των δικαστών: Ζητούν 20% αύξηση μισθού και μηνιαίο επίδομα στέγασης 1.000 ευρώ όταν υπηρετούν εκτός μονίμου κατοικίας (1)
-
Η αγορά ψάχνει το "νέο μοντέλο" (1)
-
Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ (1)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
