Συνεχης ενημερωση
Σας γνωστοποιούμε ότι η σημερινή (03.04.2008) Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Τράπεζας αποφάσισε τη διανομή μερίσματος ποσού ευρώ 0,72 ανά μετοχή, συμπεριλαμβανομένου και του προμερίσματος ύψους ευρώ 0,36 ανά μετοχή.
Κατόπιν τούτου, το υπόλοιπο προς διανομή μέρισμα ανέρχεται σε ευρώ 0,36 ανά μετοχή. Δικαιούχοι του μερίσματος θα είναι οι εγγεγραμμένοι στο αρχείο μετόχων της Τράπεζας κατά την 15/05/2008.
Από την 16/05/2008 (ημερομηνία αποκοπής), η μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς Α.Ε. θα διαπραγματεύεται χωρίς το δικαίωμα του μερίσματος.
Η καταβολή του μερίσματος, θα πραγματοποιηθεί την 26/05/2008 (ημέρα πληρωμής) μέσω της ίδιας της Τράπεζας, σύμφωνα με το άρθρο 329 του Κανονισμού Χρηματιστηρίου Αθηνών και κατά τα ειδικότερα οριζόμενα στον κανονισμό Λειτουργίας Σ.Α.Τ. Ειδικότερα, στην περίπτωση που Χειριστής των μετοχών είναι η Τράπεζα Πειραιώς, το ποσό του μερίσματος που αναλογεί στις μετοχές που βρίσκονται υπό το χειρισμό της, θα πιστωθεί αυτόματα στον καταθετικό λογαριασμό που συνδέεται με το αντίστοιχο λογαριασμό φύλαξης.
Σε περίπτωση που ο Χειριστής στο Σύστημα ʼυλων Τίτλων είναι άλλη Τράπεζα ή Χρηματιστηριακή Εταιρεία, αυτή θα εισπράξει για λογαριασμό του μετόχου το ανάλογο ποσό μερίσματος. Εάν ο μέτοχος έχει ζητήσει εξαίρεση (τουλάχιστον πέντε εργάσιμες ημέρες πριν από την ημερομηνία πληρωμής του μερίσματος) από τον Χειριστή ή τα Ελληνικά Χρηματιστήρια Ανώνυμη Εταιρεία Συμμετοχών (πρώην Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών), το μέρισμα που δικαιούται, θα το εισπράξει ο ίδιος μέσω του δικτύου καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς, προσκομίζοντας το Δελτίο της Αστυνομικής Ταυτότητας, τον Α.Φ.Μ. και (προαιρετικά) αντίγραφο με τα στοιχεία του στο Σύστημα ʼυλων Τίτλων.
-
00:04 Όλη η σοφία της αγοράς χωρίς περιττά λόγια
-
00:03 Ντέμης Χασάμπης: Τι ετοιμάζει ο Ελληνοκύπριος "σκακιστής" της τεχνητής νοημοσύνης στην Google
-
00:02 Για την Fed η συναίνεση μπορεί να ανήκει στο παρελθόν - Και αυτό είναι καλό
-
00:01 Ποιος πολιτικός αρχηγός θέλει τον Μητσοτάκη αυτοδύναμο;
-
25/12 Λίβανος: Τρεις νεκροί σε δύο ισραηλινά πλήγματα
-
25/12 Νέα πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών έως την Κυριακή
-
25/12 Eξέταση αίματος θα προβλέπει τον κίνδυνο για την πιο κοινή κληρονομική πάθηση της καρδιάς
-
25/12 Το 2025 ήταν "μια πολύ καλή χρονιά για τον φασισμό" δηλώνει ο Τζίμι Κίμελ στο "εναλλακτικό διάγγελμα" του Channel 4
-
25/12 Τουρκικό υπ. Άμυνας: Για τις παραβιάσεις στο Αιγαίο ευθύνεται η... ασυνέπεια της προσέγγισης της Ελλάδας
-
25/12 Συνάντηση του Ερντογάν με τον ντε φάκτο ηγέτη του Σουδάν αλ Μπουρχάν στην Άγκυρα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ