Συνεχης ενημερωση
Η Διοίκηση του Ομίλου Εταιρειών της ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ανακοινώνει την αγορά οικοπέδου από τη θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Μichaniki Egypt Real Estate and Tourism Enterprises SAE στο Κάιρο.
Η οικοπεδική έκταση, που είναι η δεύτερη που αποκτά ο Όμιλος στην Αίγυπτο, έχει επιφάνεια 147.500 τ.μ. και βρίσκεται στην περιοχή El-Azezeya του Καΐρου, στο 20ό χιλιόμετρο του Κεντρικού ʼξονα Σύνδεσης του Καΐρου με την Αλεξάνδρεια (Cairo-Alexandria Desert Road), σε απόσταση 6,5 χιλιομέτρων από την Πλατεία El-Remaya όπου θα ανεγερθεί το νέο αρχαιολογικό μουσείου του Καΐρου, σε απόσταση 7,5 χιλιομέτρων από τον αρχαιολογικό χώρο των Πυραμίδων και 2 χιλιόμετρα από τον Κεντρική Περιφερειακή Λεωφόρο του Καΐρου.
Το οικόπεδο που έχει πρόσοψη στη λεωφόρο Alexandria Desert Road 523 μέτρα, βρίσκεται σε μια περιοχή που έχει ιδιαίτερη ανάπτυξη σε elite οικιστικά έργα και επιχειρηματικά κέντρα που στεγάζονται μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες καθώς και το πρότυπο επιχειρηματικό πάρκο Smart Village.
Το συνολικό ποσό εξαγοράς ανήλθε στα 11,3 εκατ. ευρώ.
-
09:08 Πυρηνικά Ιράν: Συνάντηση Αραγτσί - Γκρόσι στην Αίγυπτο
-
09:04 Μαδούρο: "Διέταξα την ανάπτυξη 25.000 ανδρών και γυναικών" στα σύνορα
-
09:00 Συνάντηση Αμπάς - Στάρμερ στο Λονδίνο
-
08:54 Ταϊλάνδη: Ένα χρόνο στη φυλακή πρέπει να εκτίσει ο μεγιστάνας, πρώην πρωθυπουργός, Τακσίν Σιναουάτρα
-
08:49 Εντολή εκκένωσης της πόλης της Γάζας εξέδωσε ο στρατός του Ισραήλ εν όψει νέας επιχείρησης
-
08:45 Αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις Τραμπ για την ενδοοικογενειακή βία: "Πράγματα λιγότερο σοβαρά που γίνονται στο σπίτι, τα λένε εγκλήματα"
-
08:41 Μεικτές τάσεις στην Ασία εν αναμονή Fed και διαδόχου Ισίμπα στην Ιαπωνία
-
08:40 Νορβηγία: Προς δεύτερη θητεία οδεύει ο πρωθυπουργός Γκαρ Στέρε - Η συμμαχία των Εργατικών κερδίζει τις εκλογές
-
08:36 Ένας νεκρός στο Σότσι της Ρωσίας σε επιδρομή drones της Ουκρανίας
-
08:33 Κάλεσμα Σι στην ΕΕ για εμβάθυνση της συνεργασίας με την Κίνα - "Ολοένα και πιο περίπλοκη η παγκόσμια κατάσταση"
-
Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
Νηνεμία πριν από την καταιγίδα
-
Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ στα Νέα Στύρα Ευβοίας - Ιδιαίτερα αισθητός στην Αττική
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
Creta Farms: Σώθηκε ο τζίρος αλλά οι ζημιές εκτινάχθηκαν στο 1 εκατ. - Πού ποντάρει
-
Πόσο θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός το 2026 - Όλα τα σενάρια
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά
-
Τα Πάντα Όλα ή Βάλτε τώρα που γυρίζει
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ (14)
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός" (4)
-
Τα οικονομικά των δικαστών: Ζητούν 20% αύξηση μισθού και μηνιαίο επίδομα στέγασης 1.000 ευρώ όταν υπηρετούν εκτός μονίμου κατοικίας (2)
-
Ώρα αποτίμησης για την παρουσία του Κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ - Το Μαξίμου μετράει τον αντίκτυπο των μέτρων (1)
-
Creta Farms: Σώθηκε ο τζίρος αλλά οι ζημιές εκτινάχθηκαν στο 1 εκατ. - Πού ποντάρει (1)
-
Η αγορά ψάχνει το "νέο μοντέλο" (1)
-
Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ (1)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
