Συνεχης ενημερωση
Η κα Κορίνα Ε. Φασουλή - Γραφανάκη από την Δευτέρα 31η Μαρτίου 2008 αναλαμβάνει την θέση του Αντιπροέδρου και μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας Paperpack Τσουκαρίδης Ι. Α.Β.Ε.Ε.
Η κα Γραφανάκη είναι Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθήνας. Επίσης είναι μέλος σε Ευρωπαϊκές Επιστημονικές Οργανώσεις Νομικών.
Η εκλογή της κας Κορίνα Φασουλή - Γραφανάκη στη θέση του Αντιπροέδρου της εταιρείας Paperpack Α.Ε, αποτελεί συνέχιση της πολιτικής ενδυνάμωσης και αναδιάρθρωσης του διοικητικού προσωπικού, η οποία ξεκίνησε εντός του 2007 με την τοποθέτηση του κου Νικόλαου Γκανέτσου στην θέση του Γενικού Διευθυντή, και του Νικόλαου Χαλαβαζή στην θέση του Οικονομικού Διευθυντή.
Η διοικητική ομάδα της Paperpack Τσουκαρίδης Ι Α.Β.Ε.Ε. υιοθετώντας σύγχρονες μεθόδους management και εταιρικής διακυβέρνησης κατάφερε στην χρήση 2007 να βελτιώσει την οικονομική θέση της εταιρείας και συγκεκριμένα πέτυχε σημαντική λειτουργική βελτίωση τόσο σε επίπεδο Ομίλου όσο και σε επίπεδο Μητρικής εμφανίζοντας κέρδη ποσού 490 χιλ ευρώ έναντι ζημιών 917 χιλ ευρώ. Επιπλέον εντυπωσιακή ήταν η βελτίωση των ενοποιημένων κερδών προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) τα οποία ανήλθαν σε 2,54 εκατ. Ευρώ έναντι 973,4 εκατ. Ευρώ της αντίστοιχης περσινής περιόδου παρουσιάζοντας αύξηση κατά 161%.
Η διοίκηση της εταιρείας εκτιμά ότι η πορεία ανάκαμψης, τα αποτελέσματα της οποίας ήταν εμφανή κατά το 2007, θα παγιωθεί το 2008 με την ενίσχυση των πωλήσεων και της κερδοφορίας.
Ενώ, για την επόμενη διετία, η οργανωτική και αναπτυξιακή πορεία μέσω εξαγορών αποτελούν δύο άξονες της στρατηγικής της εταιρείας που θα οδηγήσουν στην περαιτέρω βελτίωση της λειτουργικής απόδοσης, στην διεύρυνση του μεριδίου αγοράς και στην αύξηση των ελεύθερων ταμειακών ροών.
-
17:13 Κ. Πιερρακάκης: Η περιφέρεια είναι στον πυρήνα της κυβερνητικής στρατηγικής
-
17:11 Υπ. Τουρισμού για την απεργία των ταξί: Η πρόσφατη ΚΥΑ αποσαφηνίζει και ενισχύει το υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο
-
17:09 Γαλλία: Το Κομμουνιστικό Κόμμα χάνει μέρος της κρατικής επιχορήγησης επειδή οι γυναίκες υποψήφιες στις βουλευτικές εκλογές ήταν περισσότερες από τους άνδρες
-
16:58 Νεπάλ: Ο πρόεδρος καλεί σε "αυτοσυγκράτηση" έπειτα από βίαιες διαδηλώσεις
-
16:53 Κ. Πιερρακάκης: Μηδενικός φόρος για εισόδημα έως 20.000 ευρώ σε πολύτεκνους μισθωτούς και ελεύθερους επαγγελματίες
-
16:51 Κρητική μαφία: Απολογούνται οι φερόμενοι ως εγκέφαλοι της εγκληματικής οργάνωσης
-
16:44 Ουγγαρία: 10ετής συμφωνία με τη Shell για το φυσικό αέριο ενώ η ΕΕ ετοιμάζεται να σταματήσει τις προμήθειες από τη Ρωσία
-
16:43 Ήπιες μεταβολές στη Wall με το βλέμμα στα στοιχεία για την απασχόληση
-
16:32 Η Χαμάς ανέλαβε την ευθύνη για την τρομοκρατική επίθεση στην Ιερουσαλήμ
-
16:24 Θ. Πλεύρης: Το νέο μεταναστευτικό ν/σ δεν αναφέρεται σε ανθρώπους που έχουν ήδη πάρει υπηκοότητα
-
Πόσο θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός το 2026 - Όλα τα σενάρια
-
Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά
-
Metlen: Εκτίναξη τζίρου κατά 45% το α' εξάμηνο στα €3,6 δισ. - Στα €254 εκατ. τα καθαρά κέρδη
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
Κίνα και Ρωσία επανακαθορίζουν την παγκόσμια τάξη
-
Νηνεμία πριν από την καταιγίδα
-
Συνελήφθη διευθυντής Καρδιοχειρουργικής στο Ιπποκράτειο - Ζήτησε φακελάκι 5.000 ευρώ
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ (62)
-
Συνελήφθη διευθυντής Καρδιοχειρουργικής στο Ιπποκράτειο - Ζήτησε φακελάκι 5.000 ευρώ (37)
-
Το νέο κεντρώο κοστούμι του Αλέξη Τσίπρα και ο "πατριωτισμός" (17)
-
Ισραήλ: Κατεδαφίζει σπίτια στους τόπους καταγωγής των δύο Παλαιστίνιων δραστών της επίθεσης στην Ιερουσαλήμ (16)
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός" (15)
-
Τουλάχιστον 21 άμαχοι νεκροί από ρωσική βόμβα σε ουκρανικό χωριό στο Ντονέτσκ - Χτύπησε συνταξιούχους που περίμεναν σε ουρά για τη σύνταξη (11)
-
Τα οικονομικά των δικαστών: Ζητούν 20% αύξηση μισθού και μηνιαίο επίδομα στέγασης 1.000 ευρώ όταν υπηρετούν εκτός μονίμου κατοικίας (10)
-
Berenberg, Deutsche Bank, UBS, UniCredit: Και τώρα τα δύσκολα για τη Γαλλία και για την Ευρώπη – Πώς θα "απαντήσουν" ΕΚΤ, οίκοι αξιολόγησης και αγορές στο γαλλικό χάος (7)
-
Η Γαλλία σε κρίση: Ο Μακρόν ξεμένει από λύσεις και οι αγορές παρακολουθούν (7)
-
Το Ισραήλ βομβάρδισε τη Ντόχα: Στόχος ανώτερα στελέχη της Χαμάς, λένε οι IDF - Σφοδρή καταδίκη από Κατάρ (5)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
