Συνεχης ενημερωση
Σε συνέχεια της από 31/03/2008 δημοσίευσης των Συνοπτικών Στοιχείων και Πληροφοριών της χρήσης 01/01/2007 έως 31/12/2007 τα οποία δημοσιεύτηκαν στις εφημερίδες "ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ" και "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ" στα φύλλα της 31.03.2008, η Εταιρία ανακοινώνει τα ακόλουθα:
Σε ότι αφορά τα Πρόσθετα Στοιχεία και Πληροφορίες σημείωση Νο.1 εκ παραδρομής παραλήφθηκαν οι σημειώσεις 1δ, ε, στ και ζ οι οποίες έχουν ως εξής:
δ) Κατά την 31/07/2007 ολοκληρώθηκε ο τακτικός φορολογικός έλεγχος της θυγατρικής εταιρίας "SPRIDER STORES A.E" ,για τις χρήσεις 2003-2006 και προέκυψαν πρόσθετοι φόροι και προσαυξήσεις ύψους ευρώ 845.840,08. Η "SPRIDER STORES A.E" είχε σχηματίσει πρόβλεψη για το σύνολο του ποσού, εκ των οποίων ποσό ευρώ 305.941,00 αφορούσε προηγούμενες χρήσεις.
(ε) Κατά το β τρίμηνο του 2007 αποφασίστηκε, η θυγατρική εταιρία "MEGATHLON HELLAS A.E.", να τεθεί σε καθεστώς εκκαθάρισης και δεν ενοποιήθηκε στις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις της χρήσεως 01/01/2007-31/12/2007 σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 21 του ΔΛΠ 27 ενώ είχε περιληφθεί στις ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις της προηγούμενης χρήσης .
(στ) Η εν λόγω συμμετοχή πoυλήθηκε εντός της χρήσης 2007.Ως εκ τούτου, περιλαμβάνεται στις ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις της χρήσεως 01/01/2006-31/12/2006 ενώ δεν περιλαμβάνεται στις ετήσιες ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις της τρέχουσας περιόδου . Τυχόν υποχρέωση που θα προκύψει στο μέλλον από τυχόν φορολογικό έλεγχο προηγουμένων χρήσεων θα βαρύνει τον νέο ιδιοκτήτη της DAN ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.
(ζ) Η Eταιρία ίδρυσε την 26/01/2007 μαζί με άλλους δυο μετόχους, την εταιρία "SUPERIOR UNDIES A.E." η οποία διανύει την 1η υπερ12μηνη χρήση. Το ιδρυτικό κεφάλαιο ανήλθε σε ευρώ 60.000,00 και διαιρείται σε 20.000 μετοχές ονομαστικής αξίας ευρώ 3,00 η κάθε μία. Η Εταιρία ανέλαβε 18.000 μετοχές ήτοι ποσοστό 90%.
Το ως άνω συμπλήρωμα θα δημοσιευθεί στις εφημερίδες "ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ" και "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ" στο φύλλο της 01.04.2008. Σημειώνεται ότι τα «Στοιχεία και Πληροφορίες της περιόδου από 1.1.2007 - 31.12.2007 καθώς και οι Οικονομικές Καταστάσεις βάσει Δ,Π,Χ,Π, της περιόδου από 1.1.2007 - 31.12.2007 είναι ήδη διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Εταιρείας www.hatzi.gr καθώς και στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών www.athex.gr .
-
12:01 Ισραήλ: Κατεδαφίζει σπίτια στους τόπους καταγωγής των δύο Παλαιστίνιων δραστών της επίθεσης στην Ιερουσαλήμ
-
12:00 Berenberg, Deutsche Bank, UBS, UniCredit: Και τώρα τα δύσκολα για τη Γαλλία και για την Ευρώπη – Πώς θα "απαντήσουν" ΕΚΤ, οίκοι αξιολόγησης και αγορές στο γαλλικό χάος
-
11:57 Η Θεσσαλονίκη αποκτά νέα δυναμική: Ο Προβλήτας 6 αναβαθμίζει το λιμάνι και την πόλη
-
11:53 Ο Ν. Αναστασίου Γενικός Διευθυντής στον Νέο Διεθνή Αερολιμένα Ηρακλείου Κρήτης
-
11:52 Ν. Παπαθανάσης: Λάβαμε 6 δισ. ευρώ μέτρα για να ανοίξουν σπίτια
-
11:39 Πρέσβης Μ. Βρετανίας: Θεμέλιο για το μέλλον τα μη κρατικά πανεπιστήμια στην Ελλάδα - Σημαντική η συνεργασία με βρετανικά ιδρύματα
-
11:35 Mega συμφωνία - ορόσημο για τον κλάδο της εξόρυξης: Η Anglo American συγχωνεύεται με την Teck Resources
-
11:32 Στα χέρια του πρωτότοκου υιού Μέρντοχ η αυτοκρατορία των 3,3 δισ. δολαρίων
-
11:19 CEO UniCredit: "Στην Ελλάδα είμαστε ευπρόσδεκτοι"
-
11:12 Θετικό το πρόσημο στη Λεωφόρο Αθηνών
-
Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
Πόσο θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός το 2026 - Όλα τα σενάρια
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
Νηνεμία πριν από την καταιγίδα
-
Metlen: Εκτίναξη τζίρου κατά 45% το α' εξάμηνο στα €3,6 δισ. - Στα €254 εκατ. τα καθαρά κέρδη
-
Κίνα και Ρωσία επανακαθορίζουν την παγκόσμια τάξη
-
Creta Farms: Σώθηκε ο τζίρος αλλά οι ζημιές εκτινάχθηκαν στο 1 εκατ. - Πού ποντάρει
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ (32)
-
Συνελήφθη διευθυντής Καρδιοχειρουργικής στο Ιπποκράτειο - Ζήτησε φακελάκι 5.000 ευρώ (17)
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός" (9)
-
Το νέο κεντρώο κοστούμι του Αλέξη Τσίπρα και ο "πατριωτισμός" (8)
-
Τα οικονομικά των δικαστών: Ζητούν 20% αύξηση μισθού και μηνιαίο επίδομα στέγασης 1.000 ευρώ όταν υπηρετούν εκτός μονίμου κατοικίας (5)
-
Ώρα αποτίμησης για την παρουσία του Κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ - Το Μαξίμου μετράει τον αντίκτυπο των μέτρων (3)
-
Η Γαλλία σε κρίση: Ο Μακρόν ξεμένει από λύσεις και οι αγορές παρακολουθούν (3)
-
Creta Farms: Σώθηκε ο τζίρος αλλά οι ζημιές εκτινάχθηκαν στο 1 εκατ. - Πού ποντάρει (3)
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά (3)
-
Ισραήλ: Ο Μπεν Γκβιρ απορρίπτει διαταγή της δικαιοσύνης να τρέφονται καλύτερα οι Παλαιστίνιοι κρατούμενοι - "Δεν θα κάνουμε ευκολότερη τη ζωή των εχθρών μας" λέει ο Νετανιάχου (2)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
