Συνεχης ενημερωση
Κύκλος Εργασιών ευρώ 85,3 εκ. - EBITDA ευρώ 4,3 εκ. - Κέρδη προ Φόρων ευρώ 2,4 εκ
Βελτίωση παρουσίασε ο κύκλος εργασιών της Microland ΑΕΒΕ, για τη χρήση του 2007. Σύμφωνα με τις δημοσιευμένες οικονομικές καταστάσεις της εταιρείας για τη χρήση του 2007, ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών διαμορφώθηκε στα ευρώ 85,3 εκ από ευρώ 78,4 εκ. παρουσιάζοντας αύξηση κατά 8,8% σε σχέση με το 2006. Τα κέρδη προ φόρων τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) για το 2007, διαμορφώθηκαν στα ευρώ 4,3 εκ. από ευρώ 4,9 εκ. κατά το αντίστοιχο περσινό διάστημα, παρουσιάζοντας ελαφρά κάμψη, ενώ τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν στα ευρώ 2,4 εκ. από ευρώ 2,9 εκ. το αντίστοιχο περσινό διάστημα. Τα κέρδη μετά φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας, διαμορφώθηκαν στα ευρώ 1,7 εκ. για τη χρήση του 2007 από ευρώ 2,2 εκ. το 2006.
Τα αποτελέσματα της μητρικής εταιρείας κινήθηκαν σε ανάλογους ρυθμούς, με τον κύκλο εργασιών και τα κέρδη προ φόρων τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) να είναι ίδια με αυτά του ενοποιημένου. Τα κέρδη προ φόρων για το 2007 διαμορφώθηκαν στα ευρώ 2,0 εκ. έναντι ευρώ 3,0 εκ. το 2006, ενώ τα κέρδη μετά φόρων ανήλθαν στα ευρώ 1,3 εκ. για το 2007 από ευρώ 2,2 εκ. το αντίστοιχο περσινό διάστημα. Η ελαφρά κάμψη κερδών για το 2007, οφείλεται στις αυξημένες διαφημιστικές δαπάνες που στόχο είχαν την βελτίωση του brand awareness της Microland, αλλά και την αύξηση του αριθμού σημείων πώλησης σύμφωνα με το σύστημα δικαιόχρησης (franchising).
Η Microland, αποτελεί το μεγαλύτερο ανεξάρτητο δίκτυο λιανικής πώλησης τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στην Ελλάδα, διαθέτοντας 61 σημεία πώλησης στην Ελλάδα με στόχο τα 100 εντός του 2008. Μέσα από το Δίκτυο Καταστημάτων της Microland, ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει οποιοδήποτε πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας από τους 3 παρόχους που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, αλλά και σταθερής τηλεφωνίας και Ίντερνετ της Altec Telecoms. Στόχος της Διοίκησης είναι, η Microland να αποτελέσει one stop shop στην πώληση τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών διαθέτοντας το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων στο οποίο να έχουν παρουσία όλοι οι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας και οι περισσότεροι πάροχοι ευρυζωνικών υπηρεσιών.
-
16:58 Νεπάλ: Ο πρόεδρος καλεί σε "αυτοσυγκράτηση" έπειτα από βίαιες διαδηλώσεις
-
16:53 Κ. Πιερρακάκης: Μηδενικός φόρος για εισόδημα έως 20.000 ευρώ σε πολύτεκνους μισθωτούς και ελεύθερους επαγγελματίες
-
16:51 Κρητική μαφία: Απολογούνται οι φερόμενοι ως εγκέφαλοι της εγκληματικής οργάνωσης
-
16:44 Ουγγαρία: 10ετής συμφωνία με τη Shell για το φυσικό αέριο ενώ η ΕΕ ετοιμάζεται να σταματήσει τις προμήθειες από τη Ρωσία
-
16:43 Ήπιες μεταβολές στη Wall με το βλέμμα στα στοιχεία για την απασχόληση
-
16:32 Η Χαμάς ανέλαβε την ευθύνη για την τρομοκρατική επίθεση στην Ιερουσαλήμ
-
16:24 Θ. Πλεύρης: Το νέο μεταναστευτικό ν/σ δεν αναφέρεται σε ανθρώπους που έχουν ήδη πάρει υπηκοότητα
-
16:15 Το Ισραήλ βομβάρδισε τη Ντόχα: Στόχος ανώτερα στελέχη της Χαμάς, λένε οι IDF - Σφοδρή καταδίκη από Κατάρ
-
16:15 Παραιτήθηκε επίσημα ο Φρανσουά Μπαϊρού
-
16:11 Ισπανία: Απαγόρευση εισόδου στη χώρα των Iσραηλινών υπουργών Μπεν-Γκβιρ και Σμότριχ
-
Πόσο θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός το 2026 - Όλα τα σενάρια
-
Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά
-
Metlen: Εκτίναξη τζίρου κατά 45% το α' εξάμηνο στα €3,6 δισ. - Στα €254 εκατ. τα καθαρά κέρδη
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
Κίνα και Ρωσία επανακαθορίζουν την παγκόσμια τάξη
-
Νηνεμία πριν από την καταιγίδα
-
Συνελήφθη διευθυντής Καρδιοχειρουργικής στο Ιπποκράτειο - Ζήτησε φακελάκι 5.000 ευρώ
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ (61)
-
Συνελήφθη διευθυντής Καρδιοχειρουργικής στο Ιπποκράτειο - Ζήτησε φακελάκι 5.000 ευρώ (37)
-
Το νέο κεντρώο κοστούμι του Αλέξη Τσίπρα και ο "πατριωτισμός" (17)
-
Ισραήλ: Κατεδαφίζει σπίτια στους τόπους καταγωγής των δύο Παλαιστίνιων δραστών της επίθεσης στην Ιερουσαλήμ (16)
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός" (15)
-
Τουλάχιστον 21 άμαχοι νεκροί από ρωσική βόμβα σε ουκρανικό χωριό στο Ντονέτσκ - Χτύπησε συνταξιούχους που περίμεναν σε ουρά για τη σύνταξη (11)
-
Τα οικονομικά των δικαστών: Ζητούν 20% αύξηση μισθού και μηνιαίο επίδομα στέγασης 1.000 ευρώ όταν υπηρετούν εκτός μονίμου κατοικίας (9)
-
Berenberg, Deutsche Bank, UBS, UniCredit: Και τώρα τα δύσκολα για τη Γαλλία και για την Ευρώπη – Πώς θα "απαντήσουν" ΕΚΤ, οίκοι αξιολόγησης και αγορές στο γαλλικό χάος (7)
-
Η Γαλλία σε κρίση: Ο Μακρόν ξεμένει από λύσεις και οι αγορές παρακολουθούν (7)
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά (5)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
