Συνεχης ενημερωση
Για την καλύτερη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού η εταιρεία Ν.ΒΑΡΒΕΡΗΣ -MODA BAGNO Α.Ε. γνωστοποιεί τα παρακάτω:
Σημαντική βελτίωση σε όλους τους τομείς παρουσίασαν τα μεγέθη της Ν.Βαρβέρης Moda Bagno Α.Ε. για το 2007.
Ειδικότερα, η αύξηση των εσόδων σε σχέση με το 2006 έφθασε το 14% και διαμορφώθηκε σε 35,6 εκ. ευρώ για τη μητρική και σε 38,1 εκ. ευρώ για τον όμιλο. Για τις επαναλαμβανόμενες δραστηριότητες (αυτές εκτός οικοδομικού κλάδου) η αύξηση των εσόδων έφθασε το 17%.
Τα αποτελέσματα προ επενδυτικών και χρηματοοικονομικών αποτελεσμάτων, αποσβέσεων και φόρων (EBITDA) ήταν για τη μητρική 5,43 εκ. ευρώ, αυξημένα κατά 72,2% σε σχέση με το προηγούμενο έτος και για τον όμιλο διαμορφώθηκαν σε 5,84 εκ. ευρώ αυξημένα σε σχέση με το 2006 κατά 102%.
Τα μετά φόρων καθαρά κέρδη για την εταιρεία διαμορφώθηκαν σε 2,66 εκ. ευρώ για το 2007 έναντι 0,69 εκ. ευρώ του 2006. Για τον όμιλο, τα μετά φόρων καθαρά κέρδη διαμορφώθηκαν σε 2,9 εκ. ευρώ για το 2007, έναντι 0,26 εκ. ευρώ του προηγούμενου έτους.
Το τρέχον έτος σε σχέση με το προηγούμενο, το μικτό περιθώριο κέρδους σημείωσε αύξηση περίπου τρεις μονάδες, οι προ φόρων αποδόσεις κεφαλαίων σε επίπεδο μητρικής υπερδιπλασιάστηκαν (από 6,11% σε 13,71% για τα ίδια κεφάλαια και από 2,65% σε 6,43% για τα απασχολούμενα) και σε επίπεδο ομίλου υπερτριπλασιάστηκαν (από 4,88% σε 16,35% για τα ίδια και από 1,88% σε 6,92% για τα απασχολούμενα).
Οι δείκτες μόχλευσης (από 1,3 σε 1,13 για τη μητρική) και κάλυψης (προ φόρων) χρηματοοικονομικών εξόδων (από τρεις σε περίπου έξι φορές) σημείωσαν σημαντικότατη βελτίωση. Οι λειτουργικές ροές διαμορφώθηκαν σε 3,58 εκ. ευρώ (από 1,39 εκ. ευρώ το 2006) για τη μητρική και σε 3,62 εκ. ευρώ ( από 1,48 εκ. ευρώ το 2006) για τον όμιλο.
Τέλος, με βάση την τιμή κλεισίματος (1,51 ευρώ) μετοχής της 31/12/2007 διαμορφώνονται σε επίπεδο ομίλου οι παρακάτω σχέσεις: EPS= 0,15, P/E= 9,79, P/BV= 1,14, P/SALES= 0,75, P/EBITDA=4,87.
Για το 2008, η εταιρεία προσβλέπει στην απόδοση των πολιτικών για την ελαστικότητα των εξόδων, αύξηση των κατά κεφαλή μονάδων πωλήσεων και βελτίωση των χρήσεων των απασχολούμενων κεφαλαίων.
-
00:38 Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ στα Νέα Στύρα Ευβοίας
-
00:07 Νηνεμία πριν από την καταιγίδα
-
00:06 Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
00:05 Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
00:04 Τα Πάντα Όλα ή Βάλτε τώρα που γυρίζει
-
00:03 Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
00:02 Η αγορά ψάχνει το "νέο μοντέλο"
-
00:01 Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
08/09 Γαλλία: Δεν θέλουμε τεχνοκράτη πρωθυπουργό, λέει η ακροδεξιά - Είναι οι "πιο ανίκανοι"
-
08/09 Κολομβία: Απελευθερώθηκαν 45 στρατιωτικοί που κρατούνταν αιχμάλωτοι σε περιοχή που ελέγχουν αντάρτες
-
Σούπερ μάρκετ: Η μάχη των Ιωαννίνων, ο Σκλαβενίτης, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ο Γαλαξίας
-
Πόσο αυξάνονται οι συντάξεις από 1/1/2026 - Πώς καταργείται η προσωπική διαφορά (πίνακας)
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό
-
Ριζική αλλαγή στο τεκμήριο ΙΧ - Μεγάλη μείωση για οχήματα από το 2010 και μετά
-
Και πάλι όλοι μαζί
-
Ο χρυσός στον δρόμο για τα 4.250 δολάρια με περαιτέρω ράλι 20%
-
ΥΠΕΘΟ: Όλα τα μέτρα ελάφρυνσης για μισθωτούς, οικογένειες, συνταξιούχους, ένστολους - Τι αλλάζει στα τεκμήρια κατοικίας - Αναλυτικοί πίνακες
-
Καταργείται το τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης από τον Ιανουάριο του 2026
-
Το Πεντάγωνο εγκαταλείπει την φιλοδοξία ανάσχεσης της Κίνας
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό (103)
-
Τρομοκρατική επίθεση στην Ιερουσαλήμ: Έξι νεκροί και πολλοί τραυματίες - Παλαιστίνιοι οι δράστες (45)
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες (26)
-
Έπεσε η κυβέρνηση Μπαϊρού - Όλα τα βλέμματα στον Μακρόν με φόντο το νέο πολιτικό αδιέξοδο (22)
-
Η απάντηση των δικηγόρων στις οικονομικές εξαγγελίες της ΔΕΘ: "Ημίμετρα για την φορολογική επιδρομή στον δικηγορικό κλάδο" (22)
-
Ριζική αλλαγή στο τεκμήριο ΙΧ - Μεγάλη μείωση για οχήματα από το 2010 και μετά (21)
-
ΔΕΘ 2025: Μπορεί να αναστραφεί η κυβερνητική φθορά; (16)
-
Και πάλι όλοι μαζί (15)
-
Πόσο μειώνεται ο φόρος στα ενοίκια - Η νέα κλίμακα (13)
-
Παραδοχή ΕΕ: Η παγκόσμια τάξη, όπως τη γνωρίζαμε, είναι πλέον "νεκρή" (11)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
