Συνεχης ενημερωση
Σε απάντηση της υπ΄ αριθμ.Πρωτ. 7610/06.03.2008 επιστολής σας, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ενημερώνει ότι στα πλαίσια του προγράμματος συγκέντρωσης ομοειδών δραστηριοτήτων κάτω από ξεχωριστά νομικά πρόσωπα, έχει ξεκινήσει και στον τομέα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, διαδικασία συγχώνευσης των θυγατρικών της Αιολική Πανείου Α.Ε., Τέρπανδρος Αιολικά Πάρκα Α.Ε. και Αιολική Αντίσσας Α.Ε., με απορρόφηση αυτών από την επίσης θυγατρική της εταιρεία Τετράπολις Αιολικά Πάρκα Α.Ε. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται η διαφάνεια και η χρηματοοικονομική βελτιστοποίηση.
Επίσης η τελική ονομασία της νέας εταιρείας που θα προκύψει θα αποφασιστεί στον κατάλληλο χρόνο από τα αρμόδια όργανα.
Με την ολοκλήρωση των συγχωνεύσεων θα προγραμματιστούν και οι επόμενες κινήσεις, χωρίς να αποκλείεται και η εισαγωγή της εταιρείας στο Χ.Α., ανάλογα με τις συνθήκες που θα επικρατούν στην εγχώρια και στις διεθνείς αγορές.
Επίσης, στο πλαίσιο βελτίωσης της απόδοσης λειτουργίας της νέας μονάδας της Θίσβης στην αγορά ενέργειας στην Ελλάδα, μεταξύ άλλων, συζητιέται και η συνολική εισφορά του έργου της Θίσβης από τις EDISON και ΕΛΤΕΧ στο σχήμα EDISON, ΕΛΠΕ με συμμετοχή και της ΕΛΤΕΧ σε αυτό. Οι συζητήσεις αυτές βρίσκονται σε εξέλιξη και δεν έχουν καταλήξει σε κάτι συγκεκριμένο.
Σε κάθε περίπτωση όταν θα υπάρξουν εξελίξεις για τα ανωτέρω, θα σας ενημερώσουμε σχετικά.
-
21:48 ΙΑΕΑ: Συμφωνία με το Ιράν για την επανεκκίνηση των επιθεωρήσεων στις πυρηνικές εγκαταστάσεις
-
21:43 Ιταλία (δημοσκόπηση): Tο κόμμα της Μελόνι εξασφαλίζει το 29,5% στην πρόθεση ψήφου
-
21:39 Νέο ιστορικό υψηλό για τον χρυσό λόγω προσδοκιών για μείωση των επιτοκίων από τη Fed
-
21:34 Χτύπημα του Ισραήλ στο Κατάρ με στόχο τη Χαμάς
-
21:32 Μ.Λαζαρίδης: Κανένα υπόμνημα δεν έλαβε ο κ. Μυλωνάκης από σημαίνον στέλεχος του ΟΠΕΚΕΠΕ -Υπήρξε ένα άτυπο ενημερωτικό σημείωμα
-
21:22 Η Μέση Ανατολή στο έλεος του "εξαιρετισμού"
-
21:16 Στ. Παπασταύρου: Η χώρα μας έχει μετατραπεί σε σημαντικό ενεργειακό κόμβο στην Ανατολική Μεσόγειο
-
21:02 Μερτς: "Ευελιξία" στη διαδικασία εγκατάλειψης των κινητήρων εσωτερικής καύση
-
21:01 Apple: Παρουσίασε το νέο iPhone 17, iPhone Air, Pro και Max
-
20:52 Νέος πρωθυπουργός της Γαλλίας ο Σεμπαστιάν Λεκορνί
-
Πόσο θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός το 2026 - Όλα τα σενάρια
-
Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά
-
Κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε την Ντόχα - Στόχος ανώτερα στελέχη της Χαμάς, λένε οι IDF
-
Metlen: Εκτίναξη τζίρου κατά 45% το α' εξάμηνο στα €3,6 δισ. - Στα €254 εκατ. τα καθαρά κέρδη
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
Κίνα και Ρωσία επανακαθορίζουν την παγκόσμια τάξη
-
e-ΕΦΚΑ: Στη Θυρίδα Πολίτη του Gov.gr τα μηνιαία ενημερωτικά σημειώματα συντάξεων
-
Κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε την Ντόχα - Στόχος ανώτερα στελέχη της Χαμάς, λένε οι IDF (83)
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ (72)
-
Συνελήφθη διευθυντής Καρδιοχειρουργικής στο Ιπποκράτειο - Ζήτησε φακελάκι 5.000 ευρώ (39)
-
Ισραήλ: Κατεδαφίζει σπίτια στους τόπους καταγωγής των δύο Παλαιστίνιων δραστών της επίθεσης στην Ιερουσαλήμ (18)
-
Το νέο κεντρώο κοστούμι του Αλέξη Τσίπρα και ο "πατριωτισμός" (17)
-
Στους 24 οι άμαχοι νεκροί από ρωσική βόμβα σε ουκρανικό χωριό στο Ντονέτσκ - Χτύπησε συνταξιούχους που περίμεναν σε ουρά για τη σύνταξη (16)
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός" (16)
-
Τα οικονομικά των δικαστών: Ζητούν 20% αύξηση μισθού και μηνιαίο επίδομα στέγασης 1.000 ευρώ όταν υπηρετούν εκτός μονίμου κατοικίας (11)
-
Berenberg, Deutsche Bank, UBS, UniCredit: Και τώρα τα δύσκολα για τη Γαλλία και για την Ευρώπη – Πώς θα "απαντήσουν" ΕΚΤ, οίκοι αξιολόγησης και αγορές στο γαλλικό χάος (7)
-
Η Γαλλία σε κρίση: Ο Μακρόν ξεμένει από λύσεις και οι αγορές παρακολουθούν (7)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
