Συνεχης ενημερωση
Σύμφωνα με το Ν. 3340/2005. τις υπό στοιχεία 3/347/2005 και 5/204/2000 αποφάσεις του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. ως ισχύουν, και τα άρθρα 276 επ. του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών. η Forthnet Α.Ε. (στο εξής η "Εταιρεία" ή η "Forthnet") ανακοινώνει τα ακόλουθα σε σχέση με τα πρόσφατα δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου αναφορικά με το ενδιαφέρον της για την απόκτηση της Nova:
1. Η Forthnet επιβεβαιώνει τη συμμετοχή της σε ιδιωτική διεθνή διαγωνιστική διαδικασία (στο εξής η "Διαδικασία") για την εξαγορά (στο εξής η "Εξαγορά") του συνόλου των μετοχών των αλλοδαπών εταιρειών NetMed N.V. και Intervision (Services) B.V. (στο εξής οι "Εξαγοραζόμενες Εταιρείες"). Η εκ των Εξαγοραζόμενων Εταιρειών εταιρεία NetMed N.V, αποτελεί τη μητρική των, μεταξύ άλλων εταιρειών, NetMed Hellas A.E. και Multichoice Hellas A.E. οι οποίες παρέχουν υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα και στην Κύπρο.
2. Στο πλαίσιο της Διαδικασίας, η οποία διέπεται από ειδική σύμβαση εμπιστευτικότητας, η παράβαση των όρων της οποίας συνεπάγεται ουσιώδεις κυρώσεις, η Forthnet, όπως και άλλοι διαγωνιζόμενοι, υπέβαλε δεσμευτική προσφορά (στο εξής η "Δεσμευτική Προσφορά"). Η Δεσμευτική Προσφορά βασίζεται σε ορισμένες παραδοχές και τελεί υπό συγκεκριμένες αιρέσεις, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται η ολοκλήρωση του εν εξελίξει οικονομικού, τεχνικού, επιχειρησιακού και νομικού ελέγχου των Εξαγοραζόμενων Εταιρειών και των συνδεδεμένων με αυτές επιχειρήσεων (στο εξής από κοινού ο "Έλεγχος") και η σύναψη των σχετικών συμβατικών κειμένων.
3. Κατά την παρούσα φάση, η Δεσμευτική Προσφορά αξιολογείται από τους πωλητές, ενώ παράλληλα συνεχίζεται ο Έλεγχος και διεξάγονται μη αποκλειστικές διαπραγματεύσεις μεταξύ της Εταιρείας και των πωλητών, η έκβαση των οποίων είναι αβέβαιη.
4. Εφόσον η Forthnet επιλεγεί από τους πωλητές ως προτιμητέος πλειοδότης και προχωρήσει στην Εξαγορά, το τίμημα που τελικά συμφωνηθεί μετά την ολοκλήρωση του Ελέγχου και την τελεσφόρηση των σχετικών διαπραγματεύσεων, αναμένεται να χρηματοδοτηθεί μέσω δανειακών κεφαλαίων ή/και από ίδια κεφάλαια, τα οποία θα προέλθουν από αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των μετόχων της, για την οποία θα απαιτηθεί η έγκριση της Γενικής Συνέλευσης.
5. Δεδομένης της αβεβαιότητας ως προς την έκβαση της Εξαγοράς και των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει βάσει της προαναφερόμενης σύμβασης εμπιστευτικότητας, κατά την παρούσα φάση, η Forthnet δεν είναι σε θέση να παράσχει πρόσθετες πληροφορίες ως προς τη Διαδικασία, τη Δεσμευτική Προσφορά και την Εξαγορά, δεσμεύεται όμως να προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις σε περίπτωση που είτε συνάψει συμφωνία με τους πωλητές είτε όχι.
6. Τέλος, σημειώνεται ότι, σε περίπτωση που τελεσφορήσουν οι σχετικές διαπραγματεύσεις και υπογραφούν οι σχετικές συμβάσεις μετά την έγκρισή τους από το Δ.Σ. της Forthnet, για την ολοκλήρωση της Εξαγοράς θα απαιτηθεί, μεταξύ άλλων, η λήψη των κανονιστικών και διοικητικών εγκρίσεων από τις κατά νόμο αρμόδιες αρχές.
-
00:05 Συμβάσεις έργου ή εξαρτημένη εργασία; Ασφαλιστικές υποχρεώσεις, τηλεργασία και πρακτικές συνέπειες για επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα
-
00:05 Κρατικός Προϋπολογισμός 2026: Οι επιδόσεις, οι προκλήσεις και η επόμενη μέρα της ελληνικής οικονομίας
-
00:05 EBITDA €60+ εκατ., κεφαλαιοποίηση €155 εκατ. — Η εξίσωση δεν βγαίνει
-
00:04 Τα στοιχεία ενός ισχυρού λογότυπου
-
00:04 Το ΕΚΠΑ ως πρότυπο συμπερίληψης και ακαδημαϊκής Αριστείας
-
00:04 Η ευρωπαϊκή ακροδεξιά έπαθε "πρόεδρο Εδεσσαϊκού"!
-
00:03 Σε ποιον ανήκει ο Μάνος Χατζηδάκις
-
00:02 Να μην πετάμε τη σκούφια μας...
-
00:01 Προϋπολογισμός 2026, ευκαιρία ή παγίδα;
-
17/12 Σουδάν: Οκτώ νεκροί εξαιτίας επιδρομής drone σε χωριό του Νότιου Κορντοφάν
-
Η τρελή απόφαση του Τραμπ που τρόμαξε τις ΗΠΑ αλλά μπορεί να πετύχει
-
Όταν η αξία αρχίζει να γράφεται στο ταμπλό
-
Η Γαλλία "αντιτίθεται σθεναρά" σε οποιαδήποτε κίνηση της ΕΕ για την επιβολή συμφωνίας με τη Mercosur
-
Μύθος ότι το ρωσικό αέριο είναι πολύ φθηνότερο του LNG
-
Επιλύθηκε το πρόβλημα που αντιμετώπισε ο τεχνικός σύμβουλος του ΟΠΕΚΕΠΕ - Κανονικά οι πληρωμές
-
Δημοσκόπηση MRB: Στο 29,2% η ΝΔ - Τι ποσοστά θα συγκέντρωναν Τσίπρας, Καρυστιανού, Σαμαράς
-
Γιατί το ράλι του χρυσού ήρθε για να μείνει
-
Οι 5 Έλληνες ευρωβουλευτές που καταψήφισαν το ιστορικό μπλόκο στο ρωσικό αέριο – Σε ποια ελληνικά κόμματα ανήκουν
-
Το ντέρμπι Ανδρουλάκη με Τσίπρα
-
Tass: Ο Όρμπαν απαρνείται την αρχή της ειλικρινούς συνεργασίας της ΕΕ με αιχμή τα ρωσικά assets
-
Σκισμένα καλτσόν, καλτσοδέτες και φραπές σκέτος (170)
-
Μύθος ότι το ρωσικό αέριο είναι πολύ φθηνότερο του LNG (54)
-
Ισχυρισμοί Πούτιν για "υστερία και ψέματα" των Ευρωπαίων στις ανησυχίες τους για "μεγάλο πόλεμο" (35)
-
Politico: Το πρόβλημα της ΕΕ δεν είναι το Βέλγιο, αλλά ο Τραμπ (23)
-
Βρετανία: 26 συμμαθητές του Φάρατζ καταγγέλλουν ότι στην εφηβεία του ήταν ανοικτά "φασίστας, ρατσιστής και αντισημίτης" (14)
-
Το ντέρμπι Ανδρουλάκη με Τσίπρα (14)
-
Η τελική ρύθμιση για τους δανειολήπτες του ελβετικού φράγκου (13)
-
Bloomberg: Ο Ερντογάν ζητά από τον Πούτιν να πάρει πίσω τους S-400 για να ξεμπλοκάρει την αγορά των F-35 (11)
-
Νίκος Παππάς: Καταγγελία για ξυλοδαρμό δημοσιογράφου - Εκτός Ευρωομάδας ΣΥΡΙΖΑ (9)
-
Τραμπ: "Ξένη τρομοκρατική οργάνωση" η Βενεζουέλα - Ανακοίνωσε τον πλήρη ναυτικό αποκλεισμό της (9)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ