Συνεχης ενημερωση
Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, που ελήφθη την 3η Μαρτίου 2008, στην Συνεδρίασή του και σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 2190/1920 "περί Ανωνύμων Εταιρειών", καλούνται εκ νέου οι κ.κ. Μέτοχοι της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία "PLIAS ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ" σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, η οποία θα συνέλθει στα γραφεία της έδρας της που βρίσκονται στο ύψος του 71ου χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας, Βαθύ Δήμου Αυλίδος Ν. Ευβοίας, την 17η Μαρτίου 2008, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 π.μ., με θέματα Ημερησίας Διάταξης τα ακόλουθα:
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, εφαρμοζομένου του άρθρου 13α του Κ.Ν. 2190/20 σε περίπτωση μερικής κάλυψης του ποσού της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, και αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 3 του Καταστατικού της Εταιρείας.
2. Κωδικοποίηση του Καταστατικού της Εταιρείας σε ενιαίο κείμενο με την ενσωμάτωση της ανωτέρω τροποποίησης του άρθρου 3 του Καταστατικού της Εταιρείας.
3. Συμπλήρωση των όρων του προγράμματος διάθεσης μετοχών της Εταιρείας στο προσωπικό και την διοίκηση αυτής με την μορφή των δικαιωμάτων προαίρεσης (stock option plan), που είχε αποφασιστεί με την από 29.06.2007 απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρείας.
4. Λοιπά θέματα και ανακοινώσεις.
Οι μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, οφείλουν, σε περίπτωση που οι μετοχές τους δεν βρίσκονται στον ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν - μέσω του χειριστή τους - και να παραλάβουν από αυτόν τη σχετική βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στην έδρα της Εταιρείας (71ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας, Βαθύ Δήμου Αυλίδος, Ν. Ευβοίας, κα Σουζάνα Θεοφανοπούλου) πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της εν λόγω Συνέλευσης.
Αν αυτές βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό να δεσμεύσουν με δήλωσή τους στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ, το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ τη σχετική βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στην έδρα της Εταιρείας (71ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας, Βαθύ Δήμου Αυλίδος, Ν. Ευβοίας, κα Σουζάνα Θεοφανοπούλου) πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της εν λόγω Συνέλευσης.
-
20:28 Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών: "Θολές ημερομηνίες και αόριστες διαβεβαιώσεις για τις πληρωμές – Αν δεν δούμε χρήματα, κλιμακώνουμε τον αγώνα"
-
20:24 Βόρεια Μακεδονία: Σκάνδαλο με τις κοινοτικές επιδοτήσεις για τον αγροτικό τομέα - Πέντε συλλήψεις
-
20:14 Formula 1: O Τότο Βολφ πουλάει μέρος του ποσοστού του στη Mercedes έναντι 6 δισ. δολαρίων
-
20:10 Ιράν: Δηλώνει ότι εξάρθρωσε "δίκτυο κατασκοπείας" των ισραηλινών και αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών
-
20:05 Αμερικανός πολίτης ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος
-
20:01 Περισσότερα δάνεια, γενναιόδωρα μερίσματα και συμπληρωματική εξαγορά οι στόχοι της Τράπεζας Κύπρου
-
20:00 Μήπως… αρχίζει και σκάει η φούσκα της ΑΙ; Τι βλέπουν οι μεγάλοι επενδυτικοί οίκοι για τη νέα μανία που θυμίζει την dotcom
-
19:57 EXAE: Η αιτιολογημένη γνώμη του ΔΣ για την αναθεωρημένη Δημόσια Πρόταση της Euronext
-
19:56 Ουκρανία: Επτά κατηγορούμενοι στο σκάνδαλο διαφθοράς ύψους $100 εκατ. - Μεταξύ τους και πρώην συνεργάτης του Ζελένσκι
-
19:48 Περισσότερα από 100.000 νοικοκυριά εντάσσονται στο Πρόγραμμα "Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα"
-
Δημοσκόπηση Interview: Στο 29,2% η ΝΔ - "Πρασινίζουν" Κρήτη, Πελοπόννησος, Δυτική Ελλάδα και Ήπειρος
-
Ρεύμα από πυρηνικά στην Ελλάδα: Τζίρος 2,4 δισ. ευρώ και 8.000 νέες θέσεις εργασίας από σταθμό 1GW
-
Το υπόβαθρο του ιστορικού ανταγωνισμού της Γερμανίας προς την Ελλάδα
-
Τι προμερίσματα δίνουν οι τράπεζες και πότε
-
Πώς μια επίσκεψη στο Ευρωκοινοβούλιο ανατινάζει τις σχέσεις ΕΕ - Κίνας
-
Τα γαλάζια σου γράμματα…
-
Δεν βάζει μόνο το Βέλγιο "μπλόκο" στην κατάσχεση των ρωσικών assets - Τα υπόλοιπα εμπόδια εντός ΕΕ
-
Ποιοι συνταξιούχοι θα πάρουν το βοήθημα των 250 ευρώ – Τα κριτήρια
-
Πλειστηριασμοί: Νέο σφυρί για τις εγκαταστάσεις της MLS Πληροφορική – Η άνοδος και η πτώση
-
"Τινάζει τη μπάνκα στον αέρα" ο Ορμπάν υπό τον φόβο εκλογικής ήττας - Αυξάνει το έλλειμμα, φορολογεί τις τράπεζες
-
Αν η οπλοκατοχή του απλού πολίτη καταργηθεί, τότε όπλα θα έχουν μόνο οι εγκληματίες (149)
-
Τα γαλάζια σου γράμματα… (56)
-
Το υπόβαθρο του ιστορικού ανταγωνισμού της Γερμανίας προς την Ελλάδα (32)
-
Δημοσκόπηση Interview: Στο 29,2% η ΝΔ - "Πρασινίζουν" Κρήτη, Πελοπόννησος, Δυτική Ελλάδα και Ήπειρος (31)
-
Δεν βάζει μόνο το Βέλγιο "μπλόκο" στην κατάσχεση των ρωσικών assets - Τα υπόλοιπα εμπόδια εντός ΕΕ (10)
-
Ρεύμα από πυρηνικά στην Ελλάδα: Τζίρος 2,4 δισ. ευρώ και 8.000 νέες θέσεις εργασίας από σταθμό 1GW (9)
-
Τι προμερίσματα δίνουν οι τράπεζες και πότε (8)
-
COVID: Σαφέστερη εικόνα των μακροχρόνιων επιπτώσεων (8)
-
Πόσο έχουν φτάσει οι οφειλές του Δημοσίου προς ιδιώτες - Τα πιο πρόσφατα στοιχεία (7)
-
Ν. Καραχάλιος για κόμμα Καρυστιανού: "Ήταν έτοιμο, θα κάναμε ανακοινώσεις στις 24 Ιουλίου στα Χανιά" (6)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ