Συνεχης ενημερωση

    Τετάρτη, 27-Φεβ-2008 20:08

    Κλωνατέξ: Προαναγγελία Γενικής Συνέλευσης

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Το Διοικητικό Συμβούλιο σύμφωνα με το Nόμο και το Kαταστατικό, καλεί τους κ.κ. Mετόχους της KΛΩNATEΞ ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Α.Ε. σε έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 20 Μαρτίου 2008, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.30΄ π.μ., στο κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία της Eταιρείας, Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως 1, Περιστέρι. 

    ΘEMATA HMEPHΣIAΣ ΔIATAΞHΣ:
    1. Αύξηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών με αντίστοιχη μείωση του αριθμού των μετοχών (reverse split), μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών με συμψηφισμό συσσωρευμένων ζημιών.
    2. Μετατροπή προνομιούχων μετοχών σε κοινές.
    3. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου υπέρ των παλαιών Μετόχων με καταβολή μετρητών.
    4. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας.
    5. Τροποποίηση του άρθρου 4 του Καταστατικού, για την διάρκεια της Εταιρείας.
    6. Έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου, με παραίτηση του δικαιώματος των παλαιών Μετόχων.
    7. Διάφορες εγκρίσεις - ανακοινώσεις. 

    Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην παραπάνω έκτακτη Γενική Συνέλευση οφείλουν:
    α) Να δεσμεύσουν τις μετοχές τους μέσω του Χειριστή τους και να παραλάβουν τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών.
    β) Εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να τις δεσμεύσουν με δήλωσή τους στα Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. (πρώην Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών) και να παραλάβουν από αυτά τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών. 

    Οι Βεβαιώσεις καθώς και τα έγγραφα νομιμοποιήσεως των αντιπροσώπων των Μετόχων, θα πρέπει να κατατεθούν πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στα γραφεία της Εταιρείας Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως 1, Περιστέρι (τηλ. 210-5708000, fax: 210-5708035). 

    Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο, σύμφωνα με το Nόμο και το Kαταστατικό, όρισε ότι σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας κατά την ως άνω έκτακτη Γενική Συνέλευση της 20/3/2008, θα επακολουθήσει επαναληπτική έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 2 Απριλίου 2008 και ώρα 11.30΄ π.μ. Σε περίπτωση μη απαρτίας κατά την επαναληπτική Γενική Συνέλευση, θα επακολουθήσει Β΄ επαναληπτική έκτακτη Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 14 Απριλίου και ώρα 11.30΄ π.μ. Και οι δύο επαναληπτικές έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις θα λάβουν χώρα στο κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία της Eταιρείας, Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως 1, Περιστέρι. 

    Οι κ.κ. Μέτοχοι που θα δεσμεύσουν τις μετοχές τους για την συμμετοχή τους στη Συνέλευση, σε περίπτωση επαναληπτικών, πρέπει να τις διατηρήσουν δεσμευμένες ή σε περίπτωση άρσης της δέσμευσης να τις επαναδεσμεύσουν για να συμμετάσχουν στις επαναληπτικές. Επίσης Μέτοχοι, που δεν θα λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση της 20/3/2008, μπορούν στη συνέχεια να δεσμεύσουν τις μετοχές τους για να λάβουν μέρος στις τυχόν επαναληπτικές.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ