Συνεχης ενημερωση
ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΣΙΔΕΝΟΡ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ
Στα πλαίσια της στρατηγικής του Ομίλου ΣΙΔΕΝΟΡ για ισχυροποίηση της παρουσίας του στη Βαλκανική αγορά, η ΣΙΔΕΝΟΡ Α.Ε. γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό την απόκτηση του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου της μέχρι τώρα κατά 86% θυγατρικής της στη Βουλγαρία STOMANA INDUSTRY S.A.
Η STOMANA INDUSTRY S.A., θυγατρική του Ομίλου ΣΙΔΕΝΟΡ από το 2001, έχει ηγετική παρουσία στη βιομηχανία σιδήρου στη Βουλγαρία με εμπειρία 50 ετών στη βαλκανική και διεθνή αγορά. Η εισαγωγή της εταιρίας στον Όμιλο, σηματοδοτήθηκε από ένα μεγάλο επενδυτικό πρόγραμμα για τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων και την οργανωτική αναδιάρθρωση της εταιρίας, με στόχο την κάλυψη των αναγκών προϊόντων χάλυβα, τόσο στη βαλκανική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά.
Το εύρος των παραγόμενων προϊόντων της STOMANA INDUSTRY περιλαμβάνει προϊόντα κατάλληλα να ενισχύσουν της ανάπτυξη της κατασκευαστικής και οικοδομικής βιομηχανίας (σίδηροι οπλισμού, χονδρόσυρμα, μορφοσίδηροι) στην περιοχή, φύλλα λαμαρίνας για βιομηχανικές και ναυπηγικές χρήσεις, αλλά και προϊόντα ειδικών εφαρμογών (ειδικοί χάλυβες) υψηλής προστιθέμενης αξίας, για τις απαιτητικές αγορές της Δυτικής Ευρώπης.
Μετά την έναρξη λειτουργίας του νέου ελασματουργείου επιμήκων προϊόντων στη STOMANA INDUSTRY S.A. τον Ιανουάριο 2008, η συνολική παραγωγική δυναμικότητα σε επιμήκη ανέρχεται πλέον στους 1.000.000 τόνους, ενώ σε πλατέα στους 400.000 τόνους.
-
17:24 ΝΔ: Fake news της αντιπολίτευσης τα περί επιβολής μείωσης ΦΠΑ από ΕΕ
-
17:24 Κομισιόν: "Πράσινο φως" για το πρόγραμμα SAFE ύψους €150 δισ. - Η Ελλάδα εξασφάλισε πάνω από €700 εκατ.
-
17:18 ΗΠΑ: Καθοδική αναθεώρηση στα στοιχεία για τις θέσεις εργασίας - "Εξαφανίστηκαν" συνολικά 911.000 θέσεις
-
17:13 Κ. Πιερρακάκης: Η περιφέρεια είναι στον πυρήνα της κυβερνητικής στρατηγικής
-
17:11 Υπ. Τουρισμού για την απεργία των ταξί: Η πρόσφατη ΚΥΑ αποσαφηνίζει και ενισχύει το υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο
-
17:09 Γαλλία: Το Κομμουνιστικό Κόμμα χάνει μέρος της κρατικής επιχορήγησης επειδή οι γυναίκες υποψήφιες στις βουλευτικές εκλογές ήταν περισσότερες από τους άνδρες
-
16:58 Νεπάλ: Ο πρόεδρος καλεί σε "αυτοσυγκράτηση" έπειτα από βίαιες διαδηλώσεις
-
16:53 Κ. Πιερρακάκης: Μηδενικός φόρος για εισόδημα έως 20.000 ευρώ σε πολύτεκνους μισθωτούς και ελεύθερους επαγγελματίες
-
16:51 Κρητική μαφία: Απολογούνται οι φερόμενοι ως εγκέφαλοι της εγκληματικής οργάνωσης
-
16:44 Ουγγαρία: 10ετής συμφωνία με τη Shell για το φυσικό αέριο ενώ η ΕΕ ετοιμάζεται να σταματήσει τις προμήθειες από τη Ρωσία
-
Πόσο θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός το 2026 - Όλα τα σενάρια
-
Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά
-
Metlen: Εκτίναξη τζίρου κατά 45% το α' εξάμηνο στα €3,6 δισ. - Στα €254 εκατ. τα καθαρά κέρδη
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
Κίνα και Ρωσία επανακαθορίζουν την παγκόσμια τάξη
-
Νηνεμία πριν από την καταιγίδα
-
Συνελήφθη διευθυντής Καρδιοχειρουργικής στο Ιπποκράτειο - Ζήτησε φακελάκι 5.000 ευρώ
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ (62)
-
Συνελήφθη διευθυντής Καρδιοχειρουργικής στο Ιπποκράτειο - Ζήτησε φακελάκι 5.000 ευρώ (37)
-
Το νέο κεντρώο κοστούμι του Αλέξη Τσίπρα και ο "πατριωτισμός" (17)
-
Ισραήλ: Κατεδαφίζει σπίτια στους τόπους καταγωγής των δύο Παλαιστίνιων δραστών της επίθεσης στην Ιερουσαλήμ (16)
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός" (15)
-
Τουλάχιστον 23 άμαχοι νεκροί από ρωσική βόμβα σε ουκρανικό χωριό στο Ντονέτσκ - Χτύπησε συνταξιούχους που περίμεναν σε ουρά για τη σύνταξη (11)
-
Κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε τη Ντόχα - Στόχος ανώτερα στελέχη της Χαμάς, λένε οι IDF (10)
-
Τα οικονομικά των δικαστών: Ζητούν 20% αύξηση μισθού και μηνιαίο επίδομα στέγασης 1.000 ευρώ όταν υπηρετούν εκτός μονίμου κατοικίας (10)
-
Berenberg, Deutsche Bank, UBS, UniCredit: Και τώρα τα δύσκολα για τη Γαλλία και για την Ευρώπη – Πώς θα "απαντήσουν" ΕΚΤ, οίκοι αξιολόγησης και αγορές στο γαλλικό χάος (7)
-
Η Γαλλία σε κρίση: Ο Μακρόν ξεμένει από λύσεις και οι αγορές παρακολουθούν (7)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
