Συνεχης ενημερωση
Ανακοινώνεται, από την εταιρεία, ότι πραγματοποιήθηκε την 4η Φεβρουαρίου 2008 η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της στην έδρα της εταιρείας, στην Αθήνα και επί της οδού Καραγiώργη Σερβίας 2 στον 4ο όροφο.
Στην Γενική Συνέλευση παρευρέθησαν ή εκπροσωπήθησαν 8 μέτοχοι, εκπροσωπούντες 8.281.415 κοινές ονομαστικές μετοχές και αντίστοιχα δικαιώματα ψήφων, ήτοι το 37,78% επί του συνόλου των 21.920.570 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας και δικαιωμάτων ψήφου.
Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων έλαβε τις εξής αποφάσεις:
Στο μοναδικό θέμα οι παριστάμενοι ή και εκπροσωπούμενοι με δικαίωμα ψήφου και ψηφίσαντες μέτοχοι στο σύνολο τους (8.281.415 μετοχές) ποσοστό 37,78%, ενέκριναν την αγορά από την εταιρεία ιδίων μετοχών σύμφωνα με το άρθρο 16 του ΚΝ 2190/1920 όπως αυτός τροποποιήθηκε με τον Ν. 3604/2007 καθώς και της σχετικής νομοθεσίας, σε ποσοστό μέχρι 10% του συνόλου των μετοχών της, αφαιρουμένων των όσων κατέχει από προηγούμενες αγορές.
Ανώτατη Τιμή Αγοράς θα είναι 5,00 ευρώ για κάθε μία μετοχή και κατώτατη 0,50 ευρώ για κάθε μία μετοχή. Το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο θα συντελεστούν οι αγορές θα είναι από 15 Φεβρουαρίου 2008 έως 31 Δεκεμβρίου 2009.
-
17:36 Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία κέρδη 2,3% για τον ΓΔ με τραπεζικό άλμα 5,3%
-
17:36 Ανάκληση προϊόντων σοκολάτας από τον ΕΦΕΤ
-
17:25 Οι πιο κερδοφόρες ομάδες στον κόσμο το 2026
-
17:24 Νταγκ Μπέργκαμ: Η αναβίωση της πετρελαϊκής βιομηχανίας της Βενεζουέλας δεν θα βασιστεί σε χρηματοδότηση των ΗΠΑ
-
17:08 Φον ντερ Λάιεν: Η ΕΕ χορηγεί στη Συρία 722 εκατ. δολάρια για την ανάκαμψη και την ανθρωπιστική βοήθεια
-
16:59 Ορκίστηκε ο νέος Μουφτής Διδυμοτείχου
-
16:58 Τουσκ: Ανησυχώ πολύ για τις δηλώσεις Τραμπ σχετικά με τη Γροιλανδία - Η Πολωνία είναι εξαιρετικά πιστός σύμμαχος των ΗΠΑ
-
16:54 Κύπρος - Πρώτες δηλώσεις Ν. Χριστοδουλίδη μετά τον σάλο για το βίντεο: "Όποιος έχει στοιχεία να τα καταθέσει στις Αρχές"
-
16:51 Ανοδικά η Wall με "οδηγό" τις αμυντικές μετοχές και τα στεγαστικά ομόλογα
-
16:43 Το Σάββατο η πρωτοχρονιάτικη πίτα της ΝΔ - Αφορμή η συμπλήρωση 10 ετών ηγεσίας Κ. Μητσοτάκη
-
Κίνα: Ο μεγαλύτερος πελάτης της Βενεζουέλας δεν την έχει πλέον ανάγκη
-
Λαγκάρντ: "Είμαι η κυρία Κρίση - Θα ζήσουμε σε έναν κόσμο πιο ασταθή, το μέλλον θα δείξει εάν η Ευρώπη μαθαίνει γρήγορα"
-
Εξαγορά του 100% της ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός από την Διαμαντής Μασούτης
-
Τραμπ: Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κληθεί να επιλέξει μεταξύ απόκτησης της Γροιλανδίας και διαφύλαξης του ΝΑΤΟ - "Δεν χρειάζομαι το διεθνές δίκαιο"
-
Δημοσκόπηση: Το 70% των Γερμανών πιστεύει ότι οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ δεν μπορούν πλέον να βασίζονται στις ΗΠΑ
-
Η αγορά ανέβηκε εκεί που κάποτε λύγισε
-
Ρωσία: Εκτοξεύσαμε τον υπερηχητικό πύραυλο Oreshnik με στόχο την Ουκρανία
-
Πολιτικός σεισμός στη Λευκωσία - Η ανάγνωση της Αθήνας
-
Δίκιο ή άδικο έχουν οι αγρότες;
-
Αεροπορικές εταιρείες σε Ντουμπάι, Τουρκία και Κατάρ ακυρώνουν πτήσεις προς το Ιράν
-
Δίκιο ή άδικο έχουν οι αγρότες; (101)
-
Ποιοι πολιτικοί αρχηγοί φοβούνται την Καρυστιανού (51)
-
Τραμπ: Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κληθεί να επιλέξει μεταξύ απόκτησης της Γροιλανδίας και διαφύλαξης του ΝΑΤΟ - "Δεν χρειάζομαι το διεθνές δίκαιο" (50)
-
ΕΕ: "Πράσινο φως" για τη συμφωνία Mercosur, παρά τις αντιστάσεις - Ανοίγει ο δρόμος για την υπογραφή της μετά από 25 χρόνια συνομιλιών (25)
-
Τέλος 3 ευρώ ανά δέμα από Κίνα: Οι πρώτες εκτιμήσεις για την αγορά (17)
-
Τίτλοι τέλους για τον λιγνίτη μέσα στο 2026 – Πότε κλείνουν οι δύο τελευταίες μονάδες σε Πτολεμαΐδα και Άγιο Δημήτριο (13)
-
Πολιτικός σεισμός στη Λευκωσία - Η ανάγνωση της Αθήνας (12)
-
Δημοσκόπηση GPO: Εκλογική ζημιά σε Νάτσιο, Κωνσταντοπούλου, Βελόπουλο και ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει ένα κόμμα Καρυστιανού (11)
-
Ιράν: Εξαπλώνονται οι μαζικές διαδηλώσεις - "Αυτή είναι η τελευταία μάχη, ο Παχλαβί θα επιστρέψει", φωνάζουν οι διαδηλωτές (10)
-
Τραμπ: "Εναπόκειται" στον Σι Τζινπίνγκ το τι θα κάνει η Κίνα στην Ταϊβάν (9)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ