Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 04-Φεβ-2008 09:59

  ΣΑΟΣ: Ανακοίνωση Ρυθμιζόμενης Πληροφορίας

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ανακοινώνεται από την εταιρία "ΣΑΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ" η υπογραφή σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και της θυγατρικής της εταιρίας "ΝΙΚΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ". Η σύμβαση αφορά την ανάθεση εκτέλεσης με δημόσια υπηρεσία των δρομολογικών γραμμών Μυτιλήνη - Λήμνος - Θεσσαλονίκη και επιστροφή και Σάμος/Ικαρία - Χίος - Μυτιλήνη - Λήμνος - Καβάλα και επιστροφή. Η συχνότητα των δρομολογίων είναι ένα δρομολόγιο την εβδομάδα καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους με εξαίρεση τους καλοκαιρινούς μήνες κατά τους οποίους θα προστίθεται ένα επιπλέον δρομολόγιο για τη δρομολογική γραμμή Μυτιλήνη - Λήμνος - Θεσσαλονίκη και επιστροφή, ενώ για τη δρομολογική γραμμή Σάμος/Ικαρία - Χίος- Μυτιλήνη - Λήμνος - Καβάλα και επιστροφή, θα εκτελούνται δύο δρομολόγια εβδομαδιαίως καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους. 

  Η υπογραφήσα σύμβαση αναμένεται να αποφέρει στην εταιρεία σημαντικά έσοδα. Η εκτέλεση των δρομολογίων της σύμβασης αυτής θα πραγματοποιείται από το Ε/Γ-Ο/Γ Σαμοθράκη. Η έναρξη των δρομολογίων πραγματοποιήθηκε την 30/01/2008. 

  Αξίζει να σημειωθεί ότι η παραπάνω σύμβαση θα ανανεωθεί για τέσσερα (4) επιπλέον χρόνια και μάλιστα με αυξημένη αποζημίωση μόλις τεθεί σε λειτουργία το Ε/Γ-Ο/Γ Μακεδονία το οποίο μετασκευάζεται στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος και το οποίο θα αντικαταστήσει το Ε/Γ-Ο/Γ Σαμοθράκη στα παραπάνω αναφερόμενα δρομολόγια.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων