Συνεχης ενημερωση
Ανακοινώνεται από την εταιρεία Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ελλάδος Α.Τ.Ε. ότι την Πέμπτη, 17η Ιανουαρίου 2008 αρχίζει η διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών των 1.366.212 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρίας, που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά 5.054.984,40 Ευρώ, λόγω άσκησης δικαιωμάτων προαίρεσης απόκτησης μετοχών (Stock Option Plan) από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου (τα οποία εκπροσωπούν τους εργαζόμενους σε αυτό, σύμφωνα με το άρθρο 12 του Καταστατικού της Τράπεζας), από μέλη του προσωπικού της Εταιρίας και των συνδεδεμένων με αυτή εταιριών, τα οποία ανέρχονται συνολικά σε 1.135 άτομα, σε τιμή διάθεσης μετοχής 3,70 Ευρώ, σύμφωνα με την απόφαση της Α` Επαναληπτικής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της 18ης Απριλίου 2007, καθώς και τις αποφάσεις του Διοικητικού της Συμβουλίου της 23ης Νοεμβρίου 2007, της 20ης και της 21ης Δεκεμβρίου 2007.
Η ανωτέρω αύξηση, που δεν αποτελεί άμεση τροποποίηση του Καταστατικού, πιστοποιήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας την 21η Δεκεμβρίου 2007.
Η σχετική απόφαση υποβλήθηκε στο Υπουργείο Ανάπτυξης, στη Διεύθυνση Ανωνύμων Εταιριών και Πίστεως, Τμήμα Τραπεζικών Επιχειρήσεων (με το υπ` αριθμόν πρωτ. Κ2 18441/21.12.2007 έγγραφο) προκειμένου να καταχωρηθεί στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών που τηρείται στο Υπουργείο.
Το Δ.Σ. του Χ.Α. κατά την συνεδρίασή του της 10ης Ιανουαρίου 2008 ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των ως άνω 1.366.212 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρίας. Οι ανωτέρω νέες μετοχές θα είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. την 17η Ιανουαρίου 2008. Από την ίδια ημερομηνία, η τιμή εκκίνησης διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας στο Χ.Α., θα διαμορφωθεί σύμφωνα με τον Κανονισμό του Χ.Α. και οι νέες μετοχές θα έχουν πιστωθεί στις μερίδες και τους λογαριασμούς αξιών των δικαιούχων μετόχων στο Σύστημα ?ϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.).
Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. μέτοχοι μπορούν να ενημερώνονται από το σχετικό έντυπο το οποίο είναι διαθέσιμο από την 24η Δεκεμβρίου 2007, ημέρα Δευτέρα, σε έγχαρτη μορφή στα γραφεία της Εταιρίας (Πεσμαζόγλου 2-6, Αθήνα) και σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα του Χ.Α. και στην ιστοσελίδα της Εταιρίας (www.ttbank.gr), ενώ μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της Τράπεζας (210-3704755), καθώς και στην Υπηρεσία Εταιρικών Ανακοινώσεων της Τράπεζας (210-3704184, 210-3704620).
-
00:38 Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ στα Νέα Στύρα Ευβοίας
-
00:07 Νηνεμία πριν από την καταιγίδα
-
00:06 Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
00:05 Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
00:04 Τα Πάντα Όλα ή Βάλτε τώρα που γυρίζει
-
00:03 Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
00:02 Η αγορά ψάχνει το "νέο μοντέλο"
-
00:01 Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
08/09 Γαλλία: Δεν θέλουμε τεχνοκράτη πρωθυπουργό, λέει η ακροδεξιά - Είναι οι "πιο ανίκανοι"
-
08/09 Κολομβία: Απελευθερώθηκαν 45 στρατιωτικοί που κρατούνταν αιχμάλωτοι σε περιοχή που ελέγχουν αντάρτες
-
Σούπερ μάρκετ: Η μάχη των Ιωαννίνων, ο Σκλαβενίτης, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ο Γαλαξίας
-
Πόσο αυξάνονται οι συντάξεις από 1/1/2026 - Πώς καταργείται η προσωπική διαφορά (πίνακας)
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό
-
Ριζική αλλαγή στο τεκμήριο ΙΧ - Μεγάλη μείωση για οχήματα από το 2010 και μετά
-
Και πάλι όλοι μαζί
-
Ο χρυσός στον δρόμο για τα 4.250 δολάρια με περαιτέρω ράλι 20%
-
ΥΠΕΘΟ: Όλα τα μέτρα ελάφρυνσης για μισθωτούς, οικογένειες, συνταξιούχους, ένστολους - Τι αλλάζει στα τεκμήρια κατοικίας - Αναλυτικοί πίνακες
-
Καταργείται το τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης από τον Ιανουάριο του 2026
-
Το Πεντάγωνο εγκαταλείπει την φιλοδοξία ανάσχεσης της Κίνας
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό (103)
-
Τρομοκρατική επίθεση στην Ιερουσαλήμ: Έξι νεκροί και πολλοί τραυματίες - Παλαιστίνιοι οι δράστες (45)
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες (26)
-
Έπεσε η κυβέρνηση Μπαϊρού - Όλα τα βλέμματα στον Μακρόν με φόντο το νέο πολιτικό αδιέξοδο (23)
-
Ριζική αλλαγή στο τεκμήριο ΙΧ - Μεγάλη μείωση για οχήματα από το 2010 και μετά (22)
-
Η απάντηση των δικηγόρων στις οικονομικές εξαγγελίες της ΔΕΘ: "Ημίμετρα για την φορολογική επιδρομή στον δικηγορικό κλάδο" (22)
-
ΔΕΘ 2025: Μπορεί να αναστραφεί η κυβερνητική φθορά; (16)
-
Και πάλι όλοι μαζί (15)
-
Πόσο μειώνεται ο φόρος στα ενοίκια - Η νέα κλίμακα (13)
-
Παραδοχή ΕΕ: Η παγκόσμια τάξη, όπως τη γνωρίζαμε, είναι πλέον "νεκρή" (12)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
