Συνεχης ενημερωση
Ο Όμιλος ΜΒΔΤ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι υπέγραψε σύμβαση sale & leaseback αξίας ευρώ 80 εκατ. με την Εμπορική Leasing και ΑΤΕ Leasing. Το συμβόλαιο sale & leaseback διάρκειας 20 ετών, περιλαμβάνει το 100% του ενοικιάσιμου και των κοινόχρηστων χώρων, και το 100% του χώρου στάθμευσης, του ακινήτου που αναπτύσσει επί της Λεωφόρου Συγγρού 340. Συγκεκριμένα, αφορά 4.578 τ.μ. γραφειακών χώρων, 9.185 τ.μ. χώρων εμπορικού χαρακτήρα και 2.133 τ.μ. αποθηκευτικών χώρων και 400 θέσεις στάθμευσης.
O Όμιλος έχει ήδη υπογράψει σύμβαση μίσθωσης με την Media Markt για το 81% των εμπορικών χώρων και το 86% των αποθηκευτικών χώρων. Το συνολικό ετήσιο μίσθωμα, για τους ήδη μισθωμένους χώρους είναι ύψους ευρώ 2.340.000 για το πρώτο μισθωτικό έτος. Το υπόλοιπο του εμπορικού χώρου είναι υπό διαπραγμάτευση και αναμένεται να έχει μισθωθεί πριν ολοκληρωθεί η κατασκευή του κέντρου, τον Ιούλιο του 2008. Η ολοκλήρωση του κτιρίου αναμένεται να συνεισφέρει περίπου ευρώ 1,6 ανά μετοχή στην καθαρή αξία ενεργητικού (NAV) του Ομίλου και θα ενσωματωθεί στο NAV κατά τη διάρκεια του 3ου τριμήνου 2008.
Η συνεργασία αυτή αποδεικνύει την ισχυρή πιστοληπτική ικανότητα της ΜΒΔΤ και την εμπιστοσύνη των μεγάλων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων ως προς την ποιότητα των project του Ομίλου σε συνδυασμό με τα εγγυημένα μισθωτικά συμβόλαια που εξασφαλίζει με υψηλής ποιότητας πελατολόγιο.
-
18:51 Τουρκία και Ιταλία ενώνουν δυνάμεις: Η Saipem ξεκινά την γ' φάση του πρότζεκτ φυσικού αερίου στον Εύξεινο Πόντο
-
18:44 Ειδική αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό του Ασπροπύργου - 15 συλλήψεις
-
18:36 Μυτιληναίος: Το 1 δισ. EBITDA είναι πλέον baseline – Οι νέοι στόχοι και η επόμενη μέρα της Metlen
-
18:20 NATO: Τι προβλέπουν τα Άρθρα 4 και 5 - Η σημασία τους μετά τις εξελίξεις με τα ρωσικά drones στην Πολωνία
-
18:19 ΔΙΚΤΥΟ: Working Breakfast για την "Επέλαση της Ακροδεξιάς, γιατί στη Γαλλία"
-
18:16 Vidavo: Από 12/9 η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών που προέκυψαν από την ΑΜΚ
-
18:14 Γενικό μπλακ-άουτ στην Κούβα - Το πέμπτο μέσα σε έναν μήνα
-
18:11 Intralot: Διευκρινήσεις και οδηγίες για την προτεινόμενη αμοιβή παραστάσεως €40 ανά ομολογία
-
17:57 Ολοκληρώθηκε η εξαγορά του ακινήτου της Reds στις Γούρνες από τη θυγατρική της Dimand
-
17:54 Λιθουανία: Πυρκαγιά και έκρηξη σε τρένο που μετέφερε LPG
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε ανοιχτή σύγκρουση μετά το 1945" - Μόσχα: Δεν σχεδιάζαμε επίθεση
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Πιο γρήγορα η έκδοση συντάξεων στο δημόσιο - Πώς θα αναζητείται ο χρόνος ασφάλισης
-
Τουρισμός: Οι νικητές και οι χαμένοι της φετινής σεζόν
-
Νέοι διοικητές ΑΣΔΕΝ και ΑΣΔΥΣ με σημερινή απόφαση του ΚΥΣΕΑ
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε ανοιχτή σύγκρουση μετά το 1945" - Μόσχα: Δεν σχεδιάζαμε επίθεση (162)
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (40)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (40)
-
Φον ντερ Λάιεν: Επικίνδυνη και πρωτοφανής παραβίαση του πολωνικού και ευρωπαϊκού εναερίου χώρου από τη Ρωσία (23)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (20)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (17)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (13)
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές (10)
-
Eπίσημη προσφορά για το αέριο της Κρήτης από την κοινοπραξία της αμερικανικής Chevron με την Helleniq Energy (7)
-
Φον ντερ Λάιεν: Η Ευρώπη εξετάζει το ενδεχόμενο απαγόρευσης της χρήσης των social media για παιδιά κάτω των 16 ετών (6)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
