Συνεχης ενημερωση
Στο πλαίσιο της υπ αριθμ. 3/347/12.07.05 απόφασης του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία "ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο αυτής, στη συνεδρίασή του της 3ης Δεκεμβρίου 2007, εξέλεξε σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Όττο Λάνγκερ (Otto Langer), μη εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ., και της παραιτηθείσης κας Αλεξάνδρας Καχιουτέα, ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ., τον κ. Κωνσταντίνο Δημόπουλο του Νικολάου, ως εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. και τον κ. Κωνσταντίνο Δούκα του Σπυρίδωνος ως ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ., για το υπόλοιπο της θητείας του Δ.Σ.
Η σύνθεση του Δ.Σ. όπως αυτό προέκυψε μετά την συνεδρίαση της 3ης Δεκεμβρίου 2007 είναι η εξής: Κωνσταντίνος Λούλης του Νικολάου Πρόεδρος Δ.Σ.-Εκτελεστικό Μέλος, Νικόλαος Φωτόπουλος του Σπυρίδωνος Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος-Εκτελεστικό Μέλος, Κωνσταντίνος Δημόπουλος του Νικολάου Μέλος Δ.Σ.-Εκτελεστικό Μέλος, Κωνσταντίνος Δούκας του Σπυρίδωνος Μέλος Δ.Σ.-Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος και Δημοσθένης Σαραφίδης του Σωκράτη Μέλος Δ.Σ.-Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος.
-
16:58 Νεπάλ: Ο πρόεδρος καλεί σε "αυτοσυγκράτηση" έπειτα από βίαιες διαδηλώσεις
-
16:53 Κ. Πιερρακάκης: Μηδενικός φόρος για εισόδημα έως 20.000 ευρώ σε πολύτεκνους μισθωτούς και ελεύθερους επαγγελματίες
-
16:51 Κρητική μαφία: Απολογούνται οι φερόμενοι ως εγκέφαλοι της εγκληματικής οργάνωσης
-
16:44 Ουγγαρία: 10ετής συμφωνία με τη Shell για το φυσικό αέριο ενώ η ΕΕ ετοιμάζεται να σταματήσει τις προμήθειες από τη Ρωσία
-
16:43 Ήπιες μεταβολές στη Wall με το βλέμμα στα στοιχεία για την απασχόληση
-
16:32 Η Χαμάς ανέλαβε την ευθύνη για την τρομοκρατική επίθεση στην Ιερουσαλήμ
-
16:24 Θ. Πλεύρης: Το νέο μεταναστευτικό ν/σ δεν αναφέρεται σε ανθρώπους που έχουν ήδη πάρει υπηκοότητα
-
16:15 Το Ισραήλ βομβάρδισε τη Ντόχα: Στόχος ανώτερα στελέχη της Χαμάς, λένε οι IDF - Σφοδρή καταδίκη από Κατάρ
-
16:15 Παραιτήθηκε επίσημα ο Φρανσουά Μπαϊρού
-
16:11 Ισπανία: Απαγόρευση εισόδου στη χώρα των Iσραηλινών υπουργών Μπεν-Γκβιρ και Σμότριχ
-
Πόσο θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός το 2026 - Όλα τα σενάρια
-
Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά
-
Metlen: Εκτίναξη τζίρου κατά 45% το α' εξάμηνο στα €3,6 δισ. - Στα €254 εκατ. τα καθαρά κέρδη
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
Κίνα και Ρωσία επανακαθορίζουν την παγκόσμια τάξη
-
Νηνεμία πριν από την καταιγίδα
-
Συνελήφθη διευθυντής Καρδιοχειρουργικής στο Ιπποκράτειο - Ζήτησε φακελάκι 5.000 ευρώ
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ (61)
-
Συνελήφθη διευθυντής Καρδιοχειρουργικής στο Ιπποκράτειο - Ζήτησε φακελάκι 5.000 ευρώ (37)
-
Το νέο κεντρώο κοστούμι του Αλέξη Τσίπρα και ο "πατριωτισμός" (17)
-
Ισραήλ: Κατεδαφίζει σπίτια στους τόπους καταγωγής των δύο Παλαιστίνιων δραστών της επίθεσης στην Ιερουσαλήμ (16)
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός" (15)
-
Τουλάχιστον 21 άμαχοι νεκροί από ρωσική βόμβα σε ουκρανικό χωριό στο Ντονέτσκ - Χτύπησε συνταξιούχους που περίμεναν σε ουρά για τη σύνταξη (11)
-
Τα οικονομικά των δικαστών: Ζητούν 20% αύξηση μισθού και μηνιαίο επίδομα στέγασης 1.000 ευρώ όταν υπηρετούν εκτός μονίμου κατοικίας (9)
-
Berenberg, Deutsche Bank, UBS, UniCredit: Και τώρα τα δύσκολα για τη Γαλλία και για την Ευρώπη – Πώς θα "απαντήσουν" ΕΚΤ, οίκοι αξιολόγησης και αγορές στο γαλλικό χάος (7)
-
Η Γαλλία σε κρίση: Ο Μακρόν ξεμένει από λύσεις και οι αγορές παρακολουθούν (7)
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά (5)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
