Συνεχης ενημερωση
ΕΝΤΥΠΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 4 ΤΟΥ Ν. 3401/2005 ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. - ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΝΕΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΜΕΙΩΣΗ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΣΚΟΠΟΥΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ (SPLIT)
Με την από 26.11.2007 απόφαση της Β΄ Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρίας "ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. - ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ", αποφασίστηκε η μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών της Εταιρίας, από δύο ευρώ και πενήντα πέντε λεπτά (ευρώ 2,55) σε ένα ευρώ και επτά λεπτά του ευρώ (ευρώ 1,07), με την έκδοση 68.190.531 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών, οι οποίες θα διανεμηθούν δωρεάν στους υφιστάμενους μετόχους σε αναλογία δέκα τέσσερις (14) επιπλέον νέες μετοχές για κάθε δέκα (10) παλαιές, με ταυτόχρονη τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της Εταιρείας. Επίσης αποφασίστηκε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με κεφαλαιοποίηση αποθεματικού ύψους 876.735,61 ευρώ για σκοπούς στρογγυλοποίησης της νέας ονομαστικής αξίας των μετοχών με ταυτόχρονη τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της Εταιρείας.
Κατόπιν των ανωτέρω το μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας θα ανέρχεται σε 125.080.916,71 ευρώ, διαιρούμενο 116.898.053 άϋλες κοινές ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας ενός ευρώ και επτά λεπτών του ευρώ (1,07) εκάστης.
Την 05.12.2007 καταχωρήθηκε στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών η υπ΄ αριθμό Κ2-17402 απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης, με την οποία εγκρίθηκε η τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρίας, σύμφωνα με την από 26.11.2007 απόφαση της Β΄ Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρίας.
Δικαιούχοι των νέων δωρεάν μετοχών θα είναι οι μέτοχοι κατά την 3η εργάσιμη ημέρα μετά την έγκριση της εισαγωγής των νέων μετοχών που προκύπτουν λόγω μεταβολής της ονομαστικής τιμής της μετοχής και της ως άνω αύξησης από το Δ.Σ. του Χρηματιστηρίου Αθηνών και η αποκοπή του δικαιώματος θα γίνει την επόμενη ημέρα.
Η έναρξη διαπραγμάτευσης των νέων δωρεάν μετοχών θα γίνει την πέμπτη (5η) εργάσιμη ημέρα, που ακολουθεί την ημέρα αποκοπής του δικαιώματος, αφού πρoηγηθεί η καταχώρηση αυτών στις μερίδες των μετόχων στο Σ.Α.Τ.
Η εταιρεία "ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. - ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ" δηλώνει ρητά & ανεπιφύλακτα ότι όλα τα στοιχεία και οι πληροφορίες, που αναφέρονται στο εν λόγω πληροφοριακό έντυπο του άρθρου 4 του ν. 3401/2005 για την έκδοση νέων δωρεάν μετοχών με μείωση της ονομαστικής αξίας των υφισταμένων μετοχών της Εταιρίας (split) και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικού για σκοπούς στρογγυλοποίησης της νέας ονομαστικής αξίας των μετοχών , είναι απολύτως πλήρεις, ακριβείς και επίκαιρες. Η Εταιρία, δηλώνει επίσης, ότι το περιεχόμενο της καταχώρησης στην Ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών είναι ταυτόσημο με το περιεχόμενο του πληροφοριακού εντύπου που κυκλοφορεί, οποιαδήποτε δε τυχόν τροποποίηση ή επικαιροποίηση του πληροφοριακού εντύπου συνεπάγεται υποχρέωση της Εταιρίας για άμεση ενημέρωση του Χρηματιστηρίου Αθηνών και του επενδυτικού κοινού. Το Χρηματιστήριο Αθηνών δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο του παρόντος πληροφοριακού εντύπου, το οποίο καταχώρησε στην ιστοσελίδα του, όπως ακριβώς του υπεβλήθη από την Εταιρία χωρίς να προβεί σε οποιαδήποτε διόρθωση, συμπλήρωση ή τροποποίηση.
Υπεύθυνος: σύνταξης του παρόντος Εντύπου και της ακρίβειας του περιεχομένου του είναι ο κ. Ιωάννης Δήμου, Γενικός Οικονομικός Διευθυντής του Ομίλου (Μαρούσι: Πατρόκλου 5-7, τηλ. 210 68 77 300).
Διάθεση Εντύπου: Το παρόν Έντυπο μπορούν να προμηθεύονται οι ενδιαφερόμενοι από τα γραφεία της Εταιρίας στο Μαρούσι: Πατρόκλου 5-7, τηλ. 210 68 77 300, και σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα της Εταιρίας (www.mytilineos.gr ).
Πληροφορίες: Οι ενδιαφερόμενοι, που επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να απευθύνονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Τμήμα Eξυπηρέτησης Μετόχων της Εταιρίας (τηλ. 210 68 77 493, κ. Ιουλία Κατσικαδάκου).
-
06/09 Stellantis: Μη ρεαλιστικοί οι στόχοι της "Πράσινης Συμφωνίας" για απαγόρευση πώλησης βενζινοκίνητων οχημάτων το 2035
-
06/09 89η ΔΕΘ: Ερευνητικά έργα και καινοτόμα προγράμματα παρουσιάζει το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
-
06/09 ΗΠΑ: Με "Αποκάλυψη τώρα" απειλεί ο Τραμπ το Σικάγο
-
06/09 Το στίγμα των μέτρων του Κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ - Διλήμματα και εκλογές το 2027
-
06/09 Στ. Καφούνης (ΕΣΕΕ): Θετικά τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, αλλά τα κρίσιμα αιτήματα του εμπορίου μένουν σε εκκρεμότητα
-
06/09 Ευ. Τσακαλώτος για εξαγγελίες Κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: "Δίνουμε ό,τι μας επιτρέπουν οι δεσμεύσεις μας στους ισχυρούς"
-
06/09 Π. Μαρινάκης: Τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός ισοδυναμούν με περισσότερα έσοδα για όλους τους Έλληνες
-
06/09 ΠΑΣΟΚ: Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του έχουν χάσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας
-
06/09 Κ. Γκιουλέκας στη ΔΕΘ: Μακεδονία και η Θράκη είναι η ατμομηχανή ανάπτυξης της πατρίδας μας
-
06/09 Κ. Χατζηδάκης: Το πακέτο Μητσοτάκη είναι αποτέλεσμα σοβαρής πολιτικής
-
Τα 15 μέτρα για μισθωτούς, οικογένειες, συνταξιούχους, ακίνητα
-
Η λίστα με τις 10 μειώσεις φόρων και η στήριξη των συντάξεων που ανακοίνωσε ο Κ. Μητσοτάκης
-
Αιολικά: Κατακόρυφη πτώση για την Ελλάδα το 2025 σύμφωνα με την έκθεση της WindEurope
-
Ανεβαίνει η απόκτηση κατοικίας με χρηματοδότηση από την οικοδομική επιχείρηση
-
Όλες οι παρεμβάσεις που ανακοίνωσε ο Κ. Μητσοτάκης στη ΔΕΘ
-
Το Πεντάγωνο στέλνει 10 μαχητικά στην Καραϊβική - CNN: Πλήγματα κατά των καρτέλ μέσα στο έδαφος της Βενεζουέλας ετοιμάζει ο Τραμπ
-
Η Βουλγαρία καταγράφει την υψηλότερη ετήσια αύξηση στις τιμές βιομηχανικού παραγωγού στην ΕΕ
-
Για ποιους σχεδιάζεται πλήρης απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ
-
Μειώνοντας τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου: Πέντε αλλαγές που μπορούμε να κάνουμε σήμερα
-
Δημογραφικό: Να ξυπνήσουμε γιατί χανόμαστε (Τάσος Γιαννίτσης)
-
Δημογραφικό: Να ξυπνήσουμε γιατί χανόμαστε (Τάσος Γιαννίτσης) (51)
-
Όλες οι παρεμβάσεις που ανακοίνωσε ο Κ. Μητσοτάκης στη ΔΕΘ (29)
-
Η λίστα με τις 10 μειώσεις φόρων και η στήριξη των συντάξεων που ανακοίνωσε ο Κ. Μητσοτάκης (23)
-
Προσδοκίες και όνειρα πίσω από το κόμμα Τσίπρα (21)
-
Τα 15 μέτρα για μισθωτούς, οικογένειες, συνταξιούχους, ακίνητα (13)
-
Τέμπη: Πραγματοποιήθηκαν οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε Αθήνα και άλλες πόλεις – Επεισόδια στο Σύνταγμα (11)
-
Γνωστός τράπερ στα δίχτυα της ΑΑΔΕ - Αγόραζε πολυτελή αυτοκίνητα και πανάκριβα ρολόγια μέσω ΜΚΟ (11)
-
Το Πεντάγωνο στέλνει 10 μαχητικά στην Καραϊβική - CNN: Πλήγματα κατά των καρτέλ μέσα στο έδαφος της Βενεζουέλας ετοιμάζει ο Τραμπ (10)
-
Αιολικά: Κατακόρυφη πτώση για την Ελλάδα το 2025 σύμφωνα με την έκθεση της WindEurope (9)
-
Το σχέδιο Μητσοτάκη πίσω από το πακέτο της ΔΕΘ (8)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
