Συνεχης ενημερωση
Η εταιρεία ΑΛΚΟ ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ ανακοινώνει ότι την 4η Δεκεμβρίου 2007 και ώρα 14.00 μ.μ πραγματοποιήθηκε η Επαναληπτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της , στα γραφεία της εταιρείας , στον Ασπρόπυργο Αττικής, θέση Κύριλλο, Τ.Κ. 19300 , στην οποία παρέστησαν 5 μέτοχοι ,οι οποίοι εκπροσωπούσαν 23.063.960 μετοχές και ψήφους επί συνόλου 43.001.440 μετοχών και συνεπώς υπήρξε απαρτία με ποσοστό 53,64 % του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας. Η Γενική Συνέλευση προέβη σε συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί όλων των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης με πλειοψηφία 100% των εκπροσωπούμενων στην Συνέλευση ψήφων , ως εξής:
1.Eκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ,σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3156/2003. Η Γενική Συνέλευση των Μετόχων ομόφωνα και μετά από νόμιμη ψηφοφορία αποφάσισε την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3156/2003, μέχρι του ποσού των τριάντα πέντε ( 35 ) εκατομμυρίων ευρώ ,διάρκειας 5 έως 10 ετών που θα διατεθεί με ιδιωτική τοποθέτηση. Το Δάνειο θα είναι έντοκο με κυμαινόμενο επιτόκιο , με βάση το Διατραπεζικό Επιτόκιο ευρώ (Euribor) ,πλέον περιθωρίου των τραπεζών που θα μετέχουν και πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για την εξόφληση του ήδη υπάρχοντος δανεισμού της εταιρείας.
2.Παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο να διαπραγματευθεί τους ειδικότερους όρους του ομολογιακού Δανείου και να προχωρήσει στην σύναψη του. Η Γενική Συνέλευση των Μετόχων ομόφωνα και μετά από νόμιμη ψηφοφορία αποφάσισε να εξουσιοδοτήσει το Διοικητικό Συμβούλιο να αποφασίσει κατά την κρίση του για κάθε ειδικό θέμα σχετικά με την έκδοση του Δανείου και την διάθεση του σε πιστωτικά ιδρύματα η άλλους χρηματοδοτικούς οργανισμούς .
3.Αγορά Ιδίων μετοχών ,μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών, σύμφωνα με το άρθρο 16 του ΚΝ 2190/1920. Η Γενική Συνέλευση των Μετόχων ομόφωνα και μετά από νόμιμη ψηφοφορία αποφάσισε να προχωρήσει σε αγορά ιδίων μετοχών της εταιρείας ,σύμφωνα με το άρθρο 16 του ΚΝ 2190/1920 και της σχετικής νομοθεσίας που αναφέρεται σε αυτό ,σε ποσοστό έως 10 % του καταβλημένου μετοχικού κεφαλαίου ,με διάρκεια χορήγησης της έγκρισης έως 24 μήνες και με κατώτατο όριο απόκτησης τα πενήντα λεπτά του ευρώ (0,50 ευρώ) και ανώτατο όριο τα δυο ευρώ και πενήντα λεπτά (2,5 ευρώ) και να εξουσιοδοτήσει το Διοικητικό Συμβούλιο να προσδιορίσει κατά την κρίση του ,μέσα στα πλαίσια της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης και τις προϋποθέσεις που ο νόμος ορίζει ,τον χρόνο και τον ακριβή αριθμό των μετοχών που θα αγοράζονται εκάστοτε.
-
22:24 ΗΠΑ: Πυροβολισμοί εναντίον του ακροδεξιού πολιτικού ακτιβιστή Τσάρλι Κερκ στο Πανεπιστήμιο της Γιούτα
-
22:05 Σ. Φάμελλος από ΔΕΘ: To όραμα και η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για μια καλύτερη και δικαιότερη Ελλάδα
-
21:48 Κοντά στα ιστορικά υψηλά ο χρυσός με το βλέμμα στα επιτόκια της Fed
-
21:47 Πρωθυπουργός Κατάρ: "Κρατική τρομοκρατία" η επίθεση του Ισραήλ στη Ντόχα - Θα υπάρξει απάντηση
-
21:36 Ρωσία: Χρησιμοποίησε drones - "δολώματα" για να εισέλθει στον εναέριο χώρο της Πολωνίας; Τι γνωρίζουμε για τα Gerbera
-
21:17 Νετανιάχου προς Κατάρ: "Απελάστε τους τρομοκράτες ή οδηγήστε τους ενώπιον της δικαιοσύνης"
-
20:54 Ν. Πασχάλη (Eurobank): Η μεγαλύτερη δράση ΕΚΕ στη χώρα, με €400 εκατ. από τις 4 τράπεζες για το πρόγραμμα "Μαριέττα Γιαννάκου"
-
20:50 Ζελένσκι: Ανάγκη κοινής αντιαεροπορικής άμυνας και αποτελεσματικής "ασπίδας" για την Ευρώπη
-
20:30 Οι προβλέψεις για την πορεία των επιτοκίων - Τι δείχνει το euribor
-
20:29 Κ. Μητσοτάκης: Το Final 4 επιστρέφει στην Ελλάδα - Δικαίωση των προσπαθειών της κυβέρνησής μας
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε ανοιχτή σύγκρουση μετά το 1945" - Μόσχα: Δεν σχεδιάζαμε επίθεση
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Νέοι διοικητές ΑΣΔΕΝ και ΑΣΔΥΣ με σημερινή απόφαση του ΚΥΣΕΑ
-
Πιο γρήγορα η έκδοση συντάξεων στο δημόσιο - Πώς θα αναζητείται ο χρόνος ασφάλισης
-
Τραγωδία στα Τέμπη: Οι οικογένειες Πλακιά ζητούν κακουργηματικές διώξεις σε όλους όσοι θεωρούνται υπεύθυνοι
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε ανοιχτή σύγκρουση μετά το 1945" - Μόσχα: Δεν σχεδιάζαμε επίθεση (183)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (42)
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (40)
-
Φον ντερ Λάιεν: Επικίνδυνη και πρωτοφανής παραβίαση του πολωνικού και ευρωπαϊκού εναερίου χώρου από τη Ρωσία (25)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (22)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (17)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (14)
-
Eπίσημη προσφορά για το αέριο της Κρήτης από την κοινοπραξία της αμερικανικής Chevron με την Helleniq Energy (11)
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές (10)
-
Αναβλήθηκε για τις 12/9 η δίκη του επικεφαλής της καρδιοχειρουργικής του Ιπποκράτειου που ζήτησε "φακελάκι" (6)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
