Συνεχης ενημερωση
Σταθερή ανάπτυξη παρουσιάζει ο Κύκλος Εργασιών του Ομίλου Lavipharm κατά το 9μηνο του 2007, ο οποίος ανήλθε σε ευρώ 183,9 εκατ. από ευρώ 169,8 εκατ. κατά το περσινό διάστημα, σημειώνοντας αύξηση 8,3%. Το Μικτό Κέρδος ανήλθε σε ευρώ 32,1 εκατ. έναντι ευρώ 31,2 εκατ. το αντίστοιχο περσινό διάστημα.
Αντίθετα, τα κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA) διαμορφώθηκαν σε ευρώ 11,1 εκατ. από ευρώ 14,3 εκατ., ως αποτέλεσμα της μείωσης των μη επαναλαμβανόμενων εσόδων κατά 25%, αλλά και της αύξησης των εξόδων λειτουργίας διάθεσης κατά 15%, για την ανάπτυξη των πωλήσεων. Συνεπεία των ιδιαίτερα αυξημένων Χρηματοοικονομικών Εξόδων, τα οποία διαμορφώθηκαν σε ευρώ 13,9 εκατ. έναντι ευρώ 7,4 εκατ. κατά το 9μηνο του 2006, ο Όμιλος παρουσίασε ευρώ 6,2 εκατ. ζημίες προ φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας, έναντι κερδών ύψους ευρώ 3,2 εκατ. την περσινή περίοδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι, μετά τη μείωση του δανεισμού του Ομίλου κατά 10,7% μέσω της πρόσφατης Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου, τα χρηματοοικονομικά έξοδα πρόκειται να περιοριστούν σημαντικά.
Τα μετά φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας αποτελέσματα του Ομίλου παρουσίασαν ζημίες ύψους ευρώ 7,2 εκατ., καθώς επιβαρύνθηκαν με ποσόν ευρώ 2,3 εκατ. το οποίο καταλογίστηκε από το φορολογικό έλεγχο των προηγούμενων χρήσεων (2003-2005) που ολοκληρώθηκε τον περασμένο Ιούνιο. Τέλος, τα Ίδια Κεφάλαια του Ομίλου ανήλθαν σε ευρώ 38,1 εκατ. έναντι ευρώ 10,0 εκατ. στις 31/12/2006.
Η Lavipharm είναι ένας ολοκληρωμένος Όμιλος ανάπτυξης, παραγωγής, εισαγωγής, εμπορίας και διανομής φαρμάκων, καλλυντικών και προϊόντων υγείας στην Ελλάδα, με έντονη διεθνή δραστηριότητα.
-
00:38 Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ στα Νέα Στύρα Ευβοίας
-
00:07 Νηνεμία πριν από την καταιγίδα
-
00:06 Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
00:05 Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
00:04 Τα Πάντα Όλα ή Βάλτε τώρα που γυρίζει
-
00:03 Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
00:02 Η αγορά ψάχνει το "νέο μοντέλο"
-
00:01 Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
08/09 Γαλλία: Δεν θέλουμε τεχνοκράτη πρωθυπουργό, λέει η ακροδεξιά - Είναι οι "πιο ανίκανοι"
-
08/09 Κολομβία: Απελευθερώθηκαν 45 στρατιωτικοί που κρατούνταν αιχμάλωτοι σε περιοχή που ελέγχουν αντάρτες
-
Σούπερ μάρκετ: Η μάχη των Ιωαννίνων, ο Σκλαβενίτης, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ο Γαλαξίας
-
Πόσο αυξάνονται οι συντάξεις από 1/1/2026 - Πώς καταργείται η προσωπική διαφορά (πίνακας)
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό
-
Ριζική αλλαγή στο τεκμήριο ΙΧ - Μεγάλη μείωση για οχήματα από το 2010 και μετά
-
Και πάλι όλοι μαζί
-
Ο χρυσός στον δρόμο για τα 4.250 δολάρια με περαιτέρω ράλι 20%
-
ΥΠΕΘΟ: Όλα τα μέτρα ελάφρυνσης για μισθωτούς, οικογένειες, συνταξιούχους, ένστολους - Τι αλλάζει στα τεκμήρια κατοικίας - Αναλυτικοί πίνακες
-
Καταργείται το τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης από τον Ιανουάριο του 2026
-
Το Πεντάγωνο εγκαταλείπει την φιλοδοξία ανάσχεσης της Κίνας
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό (104)
-
Τρομοκρατική επίθεση στην Ιερουσαλήμ: Έξι νεκροί και πολλοί τραυματίες - Παλαιστίνιοι οι δράστες (45)
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες (26)
-
Έπεσε η κυβέρνηση Μπαϊρού - Όλα τα βλέμματα στον Μακρόν με φόντο το νέο πολιτικό αδιέξοδο (23)
-
Ριζική αλλαγή στο τεκμήριο ΙΧ - Μεγάλη μείωση για οχήματα από το 2010 και μετά (22)
-
Η απάντηση των δικηγόρων στις οικονομικές εξαγγελίες της ΔΕΘ: "Ημίμετρα για την φορολογική επιδρομή στον δικηγορικό κλάδο" (22)
-
ΔΕΘ 2025: Μπορεί να αναστραφεί η κυβερνητική φθορά; (16)
-
Και πάλι όλοι μαζί (15)
-
Πόσο μειώνεται ο φόρος στα ενοίκια - Η νέα κλίμακα (13)
-
Παραδοχή ΕΕ: Η παγκόσμια τάξη, όπως τη γνωρίζαμε, είναι πλέον "νεκρή" (12)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
