Συνεχης ενημερωση

    Πέμπτη, 29-Νοε-2007 09:48

    Intrakom: Απάντηση σε επιστολές Ε.Κ. και Χ.Α.

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Σε απάντηση της 28.11.2007 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και της 28.11.2007 επιστολής του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η INTRACOM HOLDINGS γνωστοποιεί τα εξής:

    Σε συνέχεια της από 27 Νοεμβρίου 2007 Ανακοίνωσής της καθώς και των λοιπών, σχετικών με το εν λόγω θέμα, Ανακοινώσεων που έχουν προηγηθεί, η INTRACOM HOLDINGS διευκρινίζει ότι τα ευρήματα του ολοκληρωθέντος Οικονομικού και Νομικού ελέγχου ανέδειξαν διαφορές που σύμφωνα με τους όρους της από 9 Αυγούστου 2007 συμφωνίας για την απόκτηση του υπολοίπου 61% των μετοχών της TELEDOME Α.Ε.Β.Ε. δικαιολογούσαν, αλλά και επέβαλαν την καταγγελία της συμφωνίας και την μη ολοκλήρωση της συναλλαγής προς προστασία των μετόχων μας.

    Με δεδομένο ότι η ΙNTRACOM HOLDINGS ελέγχει πλήρως την HELLAS ON LINE, συμμετέχει ήδη με ποσοστό 39% στην TELEDOME Α.Ε.Β.Ε. και ελέγχει, κατά ποσοστό 30%, τα δικαιώματα ψήφου της UNIBRAIN A.E., μέσω της, κατά 100% θυγατρικής της εταιρίας, INTRACOM IT SERVICES, η εξέλιξη αυτή σημαίνει και τη ματαίωση της τριπλής συγχώνευσης των εταιρειών UNIBRAIN Α.Ε., HELLAS ON LINE και TELEDOME Α.Ε.Β.Ε., καθώς η INTRACOM HOLDINGS δεν προτίθεται πλέον να ψηφίσει στις γενικές συνελεύσεις των πιο πάνω εταιρειών υπέρ της εν λόγω συγχώνευσης.

    Σε κάθε περίπτωση στρατηγικός στόχος της INTRACOM HOLDINGS εξακολουθεί να είναι η δημιουργία ενός ισχυρού επιχειρηματικού ομίλου στο χώρο της παροχής ολοκληρωμένων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ