11:03 31/10
Alter Ego Media: Στα 58,5 εκατ. ευρώ το μετοχικό κεφάλαιο
Διαιρείται σε 58.492.542 κοινές, άυλες, ονομαστικές, μετά ψήφου μετοχές με ονομαστική αξία ένα ευρώ η κάθε μία.
H ΒΑΡΑΓΚΗΣ Α.Β.Ε.Π.Ε. ανακοινώνει την ανάληψη του έργου της εσωτερικής διαμόρφωσης δύο υπερπολυτελών θαλαμηγών (megayachts), έναντι του συνολικού ποσού των 4.200.000 Ευρώ. Τα έργα αυτά πρόκειται να υλοποιηθούν στη Γερμανία και στην Ελλάδα και αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τον Δεκέμβριο του 2008. 
Οι συμφωνίες αυτές είναι αποτέλεσμα της από τον Δεκέμβριο 2006 αποκλειστικής συνεργασίας της Εταιρίας με την "MVS και Συνεργάτες Α.Ε." που δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό, κατασκευή, μετασκευή και διακόσμηση εσωτερικών χώρων θαλαμηγών και σκαφών αναψυχής. 
Ειδικότερα η ΒΑΡΑΓΚΗΣ Α.Β.Ε.Π.Ε. θα αναλάβει την προμήθεια των ειδικών κατασκευών, ξυλεπενδύσεων και επίπλων, καθώς και τις εργασίες πλήρους μελέτης εφαρμογής των κατασκευών αυτών για τα ανωτέρω έργα. Με τον τρόπο αυτό η Εταιρία συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της στον τομέα των ειδικών επαγγελματικών έργων, ενώ παράλληλα συνεχίζει την ανάπτυξη των εργασιών στους λοιπούς τομείς δραστηριοποίησης της.  
 
        