Συνεχης ενημερωση
H ΒΑΡΑΓΚΗΣ Α.Β.Ε.Π.Ε. ανακοινώνει την ανάληψη του έργου της εσωτερικής διαμόρφωσης δύο υπερπολυτελών θαλαμηγών (megayachts), έναντι του συνολικού ποσού των 4.200.000 Ευρώ. Τα έργα αυτά πρόκειται να υλοποιηθούν στη Γερμανία και στην Ελλάδα και αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τον Δεκέμβριο του 2008.
Οι συμφωνίες αυτές είναι αποτέλεσμα της από τον Δεκέμβριο 2006 αποκλειστικής συνεργασίας της Εταιρίας με την "MVS και Συνεργάτες Α.Ε." που δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό, κατασκευή, μετασκευή και διακόσμηση εσωτερικών χώρων θαλαμηγών και σκαφών αναψυχής.
Ειδικότερα η ΒΑΡΑΓΚΗΣ Α.Β.Ε.Π.Ε. θα αναλάβει την προμήθεια των ειδικών κατασκευών, ξυλεπενδύσεων και επίπλων, καθώς και τις εργασίες πλήρους μελέτης εφαρμογής των κατασκευών αυτών για τα ανωτέρω έργα. Με τον τρόπο αυτό η Εταιρία συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της στον τομέα των ειδικών επαγγελματικών έργων, ενώ παράλληλα συνεχίζει την ανάπτυξη των εργασιών στους λοιπούς τομείς δραστηριοποίησης της.
-
18:58 Π. Μαρινάκης: Ελλάδα και Κύπρος πρέπει να επιμερίσουν τα βάρη για την ηλεκτρική διασύνδεση
-
18:53 ΕΧΑΕ: Στο 6,75% η συμμετοχή της Praude Asset Management - Με 1,58% η Jefferies International
-
18:51 Τουρκία και Ιταλία ενώνουν δυνάμεις: Η Saipem ξεκινά την γ' φάση του πρότζεκτ φυσικού αερίου στον Εύξεινο Πόντο
-
18:44 Ειδική αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό του Ασπροπύργου - 15 συλλήψεις
-
18:36 Μυτιληναίος: Το 1 δισ. EBITDA είναι πλέον baseline – Οι νέοι στόχοι και η επόμενη μέρα της Metlen
-
18:20 NATO: Τι προβλέπουν τα Άρθρα 4 και 5 - Η σημασία τους μετά τις εξελίξεις με τα ρωσικά drones στην Πολωνία
-
18:19 ΔΙΚΤΥΟ: Working Breakfast για την "Επέλαση της Ακροδεξιάς, γιατί στη Γαλλία"
-
18:16 Vidavo: Από 12/9 η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών που προέκυψαν από την ΑΜΚ
-
18:14 Γενικό μπλακ-άουτ στην Κούβα - Το πέμπτο μέσα σε έναν μήνα
-
18:11 Intralot: Διευκρινήσεις και οδηγίες για την προτεινόμενη αμοιβή παραστάσεως €40 ανά ομολογία
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε ανοιχτή σύγκρουση μετά το 1945" - Μόσχα: Δεν σχεδιάζαμε επίθεση
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Πιο γρήγορα η έκδοση συντάξεων στο δημόσιο - Πώς θα αναζητείται ο χρόνος ασφάλισης
-
Τουρισμός: Οι νικητές και οι χαμένοι της φετινής σεζόν
-
Νέοι διοικητές ΑΣΔΕΝ και ΑΣΔΥΣ με σημερινή απόφαση του ΚΥΣΕΑ
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε ανοιχτή σύγκρουση μετά το 1945" - Μόσχα: Δεν σχεδιάζαμε επίθεση (162)
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (40)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (40)
-
Φον ντερ Λάιεν: Επικίνδυνη και πρωτοφανής παραβίαση του πολωνικού και ευρωπαϊκού εναερίου χώρου από τη Ρωσία (23)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (20)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (17)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (13)
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές (10)
-
Eπίσημη προσφορά για το αέριο της Κρήτης από την κοινοπραξία της αμερικανικής Chevron με την Helleniq Energy (8)
-
Φον ντερ Λάιεν: Η Ευρώπη εξετάζει το ενδεχόμενο απαγόρευσης της χρήσης των social media για παιδιά κάτω των 16 ετών (6)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
