Συνεχης ενημερωση
Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία "ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΛΑΜΨΑ Α.Ε." (εφεξής καλουμένη ως "Εταιρεία"), σε συνέχεια των από 29/01/2026 και 02/02/2026 ανακοινώσεών της, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με το άρθρο 17 παρ. 1 του Κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 16ης Απριλίου 2014 και την παράγραφο 4.1.1 περ. 6 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ότι η Έκτακτη Γενική Συνέλευσης της "Regency Hellenic Investments S.A." (εφεξής η "Regency") έλαβε χώρα την 11/02/2026 και αποφάσισε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας "Regency", ύψους τριάντα δύο εκατομμυρίων επτακοσίων εβδομήντα οκτώ χιλιάδων επτακοσίων επτά Ευρώ και δέκα λεπτών του Ευρώ (€ 32.778.707,10) με καταβολή μετρητών και με έκδοση εκατόν εννέα εκατομμυρίων διακοσίων εξήντα δύο χιλιάδων τριακοσίων πενήντα επτά νέων μετοχών (109.262.357), στην οποία συμμετείχαν η εταιρεία "SELENE ENTERPRISES COMPANY LIMITED" (εφ’ εξής "Selene"), με κάλυψη και καταβολή του ποσού των έντεκα εκατομμυρίων εκατόν δεκαπέντε χιλιάδων εκατόν τριάντα ενός ευρώ και δέκα λεπτών του Ευρώ (€ 11.115.131,10), το οποίο αντιστοιχεί σε τριάντα επτά εκατομμύρια πενήντα χιλιάδες τετρακόσιες τριάντα επτά (37.050.437) νέες μετοχές, και η εταιρεία "HARMONA ENTERPRISES COMPANY LIMITED" (εφ’ εξής "Harmona), με κάλυψη και καταβολή του ποσού των δύο εκατομμυρίων εξακοσίων είκοσι δύο χιλιάδων τετρακοσίων εβδομήντα ενός Ευρώ και τριάντα λεπτών του Ευρώ (€ 2.622.471,30), το οποίο αντιστοιχεί σε οκτώ εκατομμύρια επτακόσιες σαράντα μία χιλιάδες πεντακόσιες εβδομήντα μία (8.741.571) νέες μετοχές, ώστε να διατηρήσουν τα υφιστάμενα ποσοστά τους στην "Regency" ύψους 33, 91% και 8,01% αντίστοιχα, και η Εταιρεία να διατηρήσει την έμμεση συμμετοχή της στην "Regency", ποσοστού 25,83%.
Αθήνα, 12.02.2026
Για την "ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΛΑΜΨΑ Α.Ε.
-
13:43 WSJ: Σύγκρουση δύο πλοίων του αμερικανικού ναυτικού σε ύδατα κοντά στη Νότια Αμερική
-
13:38 ΕΕ: Δύο αντικρουόμενες στρατηγικές για απεξάρτηση από ΗΠΑ
-
13:38 Lufthansa: Απεργούν πιλότοι και πληρώματα καμπίνας - Ακυρώθηκαν σχεδόν όλες οι πτήσεις από Γερμανία
-
13:35 Συρία: Οι οικογένειες των τζιχαντιστών του ISIS έχουν φύγει από τον καταυλισμό Αλ-Χολ - Άγνωστη η τύχη τους
-
13:30 Ουκρανία: Δύο νεκροί στο ανατολικό τμήμα - Χιλιάδες κτίρια χωρίς θέρμανση ύστερα από ρωσικά πλήγματα
-
13:26 Γερμανία: Το Συνταγματικό Δικαστήριο απέρριψε προσφυγή κατά της εξαγωγής όπλων στο Ισραήλ
-
13:26 NielsenIQ, Tech & Durables 2025: Ανθεκτικότητα στα 3 δισ. ευρώ με στροφή στο Value for Money για αρκετές κατηγορίες
-
13:25 Profile Centevo: Μακροχρόνια στρατηγική συμφωνία με την Landkreditt Bank
-
13:20 Γ. Παναγόπουλος: Τα κονδύλια κατάρτισης "ήταν όλα τιμολογημένα" - Δεν παραιτούμαι
-
13:16 Π. Μαρινάκης: Η στάση της Ελλάδας δείχνει το δρόμο του υπεύθυνου πατριωτισμού χωρίς πομπώδεις "κορώνες"
-
Πώς προκύπτει το σενάριο των €3 – Οι αριθμοί πίσω από την αποτίμηση
-
JP Morgan: Σχεδόν όλοι οι οίκοι θα αναβαθμίσουν την Ελλάδα στις Ανεπτυγμένες Αγορές το 2026 – Ποιες ελληνικές μετοχές θα πάρουν το "χρυσό" εισιτήριο
-
Καρυστιανού ήταν και πέρασε
-
AI της Anthropic: Το τέλος του δικηγορικού επαγγέλματος;
-
Goldman Sachs: Στις 2.500 μονάδες βλέπει τον Γενικό Δείκτη, εκτοξεύει τις τιμές-στόχους για τις τράπεζες
-
Οι νοικάρηδες που θυμίζουν το 1940
-
Ισχυρά κέρδη πέτυχαν οι τράπεζες το 2025 - Οδεύουν σε μερίσματα τα ρεκόρ
-
Τουρισμός: Τι δείχνουν τα early bookings για τη φετινή σεζόν μέχρι στιγμής
-
Η παραίτηση Ζελένσκι είναι ο όρος που ζητά ο Πούτιν να λήξει τον πόλεμο
-
Η "έκρηξη" των smart lockers στην Ελλάδα: 5.500 σημεία και 330.000 θυρίδες - Μάχη επενδύσεων και μεριδίων
-
Η "έκρηξη" των smart lockers στην Ελλάδα: 5.500 σημεία και 330.000 θυρίδες - Μάχη επενδύσεων και μεριδίων (43)
-
Πώς η Ευρώπη είναι εξαρτημένη από τις ΗΠΑ (29)
-
Καρυστιανού ήταν και πέρασε (22)
-
Οι νοικάρηδες που θυμίζουν το 1940 (13)
-
AI της Anthropic: Το τέλος του δικηγορικού επαγγέλματος; (12)
-
Ισχυρά κέρδη πέτυχαν οι τράπεζες το 2025 - Οδεύουν σε μερίσματα τα ρεκόρ (11)
-
Κάτω από το 1% οι μισθωτοί που μπήκαν στο 13ωρο – Πόσες επιχειρήσεις εφάρμοσαν το 6ημερο (10)
-
Το σαφές μήνυμα Μητσοτάκη στην Άγκυρα για άρση του casus belli και η δήλωση Ερντογάν για "ακανθώδη ζητήματα που μπορούν να επιλυθούν" (5)
-
Ντ. Μπακογιάννη: Δεν έχω ακούσει ποτέ τον κ. Σαμαρά να θέτει το θέμα του casus belli (3)
-
Στάρμερ: Να ζητήσει συγγνώμη ο Ράτκλιφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα ρατσιστικά σχόλια (3)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ