Συνεχης ενημερωση
Δελτίο τύπου – Αθήνα, 24.11.2025: Η "Performance Technologies Aνώνυμος Εταιρία Πληροφορικής" (εφεξής "Εταιρεία") στο πλαίσιο της έγκυρης πληροφόρησης του επενδυτικού κοινού, ανακοινώνει ότι την 26.11.2025 αρχίζει η διαπραγμάτευση στην Ρυθμιζόμενη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών των 133.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών που προέκυψαν από την δωρεάν διάθεση μετοχών σε εβδομήντα τέσσερα (74) στελέχη της Εταιρείας, σύμφωνα με την από 15.5.2025 απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης και την από 11.9.2025 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.
Την 18.11.2025 καταχωρήθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.), με Κωδικό Αριθμό Καταχώρισης (Κ.Α.Κ.) 5641393, η με αριθμό πρωτοκόλλου 3832488ΑΠ/18.11.2025 απόφαση της Υπηρεσίας ΓΕΜΗ της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή ως αρμόδιας Εποπτεύουσας Αρχής (ΑΔΑ: ΑΔΑ Ψ4ΠΡ46ΝΛΣΞ-ΚΡ8), με την οποία εγκρίθηκε η τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας σύμφωνα με την από 15.5.2025 απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της. Δυνάμει της ανωτέρω απόφασης το μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας αυξήθηκε κατά 13.300,00 ευρώ με έκδοση 133.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών ονομαστικής αξίας 0,10 ευρώ η κάθε μία με ισόποση κεφαλαιοποίηση του αποθεματικού υπέρ το άρτιο.
Το Χρηματιστήριο Αθηνών στις 21.11.2025 ενέκρινε την ένταξη προς διαπραγμάτευση των ως άνω 133.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρείας.
Για περισσότερες πληροφορίες οι μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων και Εταιρικών Ανακοινώσεων της Εταιρείας (Ευαγγελία Παπανικολάου, οδός Ευρυμέδοντος 4, Αθήνα, τηλ. 210 9947100, email: ir@performance.gr).
-
23:47 Γκίντεον Σάαρ: Κάλεσμα στους Εβραίους "να εγκατασταθούν στο Ισραήλ" για να γλιτώσουν από τον αντισημιτισμό στη Δύση
-
23:14 Λίβανος: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από ισραηλινά πλήγματα
-
22:36 Σκάνδαλο Έπσταϊν: Νέες επικρίσεις για τον χειρισμό των εγγράφων από την κυβέρνηση Τραμπ
-
22:01 Γουίτκοφ: Παραγωγικές και εποικοδομητικές οι συναντήσεις Ουκρανίας με ΗΠΑ και Ευρωπαίους στη Φλόριντα
-
21:38 Σουδάν: Πλήγμα με drone σε αγορά του Νταρφούρ - Δέκα νεκροί
-
21:04 Νέες κινητοποιήσεις αγροτών: Κλείνουν τη Δευτέρα τις σήραγγες των Τεμπών - Ανοίγουν την Τρίτη τους δρόμους για ΙΧ
-
20:36 Τηλεφωνική επικοινωνία Στάρμερ-Τραμπ με επίκεντρο τον πόλεμο στην Ουκρανία
-
20:23 Οι πολιτικές ακροβασίες της Μελόνι
-
20:00 Με το όπλο παρά πόδα στην Καραϊβική
-
19:46 Σε εορταστικούς ρυθμούς η αγορά - Πλημμύρισαν κόσμο οι εμπορικοί δρόμοι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
-
Η εφορία σαρώνει τους τραπεζικούς λογαριασμούς
-
Η Βουλγαρία στο ευρώ - Επιτέλους
-
Κρεμλίνο διαψεύδει Ζελένσκι - Δεν προετοιμάζεται απευθείας συνάντηση ΗΠΑ - Ρωσίας - Ουκρανίας
-
Ένα ελληνικό καφέ στην Κωνσταντινούπολη
-
Μ. Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης - Έφοδος του ΣΔΟΕ στα γραφεία του Συλλόγου Θυμάτων Τεμπών
-
Μυτιλήνη: Νέο ακτοπλοϊκό δρομολόγιο συνδέει τη Λέσβο με το επίνειο της πόλης του Αδραμυτίου
-
Ισραήλ: Το συμβούλιο ασφαλείας ενέκρινε τη δημιουργία 19 ισραηλινών οικισμών στη Δυτική Όχθη
-
Οζ. Οζέλ: Ύμνοι σε Ελλάδα – Βουλγαρία για τιμές, "σκληρά λόγια" για την Τουρκία
-
Τουρισμός: Τα πρώτα σημάδια της ζήτησης για το 2026
-
Στα αζήτητα τα χειμερινά εξοχικά - Σε άνοδο τα θερινά
-
Ανοίγει δίαυλος απευθείας συνομιλιών Ευρώπης - Ρωσίας - "Ευπρόσδεκτη" η διάθεση του Πούτιν να συνομιλήσει με το Μακρόν, λέει η γαλλική προεδρία (52)
-
Μ. Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης - Έφοδος του ΣΔΟΕ στα γραφεία του Συλλόγου Θυμάτων Τεμπών (33)
-
Η εφορία σαρώνει τους τραπεζικούς λογαριασμούς (26)
-
Στο "κάδρο" ο αγροτοσυνδικαλιστής Κ. Ανεστίδης – Ελέγχεται για παράνομες επιδοτήσεις 122.000 ευρώ με ψευδείς δηλώσεις αγροτεμαχίων (14)
-
Μ. Καρυστιανού: Το κίνημα οργανώνεται, δεν έχω σκεφτεί τι μορφή θα έχει - Εργάζεται ήδη επιτροπή "σοφών" (10)
-
2025: Η χρονιά που οι τζίροι "βγήκαν στο φως" (9)
-
Το κρέας βάζει φωτιά στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι (9)
-
Η Βουλγαρία στο ευρώ - Επιτέλους (8)
-
Η Ευρώπη εξακολουθεί να μην θέλει να πληρώσει για να σώσει την Ουκρανία (6)
-
ΠΑΣΟΚ: Η διακυβέρνηση Μητσοτάκη διαιρεί την κοινωνία σε δύο Ελλάδες - Tων λίγων που καλοπερνούν και των πολλών που αγκομαχούν (6)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ