Συνεχης ενημερωση
Αθήνα, 24 Νοεμβρίου 2025
Ανακοίνωση Ρυθμιζόμενης Πληροφορίας
Γνωστοποίηση Συναλλαγών
Η εταιρεία ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε., σύμφωνα με το Ν.3556/2007 και τις διατάξεις του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, ανακοινώνει ότι ο κ. Γρηγόρης Σαράντης, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου και Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ., προέβη την 19η Νοεμβρίου 2025, καθώς και την 21η Νοεμβρίου 2025 σε αγορά συνολικά 27.000 κοινών ονομαστικών μετοχών στη μέση τιμή των 12,14 ευρώ ανά μετοχή.
-
00:05 Όταν η φορολογία αποκόπτεται από την οικονομική πραγματικότητα
-
00:05 Γροιλανδία, Τσάγκος: Ο Στάρμερ ακροβατούσε σε ένα διπλωματικό σχοινί και ο Τραμπ μόλις τον έσπρωξε
-
00:05 Η Profile μετριέται πια σε εκατομμύρια που μένουν
-
00:04 Εκλογικός νόμος: Δεν μετακινούμε τα γκολπόστ
-
00:03 Καλώς μας ξανάρθε το λεφτόδεντρο!
-
00:02 Μη φάτε, θα έχουμε γλάρο...
-
00:01 Απαντήσεις στο Αμυντικό συνέδριο του capital
-
21/01 Τραμπ: Το Ιράν πρέπει να "σταματήσει με τα πυρηνικά" αλλιώς η επίθεση του Ιουνίου "θα ξανασυμβεί"
-
21/01 Τουρκία: Αφέθηκε ελεύθερος ο Γάλλος δημοσιογράφος που είχε συλληφθεί σε φιλοκουρδική διαδήλωση
-
21/01 Ρούτε σε Τραμπ: Οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ "θα είναι στο πλευρό" των ΗΠΑ
-
Το επεισοδιακό VIP δείπνο στο Νταβός - Αποχώρησε η Λαγκάρντ ενώ ο Λούτνικ μιλούσε επικριτικά για την Ευρώπη
-
Μαζικές αγωγές αποζημίωσης κατά του υπ. Παιδείας μετά την καταδικαστική απόφαση του ΣτΕ για τα Θρησκευτικά
-
"Βράζουν" ακόμη και οι Ρεπουμπλικανοί με τις απειλές Τραμπ για Γροιλανδία - "Αν χτυπήσει στρατιωτικά, έως και καθαίρεση από την Προεδρία"
-
Η ελληνική εκδίκηση
-
Τραμπ από Νταβός: Άμεσες διαπραγματεύσεις για την απόκτηση της Γροιλανδίας - Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσω βία, δεν θέλω να χρησιμοποιήσω βία
-
Αποθέματα, χυτήριο, EBITDA και ένα χάσμα αποτίμησης
-
Ελλάδα-Ισραήλ: Η αντιαεροπορική ασπίδα του "Αχιλλέα" και η καινοτομία στο επίκεντρο της στρατηγικής συνεργασίας
-
Γιατί ο Τραμπ φέρεται σαν ταύρος εν υαλοπωλείω
-
Κινητοποιούνται πόροι 2 δισ. ευρώ για την αναβάθμιση των παλιών κατοικιών της χώρας
-
Πηγές Politico: Η ΕΕ πλησιάζει σε κλιμάκωση του "πολέμου" με τον Τραμπ για τη Γροιλανδία με χρήση του "εμπορικού μπαζούκα"
-
Η άσκηση πολιτικής ως μηχανικό σύστημα (58)
-
Τραμπ από Νταβός: Άμεσες διαπραγματεύσεις για την απόκτηση της Γροιλανδίας - Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσω βία, δεν θέλω να χρησιμοποιήσω βία (52)
-
Μαζικές αγωγές αποζημίωσης κατά του υπ. Παιδείας μετά την καταδικαστική απόφαση του ΣτΕ για τα Θρησκευτικά (52)
-
Πηγές Politico: Η ΕΕ πλησιάζει σε κλιμάκωση του "πολέμου" με τον Τραμπ για τη Γροιλανδία με χρήση του "εμπορικού μπαζούκα" (32)
-
ΕΕ - Mercosur: Το Ευρωκοινοβούλιο "παγώνει" την εμπορική συμφωνία, ζητώντας γνωμοδότηση του Δικαστηρίου της ΕΕ - Δυσαρέσκεια Κομισιόν (30)
-
Η ελληνική εκδίκηση (23)
-
"Βράζουν" ακόμη και οι Ρεπουμπλικανοί με τις απειλές Τραμπ για Γροιλανδία - "Αν χτυπήσει στρατιωτικά, έως και καθαίρεση από την Προεδρία" (21)
-
Κινητοποιούνται πόροι 2 δισ. ευρώ για την αναβάθμιση των παλιών κατοικιών της χώρας (18)
-
Μπορεί να παράγει η "Άνωθεν παρέμβαση" πολιτική; Έστω και στ' αραμαϊκά; (17)
-
ΚΕΦΙΜ: Η Ελλάδα έχει τη δεύτερη υψηλότερη πραγματική φορολόγηση της εργασίας στην ΕΕ (14)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ