Συνεχης ενημερωση
Αθήνα, 17 Νοεμβρίου 2025
Ανακοίνωση Αγοράς Ιδίων Μετοχών
H εταιρεία ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε. ανακοινώνει ότι, κατ’ εφαρμογή της από 23.04.2024 σχετικής απόφασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της, προέβη την 14η Νοεμβρίου 2025 σε αγορά 2.000 ιδίων μετοχών με μέση τιμή κτήσης 12,35 ευρώ ανά μετοχή και συνολική αξία συναλλαγής 24.690,00 ευρώ.
Μετά και την προαναφερόμενη αγορά, η εταιρεία κατέχει συνολικά 147.682 ίδιες μετοχές, ήτοι ποσοστό 0,23% του συνόλου των μετοχών της εταιρείας.
Η ανακοίνωση εκδίδεται σύμφωνα με το άρθρο 49 του Ν. 4548/2018 και κατ’ εφαρμογή του υπ' αριθμ. 596/2014 Κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Συμβουλίου και του κατ’ εξουσιοδότηση Κανονισμού (ΕΕ) 2016/1052.
-
23:55 Τραμπ: Το Ιράν πρέπει να "σταματήσει με τα πυρηνικά" αλλιώς η επίθεση του Ιουνίου "θα ξανασυμβεί"
-
23:49 Τουρκία: Αφέθηκε ελεύθερος ο Γάλλος δημοσιογράφος που είχε συλληφθεί σε φιλοκουρδική διαδήλωση
-
23:40 Ρούτε σε Τραμπ: Οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ "θα είναι στο πλευρό" των ΗΠΑ
-
23:39 Ο Τραμπ προειδοποιεί τον Πάουελ ότι δεν θα "περάσει ευχάριστα" αν παραμείνει στη Fed
-
23:30 Ο Τραμπ λέει ότι η Μόσχα αποδέχθηκε την πρόσκληση για το Συμβούλιο Ειρήνης - Ο Πούτιν απαντά ότι ακόμα την μελετά
-
23:15 Κακοκαιρία: Μήνυμα του 112 στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου για περιορισμό των μετακινήσεων
-
23:11 Ράλι στη Wall μετά τη συμφωνία-πλαίσιο για τη Γροιλανδία
-
23:06 Στο Νταβός η πρέσβης των ΗΠΑ Κίμπερλι Γκίλφοϊλ - Συνάντηση με τον πρόεδρο του Ισραήλ
-
22:43 Περιόρισε τα κέρδη του ο χρυσός στον απόηχο των δηλώσεων Τραμπ για τη Γροιλανδία
-
22:34 Μιλέι από Νταβός: Η Αμερική θα είναι ο "φάρος που θα φωτίσει ξανά τη Δύση"
-
Το επεισοδιακό VIP δείπνο στο Νταβός - Αποχώρησε η Λαγκάρντ ενώ ο Λούτνικ μιλούσε επικριτικά για την Ευρώπη
-
Μαζικές αγωγές αποζημίωσης κατά του υπ. Παιδείας μετά την καταδικαστική απόφαση του ΣτΕ για τα Θρησκευτικά
-
"Βράζουν" ακόμη και οι Ρεπουμπλικανοί με τις απειλές Τραμπ για Γροιλανδία - "Αν χτυπήσει στρατιωτικά, έως και καθαίρεση από την Προεδρία"
-
Η ελληνική εκδίκηση
-
Τραμπ από Νταβός: Άμεσες διαπραγματεύσεις για την απόκτηση της Γροιλανδίας - Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσω βία, δεν θέλω να χρησιμοποιήσω βία
-
Αποθέματα, χυτήριο, EBITDA και ένα χάσμα αποτίμησης
-
Ελλάδα-Ισραήλ: Η αντιαεροπορική ασπίδα του "Αχιλλέα" και η καινοτομία στο επίκεντρο της στρατηγικής συνεργασίας
-
Γιατί ο Τραμπ φέρεται σαν ταύρος εν υαλοπωλείω
-
Κινητοποιούνται πόροι 2 δισ. ευρώ για την αναβάθμιση των παλιών κατοικιών της χώρας
-
Πηγές Politico: Η ΕΕ πλησιάζει σε κλιμάκωση του "πολέμου" με τον Τραμπ για τη Γροιλανδία με χρήση του "εμπορικού μπαζούκα"
-
Η άσκηση πολιτικής ως μηχανικό σύστημα (58)
-
Τραμπ από Νταβός: Άμεσες διαπραγματεύσεις για την απόκτηση της Γροιλανδίας - Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσω βία, δεν θέλω να χρησιμοποιήσω βία (52)
-
Μαζικές αγωγές αποζημίωσης κατά του υπ. Παιδείας μετά την καταδικαστική απόφαση του ΣτΕ για τα Θρησκευτικά (52)
-
Πηγές Politico: Η ΕΕ πλησιάζει σε κλιμάκωση του "πολέμου" με τον Τραμπ για τη Γροιλανδία με χρήση του "εμπορικού μπαζούκα" (32)
-
ΕΕ - Mercosur: Το Ευρωκοινοβούλιο "παγώνει" την εμπορική συμφωνία, ζητώντας γνωμοδότηση του Δικαστηρίου της ΕΕ - Δυσαρέσκεια Κομισιόν (30)
-
Η ελληνική εκδίκηση (22)
-
"Βράζουν" ακόμη και οι Ρεπουμπλικανοί με τις απειλές Τραμπ για Γροιλανδία - "Αν χτυπήσει στρατιωτικά, έως και καθαίρεση από την Προεδρία" (21)
-
Κινητοποιούνται πόροι 2 δισ. ευρώ για την αναβάθμιση των παλιών κατοικιών της χώρας (18)
-
Μπορεί να παράγει η "Άνωθεν παρέμβαση" πολιτική; Έστω και στ' αραμαϊκά; (17)
-
ΚΕΦΙΜ: Η Ελλάδα έχει τη δεύτερη υψηλότερη πραγματική φορολόγηση της εργασίας στην ΕΕ (14)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ