Συνεχης ενημερωση
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία "ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΔΙΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ" και το διακριτικό τίτλο "ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε." (εφεξής: "Εταιρία") ανακοινώνει, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3556/2007 σε συνδυασμό με τις διατάξεις του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, ότι, σε εκτέλεση και σύμφωνα με τους όρους της από 12.06.2025 απόφασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της και της κατ’ εξουσιοδότηση αυτής από 30.07.2025 απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου, την 06.11.2025 διέθεσε δωρεάν, με εξωχρηματιστηριακή μεταβίβαση, στα στελέχη της ίδιας και των θυγατρικών της εταιριών που ειδικώς αναφέρονται στην ανωτέρω απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, συνολικά 72.257 ίδιες μετοχές (κοινές ονομαστικές μετά ψήφου), συνολικής αξίας €197.261,61, η οποία προκύπτει λαμβάνοντας υπόψη την τιμή κλεισίματος €2,73 της 04/11/2025.
Οι ως άνω ίδιες μετοχές, που διατέθηκαν δωρεάν στα ανωτέρω στελέχη, χωρίς υποχρέωση διακράτησης, αποκτήθηκαν από την Εταιρία δυνάμει των από 26.06.2020, 16.06.2022 και 23.05.2024 αποφάσεων της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρίας και των από 03.08.2020, 06.07.2022 και 11.06.2024, αντίστοιχα, αποφάσεων του Διοικητικού της Συμβουλίου,, με μέση τιμή κτήσης €2,6364 ανά μετοχή. Μετά και την προαναφερόμενη διάθεση, η Εταιρία κατέχει συνολικά 810.758 ίδιες μετοχές, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 2,69% του συνόλου των μετοχών της.
-
14:31 Η Ρωσία σχεδόν διπλασιάζει τις εξαγωγές υγραερίου προς την Κεντρική Ασία και το Αφγανιστάν φέτος, σύμφωνα με πηγές
-
14:14 Αίγιο: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διέπραττε κλοπές σε βάρος πολιτών, προσποιούμενη υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ
-
13:56 Σήμα Πούτιν προς ΗΠΑ για την Ουκρανία – "Συνεχίζεται ο διάλογος"
-
13:38 Η Κίνα επιβάλλει κυρώσεις σε αμερικανικές εταιρείες - Μήνυμα δυσαρέσκειας για τις πωλήσεις όπλων στην Ταϊβάν
-
13:21 Ρούτε: Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν πλήρως το ΝΑΤΟ και την Ευρώπη
-
13:00 Απάντηση Δένδια στο τουρκικό ΥΠΑΜ: Η Ελλάδα δεν απειλεί – Είναι απολύτως αποφασισμένη να υπερασπιστεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα
-
12:49 Έκρηξη σε τζαμί στη Συρία - 3 νεκροί και 21 τραυματίες
-
12:44 Κ. Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση με ευθύνη της έχασε το στοίχημα της εξόδου των Χριστουγέννων
-
12:18 Η Ν. Κορέα σχεδιάζει την έκδοση κρατικών ομολόγων ύψους 225,7 τρισ. γουόν το 2026
-
12:01 Axios: Συνάντηση Τραμπ-Ζελένσκι την Κυριακή στο Mar-a-Lago
-
Ποιος πολιτικός αρχηγός θέλει τον Μητσοτάκη αυτοδύναμο;
-
Όλη η σοφία της αγοράς χωρίς περιττά λόγια
-
Tι φέρνει το 2026 στους ελεύθερους επαγγελματίες - Όλες οι αλλαγές
-
Ποια ταμεία δίνουν τα υψηλότερα εφάπαξ - Πού κυμαίνονται τα ποσά για τους ασφαλισμένους του δημοσίου, του ιδιωτικού τομέα και των ΔΕΚΟ
-
Simpas: Κουφώματα από τα Γιάννενα στο σαλέ της Jennifer Lopez στη Μοντάνα και στην έπαυλη του ιδιοκτήτη της Dell
-
Kommersant: Ο Πούτιν αφήνει ανοιχτό το σενάριο ανταλλαγής εδαφών - Αλλά θέλει ολόκληρο το Ντονμπάς
-
ΗΠΑ: Βομβαρδισμοί στη Νιγηρία κατά του Ισλαμικού Κράτους - "Θα υπάρξουν κι άλλοι αν δεν σταματήσει η σφαγή των χριστιανών", λέει ο Τραμπ
-
Ντέμης Χασάμπης: Τι ετοιμάζει ο Ελληνοκύπριος "σκακιστής" της τεχνητής νοημοσύνης στην Google
-
Σπάνε τα κοντέρ "Ελ. Βενιζέλος" και περιφερειακά αεροδρόμια
-
Πού τοποθετούν τον πήχη για τις ελληνικές μετοχές οι ξένοι επενδυτικοί οίκοι για το 2026
-
Ποιος πολιτικός αρχηγός θέλει τον Μητσοτάκη αυτοδύναμο; (12)
-
ΗΠΑ: Βομβαρδισμοί στη Νιγηρία κατά του Ισλαμικού Κράτους - "Θα υπάρξουν κι άλλοι αν δεν σταματήσει η σφαγή των χριστιανών", λέει ο Τραμπ (7)
-
Tι φέρνει το 2026 στους ελεύθερους επαγγελματίες - Όλες οι αλλαγές (6)
-
Ποια ταμεία δίνουν τα υψηλότερα εφάπαξ - Πού κυμαίνονται τα ποσά για τους ασφαλισμένους του δημοσίου, του ιδιωτικού τομέα και των ΔΕΚΟ (5)
-
Ζελένσκι: Πολλά μπορούν να αποφασιστούν πριν από την Πρωτοχρονιά - Συνάντηση με Τραμπ στο άμεσο μέλλον (4)
-
Simpas: Κουφώματα από τα Γιάννενα στο σαλέ της Jennifer Lopez στη Μοντάνα και στην έπαυλη του ιδιοκτήτη της Dell (4)
-
Kommersant: Ο Πούτιν αφήνει ανοιχτό το σενάριο ανταλλαγής εδαφών - Αλλά θέλει ολόκληρο το Ντονμπάς (3)
-
Το σχέδιο για τη μείωση της γραφειοκρατίας (2)
-
Τουρκία: Χρηματοδότηση $9 δισ. από τη Ρωσία για τον πυρηνικό σταθμό Ακκούγιου (1)
-
Όλη η σοφία της αγοράς χωρίς περιττά λόγια (1)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ