Συνεχης ενημερωση
Η ΄ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ΄ (εφεξής η ΄Εταιρεία΄), οι μετοχές της οποίας είναι εισηγμένες και αποτελούν αντικείμενο διαπραγμάτευσης στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ανακοινώνει ότι, στις από 14ης Νοεμβρίου 2007, κεχωρισμένες συνεδριάσεις των Διοικητικών Συμβουλίων της Εταιρείας και της αντισυμβαλλόμενης, εξ ολοκλήρου θυγατρικής της τελευταίας, ΄ΑΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ Α.Ε.΄, εγκρίθηκε το σχέδιο συμβάσεως αποσχίσεως από την Εταιρεία, εισφοράς προς, και αναδοχής από, τις ΄ΑΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ Α.Ε.΄ του κλάδου συμμετοχών σε έργα υποδομής της Εταιρείας.
Εν συντομία, το υπόψη σχέδιο προβλέπει τη, συνεπεία αναδοχής του εισφερόμενου κλάδου, αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΑΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ Α.Ε., που σήμερα ανέρχεται στο ύψος των 273.000,00 Ευρώ (διαιρούμενο σε 780.000 κοινές, ονομαστικές, μετά ψήφου, μετοχές, ονομαστικής αξίας εκάστης ίσης προς 0,35 Ευρώ), κατά το ποσό των Ευρώ 95.382.000,00, τούτου αναλυομένου ως το άθροισμα, αφενός μεν του ποσού των Ευρώ 95.381.585,67 που αντιστοιχεί στη λογιστική καθαρά θέση του Εισφερόμενου Κλάδου, ως αυτή (ήτοι, η καθαρά θέση) εξάγεται από την κατ΄ άρθρο 3 παρ. 2 ν. 2166/1993 συνταχθείσα Λογιστική Κατάσταση του Εισφερόμενου Κλάδου, και, αφετέρου, στο ποσό Ευρώ 14,33 συνεπεία κεφαλαιοποιήσεως από την Αναδεχόμενη Εταιρεία ισόποσου τμήματος εκ του λογαριασμού εκτάκτων αποθεματικών προς το σκοπό στρογγυλοποιήσεως του αριθμού των μετοχών.
Για το ποσό της αυξήσεως του μετοχικού κεφαλαίου της Αναδεχομένης Εταιρείας, ύψους Ευρώ 95.382.000,00 θα εκδοθούν 1.953.000 νέες, κοινές, ονομαστικές, μετά ψήφου, έγχαρτες μετοχές, νέας ονομαστικής αξίας εκάστης ίσης προς Ευρώ 35,00 ή συνολικής αυξήσεως ίση με ?68.355.000,00, του δε υπολοίπου εκ του ποσού της αυξήσεως του μετοχικού κεφαλαίου ύψους Ευρώ 27.027.000 αγομένου σε αύξηση της ονομαστικής αξίας των ήδη υφισταμένων μετοχών από 0,35 Ευρώ σε 35,00 Ευρώ. Το σύνολο των νεοεκδοθησομένων μετοχών θα αναληφθεί από την Εταιρεία, ως μοναδική μέτοχος της αυξάνουσας το μετοχικό κεφάλαιό της ΄ΑΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ Α.Ε.΄, με συνέπεια να παρέλκει ο ορισμός σχέσεως αξιών ή/και σχέσεως ανταλλαγής μετοχών.
-
18:51 Ν. Δένδιας: Ελλάδα και Ισραήλ δεν αποκλείουν την Τουρκία
-
18:51 Συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας ενόψει της επιδείνωσης του καιρού
-
18:46 Προσυνεδριακός διάλογος ΝΔ στα Ιωάννινα παρουσία του Κ. Μητσοτάκη
-
18:40 Αλ. Τσίπρας για Χίο: Για άλλη μια φορά το Αιγαίο γίνεται τάφος για "ανώνυμους απελπισμένους" - Αιχμές κατά Θ. Πλεύρη
-
18:36 Νιγηρία: Τουλάχιστον 170 νεκροί σε επίθεση ενόπλων σε χωριό
-
18:32 Μαρίνα Καλαμαριάς: Τι απαντά το Υπερταμείο στη δήμαρχο, Χρ. Αράπογλου, εν μέσω κόντρας για τον διαγωνισμό αξιοποίησης
-
18:31 ΕΧΑΕ: Απέκτησε επιπλέον 20% συμμετοχή στην Ελληνικό Χρηματιστήριο Ενέργειας Α.Ε.
-
18:26 Η Washington Post ξεκινά μεγάλο κύμα απολύσεων
-
18:24 Jumbo: Πράσινο φως από την ΕΓΣ σε έκτακτη χρηματική διανομή €0,50 ανά μετοχή (μικτό)
-
18:14 Ινστιτούτο Νόμπελ: Ζητά "εξηγήσεις" από τον πρώην πρόεδρο της Επιτροπής Νόμπελ Ειρήνης για τις σχέσεις του με τον Έπστιν
-
Ψηφιακή κατάσχεση τραπεζικών λογαριασμών "με ένα κλικ" και χωρίς δικηγόρο
-
Αν και αργά, έχει δίκιο ο Στουρνάρας
-
Ποια είναι η βουλγαρική εταιρεία που μπαίνει "σφήνα" στα δίκτυα οπτικών ινών
-
Axios-Δημοσκόπηση: Ένας στους δύο ψηφοφόρους του MAGA θέλει την ηλιακή ενέργεια
-
ΕΕ προς κράτη μέλη: Μειώστε φόρους και εισφορές στην ηλεκτρική ενέργεια – Το χάσμα τιμών έχει μεγαλώσει για τη βιομηχανία
-
Τι συμβαίνει με τον "χρυσό των φτωχών";
-
Κατάδικοι, χάος και απελπισία: Τι συμβαίνει στο μοναδικό εργοστάσιο αρμάτων μάχης της Ρωσίας
-
Κέβιν Γουόρς: Ο Τραμπ ήθελε "περιστέρι" στη Fed και επέλεξε "γεράκι"
-
Πόσο κοστίζει σήμερα μια δεκαετία υψηλών χρηματοροών;
-
Οι στόχοι για το ομόλογο της Capital του Β. Μαρινάκη και η ευκαιρία του LNG
-
Αν και αργά, έχει δίκιο ο Στουρνάρας (74)
-
Τραγωδία στη Χίο: Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης – Άγνωστος ο αριθμός των αγνοουμένων (62)
-
Βιολάντα: Υπόγειες σωληνώσεις χωρίς ανιχνευτή διαρροής και μόνωση -Αυτοψίες που δεν "είδαν" υπόγειο και δεξαμενές (25)
-
CNN: Πώς η Ρωσία εξαπατά Αφρικανούς άνδρες για να πολεμήσουν στην Ουκρανία - "Είτε δραπετεύεις, είτε πεθαίνεις" (24)
-
Η Ευρώπη αντιτίθεται στην τεχνολογία με απαγορεύσεις στα social media και έφοδο στο Παρίσι κατά της X (19)
-
ΕΕ προς κράτη μέλη: Μειώστε φόρους και εισφορές στην ηλεκτρική ενέργεια – Το χάσμα τιμών έχει μεγαλώσει για τη βιομηχανία (15)
-
Ψηφιακή κατάσχεση τραπεζικών λογαριασμών "με ένα κλικ" και χωρίς δικηγόρο (13)
-
Πόσο κοστίζει σήμερα μια δεκαετία υψηλών χρηματοροών; (13)
-
Το Σύνταγμα και οι αντιρρήσεις (8)
-
"Ο ατσάλινος σκαντζόχοιρος": Το plan Β της Ουκρανίας για να αμυνθεί μετά τον πόλεμο (6)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ