Συνεχης ενημερωση
Η εταιρία "ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ Α.Β.Ε.Ε." απορροφά τη θυγατρική της "ΒΙΟΠΟΛ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΓΡΟΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ" της οποίας κατέχει το 100% των μετοχών της. Η Σύμβαση Συγχώνευσης υπεγράφη την 3η Οκτωβρίου 2007, εγκρίθηκε από τα Διοικητικά Συμβούλια της εταιρίας "ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ Α.Β.Ε.Ε." την 5η Οκτωβρίου 2007 και της εταιρίας "ΒΙΟΠΟΛ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΓΡΟΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ" την 4η Οκτωβρίου 2007 και περίληψη αυτής δημοσιεύθηκε στην οικονομική εφημερίδα ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ στις 07.11.2007.Δεν απαιτείται έγκριση του Σχεδίου Σύμβασης συγχώνευσης από τη Γενική Συνέλευση ούτε εκτίμηση της περιουσίας της απορροφούμενης σύμφωνα με τον κ.ν. 2190/1920 άρθρο 78 παρ. 2.
Η απορρόφηση της "ΒΙΟΠΟΛ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΓΡΟΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ"(απορροφούμενη) από την"ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΑΒΕΕ" (απορροφώσα) θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 68 § 2 και 78 ΚΝ 2190/20 και των άρθρων 1-5 του Ν.2166/93 και με βάση τον ισολογισμό μετασχηματισμού της 30-9-07 ( περίοδος 01.01-30.09.2007).
Κατά την υπογραφή της οριστικής σύμβασης συγχώνευσης που θα περιβληθεί τον τύπο του Συμβολαιογραφικού εγγράφου, θα συντελεσθεί και τυπικά η μεταβίβαση του συνόλου της εταιρικής περιουσίας της απορροφούμενης προς την απορροφώσα. Η απορροφούμενη εταιρία έχει καταβλημένο μετοχικό κεφάλαιο ευρώ (811.400) διαιρούμενο σε 811.400 μετοχές ονομαστικής αξίας 1,00 ευρώ έκαστη και η απορροφώσα κατέχει το σύνολο (100%) των μετοχών της απορροφούμενης. Η απορροφώσα ανώνυμη εταιρία δεν υποχρεούται στην έκδοση νέων μετοχών επειδή η αξίωση για την έκδοση αποσβέννυται λόγω συγχύσεως, αφού η απορροφώσα εταιρία κατέχει το 100% των μετοχών της απορροφούμενης.
Οι μέτοχοι της απορροφώσας μπορούν να ασκήσουν το δικαίωμα να προσέλθουν στην έδρα της απορροφούμενης για να λάβουν γνώση του σχεδίου σύμβασης συγχώνευσης των ετησίων οικονομικών καταστάσεων, των εκθέσεων διαχείρισης του Δ.Σ των τριών (3) τελευταίων χρήσεων των συγχωνευομένων εταιρειών, καθώς και των προσωρινών ισολογισμών της 30.09.2007.
-
00:07 Όλοι διάβασαν τα αποτελέσματα. Λίγοι είδαν πού πάει το έργο
-
00:06 Ο Πούτιν έχει εργαλειοποιήσει τις ειρηνευτικές συνομιλίες - Ο Τραμπ μπορεί να τον σταματήσει
-
00:05 Οι μηνύσεις του Παύλου Μαρινάκη και το ναυάγιο
-
00:04 Οδηγία NIS2: Στόχευση & Πεδίο Εφαρμογής
-
00:03 Τετ-α-τετ στην Άγκυρα: Πόκερ για γερά νεύρα ή άλλη μια μέρα στη δουλειά;
-
00:02 Τον αντέχουμε τόσο λαϊκισμό;
-
00:01 Είναι λογικό ο Φιντάν να προεξοφλεί τον Τραμπ;
-
10/02 ΗΠΑ: Την κατάσχεση δεξαμενόπλοιων που μεταφέρουν ιρανικό πετρέλαιο συζητούν Αμερικανοί αξιωματούχοι
-
10/02 Νορβηγία: Το κοινοβούλιο θα συγκροτήσει ανεξάρτητη διερευνητική επιτροπή για την υπόθεση Επστάιν
-
10/02 ΗΠΑ: "Όλοι ήξεραν" τι έκανε ο Επστάιν, φέρεται να είχε δηλώσει ο Τραμπ πριν από 20 χρόνια
-
Απειλές Τραμπ για υπό κατασκευή γέφυρα που συνδέει ΗΠΑ με Καναδά - "Δεν μας μεταχειρίζονται δίκαια, να μας αποζημιώσουν για όσα έχουμε δώσει"
-
Συνέντευξη Μακρόν: Να επιτεθούμε στην ηγεμονία του δολαρίου - Τώρα κοινός δανεισμός της ΕΕ και εμβάθυνση ενοποίησης
-
Η Ινδία κατάσχεσε τρία δεξαμενόπλοια - Το πρώτο "χτύπημα" του Νέου Δελχί στον "σκιώδη στόλο"
-
Γιατί θα αποτύχει το "εθνικό απολυτήριο"
-
Τουρκία: "Ίσως αναγκαστούμε να συμμετάσχουμε" σε μια κούρσα πυρηνικών εξοπλισμών λόγω Ιράν
-
NBG Securities: Η τρέχουσα τιμή της μετοχής της Metlen καλή ευκαιρία εισόδου για τους επενδυτές - Στα €58 η τιμή-στόχος
-
Ενισχύεται η τουρκική στρατιωτική παρουσία στο Κέρας της Αφρικής
-
"Όχι" σε μεταφορά του 40% της παραγωγής τσιπ στις ΗΠΑ λέει η Ταϊβάν - Ο ρόλος της "Silicon Shield"
-
Μακρόν: Ο διάλογος με τον Πούτιν πρέπει να γίνει χωρίς "υπερβολικά πολλούς συνομιλητές"
-
Συνταξιοδοτικό: Νέος πυλώνας για μισθωτούς και επαγγελματίες
-
Φρένο στο χλιμίτζουρα (138)
-
Δημοσκόπηση Interview: Κοντά στο 32% η ΝΔ - Τάσεις υποχώρησης για Καρυστιανού, χαμηλότερα και ο Τσίπρας (30)
-
Συνέντευξη Μακρόν: Να επιτεθούμε στην ηγεμονία του δολαρίου - Τώρα κοινός δανεισμός της ΕΕ και εμβάθυνση ενοποίησης (29)
-
Γιατί θα αποτύχει το "εθνικό απολυτήριο" (17)
-
Ανεξαρτητοποιήθηκε η βουλευτής Ελ. Καραγεωργοπούλου από την Πλεύση Ελευθερίας - Με 5 μέλη μένει η Κ.Ο. της Ζ. Κωνσταντοπούλου (13)
-
Ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων. 6 δεδομένα και 5 ερωτήσεις, για ένα κακό που μπορούμε ακόμη να αποφύγουμε (10)
-
Συνταξιοδοτικό: Νέος πυλώνας για μισθωτούς και επαγγελματίες (9)
-
Απειλές Τραμπ για υπό κατασκευή γέφυρα που συνδέει ΗΠΑ με Καναδά - "Δεν μας μεταχειρίζονται δίκαια, να μας αποζημιώσουν για όσα έχουμε δώσει" (7)
-
Καρυστιανού: "Ο Μητσοτάκης δεν πρέπει να δει τον Ερντογάν, επιμένω για τις αμβλώσεις" (6)
-
Μετεξεταστέα στον Δείκτη Αντίληψης Διαφθοράς η Ελλάδα - Ισοβαθμεί με Μπαχρέιν, Ιορδανία και Γεωργία (5)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ