Συνεχης ενημερωση
Τρία νέα καινοτόμα από την ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΣΠΥΡΟΥ φέρνουν την "ανατροπή" στην ανάπτυξη της κτηνοτροφίας.
"Θεμέλιο Λίθο" στην ουσιαστική ανάπτυξη της κτηνοτροφίας, μέσω νέων τεχνολογιών επιχειρεί να βάλει η Αγροτικός Οίκος Σπύρου, έχοντας λανσάρει ήδη στην αγορά τρεις νέες καινοτόμες ποικιλίες μηδικής.Ανταποκρινόμενη στις αρχές υψηλής ποιότητας και επενδύοντας σε μακροχρόνια έρευνα, η εταιρεία δημιούργησε τις ποικιλίες AUSTRALIS, ICON και BLUACE, φέρνοντας την ουσιαστική "ανατροπή" στην ανάπτυξη της κτηνοτροφίας αυξάνοντας κατά 25% την παραγωγή κρέατος και γάλακτος.
Οι εν λόγω ποικιλίες παρουσιάζουν σημαντικές καινοτομίες σε παγκόσμιο επίπεδο σε σχέση με το υπάρχον μέχρι σήμερα γενετικό υλικό. Βασικό συστατικό της αξιόπιστης αποτελεσματικότητας τους αποτελεί η υψηλή ποιότητα του παραγόμενου χόρτου με πολύ αυξημένη πεπτικότητα και πολύ υψηλό επίπεδο πρωτεϊνών. Επίσης, στα κυρίαρχα στοιχεία της ευεργετικής τους δράσης περιλαμβάνεται η μεγάλη αντοχή σε ασθένειες και η αυξημένη παραγωγικότητα κατά 25% σε σύγκριση με τις ποικιλίες που καλλιεργούνται μέχρι σήμερα στις περιοχές της Μεσογείου λόγω της εκτεταμένης περιόδου παραγωγής πράσινης χλωρής μάζας.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι νέες ποικιλίες AUSTRALIS, ICON και BLUACE ,οι οποίες έχουν εξασφαλίσει τις απαραίτητες εγκρίσεις κυκλοφορίας και διατίθενται ήδη, κρίνονται ιδανικές για όλες τις αγορές μηδικής της Νότιας Ευρώπης, Τουρκίας και Μέσης Ανατολής.
Αγορές, στις οποίες η Αγροτικός Οίκος Σπύρου δραστηριοποιείται έντονα εδώ και αρκετά χρονιά διεκδικώντας μάλιστα με τη διάθεση των εν λόγω προϊόντων σημαντικά μερίδια σε μια αγορά που εκτιμάται σε αξία σπόρων να ξεπερνά ετησίως τα 50 εκατ. ευρώ.
-
09:17 Παρέμβαση του Επιμελητηρίου Ηρακλείου για τα προβλήματα που προκαλεί στις επιχειρήσεις η δυσλειτουργία του ΔΕΔΔΗΕ
-
09:11 Βολιβία: Ο πρόεδρος Πας καταργεί το υπουργείο Δικαιοσύνης
-
09:02 Washington Post: Η αμερικανική ακτοφυλακή δεν κατατάσσει πλέον τη σβάστικα στα σύμβολα μίσους
-
09:00 Inchcape Hellas: Η στρατηγική ηγεσίας στην ηλεκτροκίνηση και το νέο όραμα για την Ελλάδα
-
09:00 Δημοσκοπήσεις: Στο φάσμα του 30% η Ν.Δ, Διπλάσια διαφορά για ΠΑΣΟΚ, Σταθερά διψήφιο το "κόμμα Τσίπρα"
-
08:52 Μπανγκλαντές: Σεισμός μεγέθους 5,5 βαθμών έπληξε το κέντρο της χώρας - Τουλάχιστον 3 νεκροί
-
08:51 Τροχαίο στη Λεωφόρο Κηφισίας: Μοτοσικλέτα παρέσυρε πεζό
-
08:51 Νέο κύμα sell-off στην Ασία υπό τον φόβο "φούσκας" στο AI - Βουτιά 10% για την SoftBank
-
08:33 Ιαπωνία: Η νέα κυβέρνηση παρουσιάζει πρόγραμμα τόνωσης της οικονομίας 117 δισ. ευρώ
-
08:22 Τι προβλέπει το σχέδιο Τραμπ για την Ουκρανία: Θα πρέπει να εκχωρήσει το Ντονμπάς στη Ρωσία - Θα μείνει εκτός ΝΑΤΟ
-
Επιστολή διαμαρτυρίας ενός Δημοσίου Υπαλλήλου
-
Θηρίο ανήμερο η Cenergy - Έσπασε το κλουβί των €15 και τρέχει για τα €20
-
Η παραδοσιακή λιανική αργοπεθαίνει: Έκλεισαν 4.930 περίπτερα και πάνω από 8.000 παντοπωλεία
-
H "φούσκα" της Τεχνητής Νοημοσύνης που... δεν υπάρχει
-
Πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει το Bitcoin; Τρία σενάρια
-
Τουλάχιστον 35 ευρώ η νέα αύξηση του κατώτατου μισθού-Πόσο θα αυξηθούν οι συντάξεις
-
Yπερπλεόνασμα; Τα χρέη του κράτους-μπαταχτσή πληρώθηκαν;
-
Dimand: Στην "αφετηρία" η επένδυση 200 εκατ. ευρώ για την ανάπλαση του ΦΙΞ
-
Τρέχοντας με την όπισθεν
-
Τι προβλέπει το σχέδιο Τραμπ για την Ουκρανία: Θα πρέπει να εκχωρήσει το Ντονμπάς στη Ρωσία - Θα μείνει εκτός ΝΑΤΟ
-
Επιστολή διαμαρτυρίας ενός Δημοσίου Υπαλλήλου (22)
-
Τι προβλέπει το σχέδιο Τραμπ για την Ουκρανία: Θα πρέπει να εκχωρήσει το Ντονμπάς στη Ρωσία - Θα μείνει εκτός ΝΑΤΟ (8)
-
Yπερπλεόνασμα; Τα χρέη του κράτους-μπαταχτσή πληρώθηκαν; (4)
-
Η νομπελίστρια ειρήνης Ματσάδο θα θεωρηθεί "φυγόδικη" αν εγκαταλείψει τη Βενεζουέλα για να παραλάβει το βραβείο (3)
-
Πόλεμος στην Ουκρανία: Τουλάχιστον πέντε νεκροί εξαιτίας ρωσικού πλήγματος στη Ζαπορίζια (2)
-
Η παραδοσιακή λιανική αργοπεθαίνει: Έκλεισαν 4.930 περίπτερα και πάνω από 8.000 παντοπωλεία (2)
-
Τρέχοντας με την όπισθεν (2)
-
Δημοσκοπήσεις: Στο φάσμα του 30% η Ν.Δ, Διπλάσια διαφορά για ΠΑΣΟΚ, Σταθερά διψήφιο το "κόμμα Τσίπρα" (1)
-
Ακτινογραφία προϋπολογισμού 2026: Τα μεγάλα στοιχήματα, οι βεβαιότητες και τα ρίσκα (1)
-
Τουλάχιστον 35 ευρώ η νέα αύξηση του κατώτατου μισθού-Πόσο θα αυξηθούν οι συντάξεις (1)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ