Συνεχης ενημερωση
Η Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε. ("Coca-Cola Τρία Έψιλον", "Εταιρεία") ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας, που πραγματοποιήθηκε στις 15 Οκτωβρίου 2007, αποφάσισε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά το ποσό των Ευρώ εξήντα εκατομμύρια πεντακόσιες δέκα έξι χιλιάδες εννιακόσιες εβδομήντα εννέα (ευρώ 60.516.979) μέσω κεφαλαιοποίησης ποσού εκ του λογαριασμού "διαφορά από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο".
Η εν λόγω αύξηση πραγματοποιείται με την έκδοση εκατόν είκοσι μια εκατομμυρίων τριάντα τριών χιλιάδων εννιακοσίων πενήντα οκτώ (121.033.958) νέων κοινών ανώνυμων μετοχών, ονομαστικής αξίας Ευρώ 0,50 και τη διανομή τους στους μετόχους της Εταιρείας, με αναλογία μια (1) νέα μετοχή για κάθε δύο (2) υφιστάμενες μετοχές. Το μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας ανέρχεται πλέον σε Ευρώ εκατόν ογδόντα ένα εκατομμύρια πεντακόσιες πενήντα χιλιάδες εννιακόσια τριάντα επτά (ευρώ 181.550.937) διαιρούμενο σε τριακόσια εξήντα τρία εκατομμύρια εκατόν μία χιλιάδες οχτακόσιες εβδομήντα τέσσερις (363.101.874) μετοχές ονομαστικής αξίας Ευρώ 0,50 εκάστη.
Την 24.10.2007 καταχωρήθηκε στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών η αριθμ. Κ2-15318 απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης με την οποία εγκρίθηκε η τροποποίηση του σχετικού άρθρου 3 του Καταστατικού της Εταιρείας. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. των νέων μετοχών στην Συνεδρίαση του που έλαβε χώρα στις 8 Νοεμβρίου 2007.
Δικαιούχοι των νέων μετοχών θα είναι οι μέτοχοι της Εταιρείας κατά την λήξη της συνεδρίασης του Χ.Α της 13 Νοεμβρίου 2007. Από την επόμενη εργάσιμη, δηλαδή στις 14 Νοεμβρίου 2007, οι μετοχές της Εταιρείας θα διαπραγματεύονται στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην εκ λόγω αύξηση. Επίσης, από την ίδια ημερομηνία, η τιμή εκκίνησης διαπραγμάτευσης των μετοχών της Εταιρείας στο Χ.Α. θα προσαρμοστεί σύμφωνα με τον Κανονισμό του Χ.Α. και την απόφαση του Δ.Σ. του Χ.Α, υπ΄αριθμ. 35/24.11.2005.
Η έναρξη της διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών στο Χ.Α. ορίζεται στις 20 Νοεμβρίου 2007. Από την ίδια ημερομηνία οι ανωτέρω μετοχές θα έχουν πιστωθεί στους λογαριασμούς ΣΑΤ των δικαιούχων μετόχων.
Πληροφορίες για τους κατόχους Αμερικανικών Αποθετήριων Τίτλων (ADR) του Χρηματιστηρίου Ν. Υόρκης (NYSE), κατόχων Αποθετήριων Τίτλων (CDI) του Αυστραλιανού Χρηματιστηρίου (ASX) και μετόχων που κατέχουν τις μετοχές τους μέσω της Lloyds TSB Registrars Corporate Nominee Ltd. παρέχονται από την The Bank of New York, την Chess Depositary Nominees Pty Ltd. και την Lloyds TSB Registrars Corporate Nominee Limited, αντίστοιχα.
-
16:15 Γερμανία: Δεν θα συμμετάσχουμε για την ώρα σε διεθνή δύναμη για τη Γάζα, καθώς θα πρέπει πιθανόν να καταφύγει ακόμη και σε στρατιωτικά μέσα
-
16:00 Χωρίς μέτρα για το ενεργειακό της βιομηχανίας κλείνει το 2025
-
15:38 Ζελένσκι: Εδαφικό και εγγυήσεις ασφαλείας στην ατζέντα της συνάντησης με τον Τραμπ
-
15:12 Ισραήλ: Ο στρατός βομβάρδισε στόχους της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
-
14:47 Ιαπωνία: Επίθεση με μαχαίρι σε εργοστάσιο - 15 τραυματίες
-
14:31 Η Ρωσία σχεδόν διπλασιάζει τις εξαγωγές υγραερίου προς την Κεντρική Ασία και το Αφγανιστάν φέτος, σύμφωνα με πηγές
-
14:14 Αίγιο: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διέπραττε κλοπές σε βάρος πολιτών, προσποιούμενη υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ
-
13:56 Σήμα Πούτιν προς ΗΠΑ για την Ουκρανία – "Συνεχίζεται ο διάλογος"
-
13:38 Η Κίνα επιβάλλει κυρώσεις σε αμερικανικές εταιρείες - Μήνυμα δυσαρέσκειας για τις πωλήσεις όπλων στην Ταϊβάν
-
13:21 Ρούτε: Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν πλήρως το ΝΑΤΟ και την Ευρώπη
-
Ποιος πολιτικός αρχηγός θέλει τον Μητσοτάκη αυτοδύναμο;
-
Kommersant: Ο Πούτιν αφήνει ανοιχτό το σενάριο ανταλλαγής εδαφών - Αλλά θέλει ολόκληρο το Ντονμπάς
-
Όλη η σοφία της αγοράς χωρίς περιττά λόγια
-
Tι φέρνει το 2026 στους ελεύθερους επαγγελματίες - Όλες οι αλλαγές
-
Ποια ταμεία δίνουν τα υψηλότερα εφάπαξ - Πού κυμαίνονται τα ποσά για τους ασφαλισμένους του δημοσίου, του ιδιωτικού τομέα και των ΔΕΚΟ
-
Simpas: Κουφώματα από τα Γιάννενα στο σαλέ της Jennifer Lopez στη Μοντάνα και στην έπαυλη του ιδιοκτήτη της Dell
-
ΗΠΑ: Βομβαρδισμοί στη Νιγηρία κατά του Ισλαμικού Κράτους - "Θα υπάρξουν κι άλλοι αν δεν σταματήσει η σφαγή των χριστιανών", λέει ο Τραμπ
-
Ντέμης Χασάμπης: Τι ετοιμάζει ο Ελληνοκύπριος "σκακιστής" της τεχνητής νοημοσύνης στην Google
-
Σπάνε τα κοντέρ "Ελ. Βενιζέλος" και περιφερειακά αεροδρόμια
-
Ξεπέρασε τα 75 δολάρια το ασήμι - Νέο ρεκόρ και για τον χρυσό
-
Ποιος πολιτικός αρχηγός θέλει τον Μητσοτάκη αυτοδύναμο; (13)
-
ΗΠΑ: Βομβαρδισμοί στη Νιγηρία κατά του Ισλαμικού Κράτους - "Θα υπάρξουν κι άλλοι αν δεν σταματήσει η σφαγή των χριστιανών", λέει ο Τραμπ (8)
-
Kommersant: Ο Πούτιν αφήνει ανοιχτό το σενάριο ανταλλαγής εδαφών - Αλλά θέλει ολόκληρο το Ντονμπάς (7)
-
Ποια ταμεία δίνουν τα υψηλότερα εφάπαξ - Πού κυμαίνονται τα ποσά για τους ασφαλισμένους του δημοσίου, του ιδιωτικού τομέα και των ΔΕΚΟ (6)
-
Tι φέρνει το 2026 στους ελεύθερους επαγγελματίες - Όλες οι αλλαγές (6)
-
Simpas: Κουφώματα από τα Γιάννενα στο σαλέ της Jennifer Lopez στη Μοντάνα και στην έπαυλη του ιδιοκτήτη της Dell (5)
-
Ζελένσκι: Πολλά μπορούν να αποφασιστούν πριν από την Πρωτοχρονιά - Συνάντηση με Τραμπ στο άμεσο μέλλον (4)
-
Το σχέδιο για τη μείωση της γραφειοκρατίας (2)
-
Απάντηση Δένδια στο τουρκικό ΥΠΑΜ: Η Ελλάδα δεν απειλεί – Είναι απολύτως αποφασισμένη να υπερασπιστεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα (1)
-
Τουρκία: Χρηματοδότηση $9 δισ. από τη Ρωσία για τον πυρηνικό σταθμό Ακκούγιου (1)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ