Συνεχης ενημερωση
Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία "ΕΛΒΕ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα της Χρήσης 2024 με βάση τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (Δ.Π.Χ.Α.).
- Οι πωλήσεις της Εταιρείας στη χρήση 2024 ανήλθαν σε 14,19 εκατ. ευρώ, έναντι 12,85 εκ. ευρώ στην προηγούμενη χρήση, παρουσιάζοντας αύξηση ποσού 1,34 εκατ. ευρώ ήτοι 10,46%, γεγονός που οφείλεται κυρίως στην αύξηση των εσόδων από στολές εργασίας προς το εξωτερικό και συγκεκριμένα σε χώρες τις Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι πωλήσεις εσωτερικού παρουσίασαν μείωση 1,08 εκατ. ευρώ ήτοι 13% και οι πωλήσεις εξωτερικού παρουσίασαν σημαντική αύξηση 2,26 εκατ. ευρώ ήτοι 73%.
- Τα αποτελέσματα προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA) ανήλθαν σε 3,29 εκατ.ευρώ έναντι 2,58 εκατ. ευρώ πέρσι παρουσιάζοντας αύξηση κατά 27,5%.
- Τα κέρδη προ φόρων μειώθηκαν σε 1,68 εκατ. ευρώ, έναντι 2,29 εκατ. ευρώ την προηγούμενη χρήση, κυρίως ως αποτέλεσμα των έκτακτων απομειώσεων εξοπλισμού ύψους 1,34 εκ. ευρώ, οι οποίες αφορούν σε αντικαταστάσεις φωτοβολταϊκών πλαισίων με στόχο την αύξηση της απόδοσής τους και τη συνεπαγόμενη αύξηση των μελλοντικών εσόδων.
- Τα κέρδη μετά από φόρους ανήλθαν σε 1,16 εκατ.ευρώ έναντι 1,77 εκατ. ευρώ πέρσι, ήτοι μείωση κατά 34,5% που οφείλεται αποκλειστικά στην έκτακτη απομείωση εξοπλισμού ύψους 1,34 εκ.ευρώ, λόγω αντικατάστασης φωτοβολταϊκών πλαισίων.
ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, 29 Απριλίου 2025
-
00:05 Πώς ο Μαδούρο θωράκισε τη δικτατορία του
-
00:05 Κιρ Στάρμερ: Πώς το πολιτικό χάος μπορεί να μετατραπεί σε εθνική κρίση
-
00:05 Το A.I. asset που τιμολογείται σαν χαρτοεκτυπωτήριο
-
00:04 Σιδηρόδρομος Πελοποννήσου: Το τρένο της ανάπτυξης των τοπικών κοινωνιών έχει δύο ρόδες, …το τρένο της νοσταλγίας έφυγε!
-
00:04 Το παιχνίδι του καλαμαριού με την κλιματική αλλαγή
-
00:04 Συνεχίζει η Ελλάδα να στηρίζει την ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας;
-
00:03 Η τεχνητή νοημοσύνη περνά σε νέα φάση. Εμείς;
-
00:02 Στον τουρισμό οι περισσότερες πτωχεύσεις
-
00:01 Η νεότερη και µοναδική γυναίκα CEO στον χώρο της κυβερνοασφάλειας στην Ελλάδα
-
00:01 Οι υπερβολές στην Τεχνητή Νοημοσύνη
-
ΕΝΦΙΑ: Επιστροφή φόρου σε χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων από το 2014 - Ποιοι θα λάβουν αναδρομικά
-
Γιατί πολεμούν οι Ουκρανοί; Η απάντηση μπορεί να κρύβεται στο σκάνδαλο διαφθοράς 100 εκατ. δολαρίων
-
Από τα €6 στα €13,5 δισ.: Η πραγματική αποτίμηση μιας εταιρείας που παράγει την πρώτη ύλη του μέλλοντος
-
Πόσο θα αυξηθούν οι συντάξεις από την Πρωτοχρονιά
-
Λαβρόφ: Η Ρωσία είναι έτοιμη να ξαναρχίσει επαφές με την Ευρώπη "όταν της περάσει η ρωσοφοβική υστερία"
-
Κρατήστε τη Μακεδονία ξακουστή
-
Οι μεγάλες business των λιανέμπορων στο real estate – Ποιοι αγοράζουν και γιατί
-
Metlen: Μείωσε τη short θέση του το Marshall Wace
-
Η Κίνα θα μπορούσε να "γκρεμίσει" τις τιμές του πετρελαίου
-
Τέσσερα σενάρια για το μέλλον του Νετανιάχου
-
Επιστολή: Η διαφθορά ως εθνικό προϊόν (173)
-
N. Παπαϊωάννου: Ως τις 31 Δεκεμβρίου η διαγραφή των "αιώνιων" φοιτητών - Φτάνουν τις 290.000 (26)
-
Παύλος Γερουλάνος: Να καταργηθεί το Υπερταμείο και στη θέση του να δημιουργηθεί Ταμείο Εθνικού Πλούτου - "Μπορούμε να το διαπραγματευτούμε" (19)
-
Τούρκος αναλυτής: "Η Ελλάδα κατέλαβε 160 νησιά μας - Έχουν όνειρο τη Μεγάλη Ιδέα και το Βυζάντιο" (14)
-
Στην Αθήνα την Κυριακή ο Ζελένσκι - Συναντήσεις με K. Μητσοτάκη και K. Τασούλα (11)
-
Από τα €6 στα €13,5 δισ.: Η πραγματική αποτίμηση μιας εταιρείας που παράγει την πρώτη ύλη του μέλλοντος (9)
-
Πράσινη ενέργεια: Μπορεί τελικά να είναι φθηνή, αλλά όχι εδώ (9)
-
Σ. Φάμελλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι (8)
-
Κρατήστε τη Μακεδονία ξακουστή (8)
-
Ερντογάν: Η λύση δύο κρατών είναι η πιο ρεαλιστική επιλογή για το Κυπριακό (7)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ