Συνεχης ενημερωση
"ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Δ. ΜΟΥΖΑΚΗΣ Ανώνυμος Εταιρεία Βιομηχανίας, Εμπορίου, Μελετών και Επενδύσεων", εφεξής "η Εταιρεία" (Αρ. Γ.Ε .ΜΗ.: 263901000)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Εταιρεία, στο πλαίσιο διασφάλισης της διαρκούς και ακριβούς ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού και σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 8 του άρ. 27 του Ν. 4443/2016 και του άρ. 7 του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014 (MAR) περί δημοσίευσης προνομιακών πληροφοριών, προχωρεί στην παρούσα ανακοίνωση προκειμένου να ενημερωθεί το επενδυτικό κοινό αναφορικά με σημαντικές εξελίξεις ήδη δημοσιευμένης προνομιακής πληροφορίας.
Σε συνέχεια των από 15.7.2024, 27.8.2024 και 9.9.2024 ανακοινώσεων της Εταιρείας για τις εν εξελίξει δικαστικές ενέργειες σχετικά με την αναφερόμενη εγγυητική ευθύνη υπέρ της πρωτοφειλέτριας εταιρείας με την επωνυμία "ΗΛΙΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΛΕΚΤΙΚΗΣ ΑΒΕΕ", ανακοινώνεται ότι το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών (Διαδικασία Ασφαλιστικών Μέτρων) απέρριψε την Αίτηση Αναστολής Εκτέλεσης της διαταγής πληρωμής που έχει εκδώσει σε βάρος της η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ως απαράδεκτη, για δικονομικούς λόγους (καθ’ ύλην αναρμοδιότητα του Δικαστηρίου) και όχι για λόγους ουσίας.
Η Εταιρεία προέβη αμελλητί στην ενεργοποίηση των απαραίτητων εξωδικαστικών και δικαστικών διαδικασιών και θα συνεχίσει να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να προασπίσει τα συμφέροντά της και εκείνα των μετόχων της.
Η Εταιρεία θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό και τις αρμόδιες αρχές για κάθε εξέλιξη επί του θέματος.
Αθήναι, 11 Μαρτίου 2025
-
18:26 Στην υποδοχή της φρεγάτας "Κίμων" την Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης
-
18:20 Διπλωμάτες ζητούν εγγυήσεις από τη Χεζμπολάχ ότι θα παραμείνει αδρανής εάν το Ιράν δεχθεί επίθεση
-
18:12 ΗΠΑ: Αύξηση των αποθεμάτων των επιχειρήσεων τον Οκτώβριο - Υποχώρησαν οι πωλήσεις
-
18:02 Μ. Χρυσοχοΐδης για αγρότες: "Πρέπει ο καθένας να αναλαμβάνει τις ευθύνες του"
-
17:46 Bank of America: Η νέα εποχή επαναξιολόγησης των ευρωπαϊκών τραπεζών φέρνει την Ελλάδα στο προσκήνιο
-
17:42 HELLENiQ ENERGY: Διανομή προσωρινού μερίσματος χρήσης 2025 €0,20/μτχ
-
17:40 Ιράν: Υπόσχεται "γρήγορες" και "δημόσιες" δίκες - "Θάνατος στην Αμερική" φωνάζουν οι υποστηρικτές του καθεστώτος
-
17:33 Χρηματιστήριο: Ανοδική επαναφορά με άλμα ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ΕΤΕ
-
17:33 Κλίνγκμπαϊλ: Η Ευρώπη πρέπει να σκληρύνει τη στάση της απέναντι στην εποχή Τραμπ - Μην γίνουμε "πιόνια μεγάλων δυνάμεων"
-
17:29 Ιράν: Κούρδοι μαχητές επιχείρησαν να περάσουν από το Ιράκ στο Ιράν - Συγκρούσεις με τους Φρουρούς της Επανάστασης
-
Mercosur: Γιατί η συμφωνία είναι το "οξυγόνο" της Ευρώπης και όχι η καταδίκη της;
-
Ένα είναι το νέο κόμμα
-
Διπλωματικό επεισόδιο Αρμενίας - Ρωσίας, μετά το κάλεσμα Σολοβιόφ για "ρωσική στρατιωτική επέμβαση" στη χώρα
-
Η πορεία που δεν χωρούσε στα παλιά κουτιά
-
Οι περισσότεροι Βενεζουελάνοι θέλουν τη Ματσάδο στο "τιμόνι" της χώρας - Πόσοι επιδοκιμάζουν τη σύλληψη Μαδούρο
-
Σοκ και ΔΕΟΣ από την ΑΑΔΕ στη φοροδιαφυγή - Η νέα υπηρεσία και ποιους θα ελέγχει
-
Bloomberg: Σύμμαχοι της Ρωσίας παραπονιούνται ότι ο Πούτιν είναι "απών" όποτε τον χρειάζονται, με τελευταίο θύμα τον Μαδούρο
-
Γιατί οι Έλληνες πληρώνουν ακριβότερα το ελαιόλαδο
-
Μακρόν για Γροιλανδία: Εάν επηρεαστεί η κυριαρχία ενός συμμάχου, οι αλυσιδωτές επιπτώσεις θα είναι άνευ προηγουμένου
-
Πόση θα είναι η νέα μείωση εισφορών - Πότε θα εφαρμοστεί και τι σημαίνει για εργαζόμενους και επιχειρήσεις
-
Mercosur: Γιατί η συμφωνία είναι το "οξυγόνο" της Ευρώπης και όχι η καταδίκη της; (118)
-
Αν δεν κάθεσαι στο τραπέζι, είσαι στο μενού (30)
-
Η Μ. Καρυστιανού παραιτήθηκε, αλλά οι αιχμές συνεχίζονται: "Σιωπούσα για να μην σας εκθέσω για τα οικονομικά" (24)
-
Τραμπ: Άσεμνη χειρονομία κατά διαδηλωτή μπροστά σε κάμερες (22)
-
Δύο ημέρες λιγότερες για το κράτος δουλέψαμε το 2025 (21)
-
Πολιτική κινούμενη άμμος με την κάθοδο Καρυστιανού και Τσίπρα στις εκλογές (17)
-
Ένα είναι το νέο κόμμα (15)
-
Νίκαια: Βανδάλισαν τα τρακτέρ δύο αγροτών που πήγαν στη συνάντηση με K. Μητσοτάκη - "Προδότης" (13)
-
Τραμπ: Δεν δέχομαι τίποτε λιγότερο από τη Γροιλανδία στα χέρια των ΗΠΑ - Χωρίς εμάς, το ΝΑΤΟ δεν θα ήταν αποτρεπτική δύναμη (12)
-
Κλιμάκωση από το Ιράν: Θα χτυπήσουμε αμερικανικές βάσεις σε Σαουδική Αραβία, Εμιράτα, Τουρκία αν μας πλήξει ο Τραμπ (12)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ