Συνεχης ενημερωση
Αθήνα – 6.2.2025: Η Performance Technologies A.E., μετά την απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου της 5ης Φεβρουαρίου 2025, ανακοινώνει τη συμμετοχή της στη νεοσύστατη εταιρεία "GAIN Consulting Α.Ε." με ποσοστό 28% στο σύνολο του μετοχικού κεφαλαίου αυτής. Συγκεκριμένα, από το σύνολο των 30.000 κοινών μετοχών, ονομαστικής αξίας 1,00 ευρώ εκάστη, της GAIN Consulting Α.Ε., η Performance Technologies απέκτησε 8.400 μετοχές, καταβάλλοντας το ποσό των 8.400,00 ευρώ. Στο μετοχικό κεφάλαιο συμμετέχουν, επίσης, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Performance Technologies, Διονύσιος Χιντζίδης, και ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος, Ανδρέας Τσαγκάρης, με ποσοστό 3% έκαστος.
Η επιχειρηματική ιδέα που οδήγησε στη δημιουργία της GAIN Consulting προέκυψε από τη διαρκώς αυξανόμενη ανάγκη των οργανισμών για εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες στους τομείς του Enterprise & IT Service Management (ESM & ITSM), του Business Process Management (BPM) και του Customer Service Management (CSM) & Customer Experience (CX). Πρόκειται για θεματικές περιοχές που αποτελούν κρίσιμους πυλώνες στην επιτυχημένη υλοποίηση έργων ψηφιακού μετασχηματισμού σε μεγάλους οργανισμούς.
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Performance Technologies, Διονύσιος Χιντζίδης, δήλωσε:
"Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την ανακοίνωση της συμμετοχής μας στη νεοσύστατη GAIN Consulting Α.Ε., η οποία στελεχώνεται από ανθρώπους τους οποίους εκτιμούμε για το χαρακτήρα τους και τον επαγγελματισμό τους και με τους οποίους μοιραζόμαστε κοινές αξίες και όραμα. Η συνεργασία αυτή θα καλύψει μια σημαντική ανάγκη των πελατών μας για μετασχηματισμό επιχειρησιακών διαδικασιών, καθώς και λειτουργικού και οργανωτικού μοντέλου, που με τη σειρά τους θα εξασφαλίσουν στους οργανισμούς τα προσδοκώμενα οφέλη από την εφαρμογή των αντίστοιχων τεχνολογιών, όπως αυξημένη αποδοτικότητα, βελτιστοποίηση του κόστους, αποτελεσματικότερη επικοινωνία, αυξημένη ευελιξία και συνεχή βελτίωση.
Με την κοινή μας προσπάθεια, καλύπτοντας όλο το φάσμα των αναγκών σε υπηρεσίες και τεχνολογία, θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε και να υλοποιήσουμε σημαντικά έργα στο δημόσιο τομέα, καθώς και σε μεγάλους οργανισμούς του ιδιωτικού τομέα. Η σύμπραξη αυτή έρχεται ως συνέχεια μιας σειράς στρατηγικών ενεργειών της Performance Technologies, προκειμένου να διευρύνουμε τη δραστηριότητά μας και να δημιουργήσουμε νέα αξία για την εταιρεία και τους μετόχους μας".
Ο Διευθύνων Σύμβουλος και μέτοχος της GAIN Consulting, Ηλίας Ζώτος, δήλωσε:
"Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό συμμετέχω στην ίδρυση της GAIN Consulting A.E., μιας νέας συμβουλευτικής εταιρείας στον τομέα της πληροφορικής, που θα συνδράμει στην προσπάθεια των επιχειρήσεων να πλοηγηθούν στον συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο της τεχνολογίας.
Με πάθος για την καινοτομία και με βαθιά κατανόηση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι οργανισμοί σήμερα, η GAIN Consulting είναι εδώ για να προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε στρατηγική πληροφορικής και ψηφιακό μετασχηματισμό. Ο στόχος μας είναι να ενισχύσουμε τις επιχειρήσεις με τις κατάλληλες τεχνολογικές λύσεις, ώστε να βελτιώσουν την αποδοτικότητα και να επιταχύνουν την ανάπτυξή τους.
Στη GAIN Consulting είμαστε μια ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών που μοιραζόμαστε τo πάθος για την τεχνολογία, και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις σύγχρονες προκλήσεις, προσφέροντας ουσιαστικές λύσεις στους πελάτες μας.
Αυτή είναι μόνο η αρχή ενός συναρπαστικού ταξιδιού, και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με επιχειρήσεις που είναι έτοιμες να αγκαλιάσουν την τεχνολογία και να εκμεταλλευτούν νέες ευκαιρίες. Όραμά μας είναι να χτίσουμε μαζί ένα εξυπνότερο και ασφαλέστερο ψηφιακό μέλλον!"
-
00:38 Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ στα Νέα Στύρα Ευβοίας
-
00:07 Νηνεμία πριν από την καταιγίδα
-
00:06 Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
00:05 Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
00:04 Τα Πάντα Όλα ή Βάλτε τώρα που γυρίζει
-
00:03 Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
00:02 Η αγορά ψάχνει το "νέο μοντέλο"
-
00:01 Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
08/09 Γαλλία: Δεν θέλουμε τεχνοκράτη πρωθυπουργό, λέει η ακροδεξιά - Είναι οι "πιο ανίκανοι"
-
08/09 Κολομβία: Απελευθερώθηκαν 45 στρατιωτικοί που κρατούνταν αιχμάλωτοι σε περιοχή που ελέγχουν αντάρτες
-
Σούπερ μάρκετ: Η μάχη των Ιωαννίνων, ο Σκλαβενίτης, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ο Γαλαξίας
-
Πόσο αυξάνονται οι συντάξεις από 1/1/2026 - Πώς καταργείται η προσωπική διαφορά (πίνακας)
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό
-
Ριζική αλλαγή στο τεκμήριο ΙΧ - Μεγάλη μείωση για οχήματα από το 2010 και μετά
-
Και πάλι όλοι μαζί
-
Ο χρυσός στον δρόμο για τα 4.250 δολάρια με περαιτέρω ράλι 20%
-
ΥΠΕΘΟ: Όλα τα μέτρα ελάφρυνσης για μισθωτούς, οικογένειες, συνταξιούχους, ένστολους - Τι αλλάζει στα τεκμήρια κατοικίας - Αναλυτικοί πίνακες
-
Καταργείται το τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης από τον Ιανουάριο του 2026
-
Το Πεντάγωνο εγκαταλείπει την φιλοδοξία ανάσχεσης της Κίνας
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό (104)
-
Τρομοκρατική επίθεση στην Ιερουσαλήμ: Έξι νεκροί και πολλοί τραυματίες - Παλαιστίνιοι οι δράστες (45)
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες (26)
-
Έπεσε η κυβέρνηση Μπαϊρού - Όλα τα βλέμματα στον Μακρόν με φόντο το νέο πολιτικό αδιέξοδο (23)
-
Ριζική αλλαγή στο τεκμήριο ΙΧ - Μεγάλη μείωση για οχήματα από το 2010 και μετά (22)
-
Η απάντηση των δικηγόρων στις οικονομικές εξαγγελίες της ΔΕΘ: "Ημίμετρα για την φορολογική επιδρομή στον δικηγορικό κλάδο" (22)
-
ΔΕΘ 2025: Μπορεί να αναστραφεί η κυβερνητική φθορά; (16)
-
Και πάλι όλοι μαζί (15)
-
Πόσο μειώνεται ο φόρος στα ενοίκια - Η νέα κλίμακα (13)
-
Παραδοχή ΕΕ: Η παγκόσμια τάξη, όπως τη γνωρίζαμε, είναι πλέον "νεκρή" (12)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
