Συνεχης ενημερωση
Η Διοίκηση της Εταιρείας "ΕΛΤΟΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" (εφεξής "η Εταιρεία") σε συνέχεια της από 18/12/2024 σχετικής απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου αυτής, ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 27/12/2024 υπογράφηκε εξαετές, διμερές κοινό ομολογιακό δάνειο σύμφωνα με τις διατάξειςτου Ν.4548/2018και του Ν.3156/2003, συνολικής ονομαστικής αξίας (κεφαλαίου) ΕΥΡΩ Πέντε Εκατομμυρίων Πεντακοσίων Χιλιάδων (5.500.000,00) ("Ομολογιακό Δάνειο"), με κάλυψη αυτού από την"ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ" ("Ομολογιούχος Δανειστής") και με τους ειδικότερους όρους που προβλέπονται σε αυτό.
Διαχειριστής πληρωμών και Εκπρόσωπος των Ομολογιούχων ορίσθηκε η "ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ". Το προϊόν του εν λόγω μη εμπραγμάτως ασφαλισμένου Κοινού Ομολογιακού Δανείου συνδέεται με την εξαγορά που πραγματοποίησε η Εταιρεία τον Οκτώβριο του 2024 (σχετικές ανακοινώσεις Εταιρείας στις 11.10.2024 και 14.10.2024 για την εξαγορά της Ν.ΛΕΚΟΣ ΧΗΜΙΚΑ ΑΕ).
-
16:49 Μικτή εικόνα στη Wall Street
-
16:46 Η επίθεση στην Ιερουσαλήμ πυροδοτεί νέα ένταση
-
16:43 Δίκτυο Vodafone 5G: Πιο γρήγορο, πιο ισχυρό και πιο σταθερό από ποτέ
-
16:43 Μερτς: Η Ευρώπη να αναπροσαρμόσει τα συμφέροντά της σε σχέση με τις ΗΠΑ, χωρίς ψευτονοσταλγίες
-
16:39 Ψήφος εμπιστοσύνης - Μπαϊρού: Η Γαλλία δεν έχει ισοσκελισμένο προϋπολογισμό εδώ και 51 χρόνια
-
16:24 Μαρίν Λεπέν: Τον Ιανουάριο η εκδίκαση της έφεσης - Στο τραπέζι το πολιτικό της μέλλον
-
16:20 Τι συζήτησε ο Γ. Γεραπετρίτης με τον Γενικό Διευθυντή του Ταμείου Ανάπτυξης και Ανασυγκρότησης της Λιβύης
-
16:17 Snappi: Η Πρώτη Ελληνική Neobank με άδεια από την ΕΚΤ είναι εδώ
-
16:12 Η Πρότυπη Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας "ΓΑΛΙΛΑΙΑ" διοργανώνει την 4η ΠΟΡΕΙΑ ευαισθητοποίησης και συμπόρευσης με τους ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο.
-
16:08 Κομισιόν: Κάνει απολογισμό του έργου της στην τρέχουσα θητεία της - Οι δύο αναφορές στην Ελλάδα
-
Σούπερ μάρκετ: Η μάχη των Ιωαννίνων, ο Σκλαβενίτης, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ο Γαλαξίας
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες
-
Πόσο αυξάνονται οι συντάξεις από 1/1/2026 - Πώς καταργείται η προσωπική διαφορά (πίνακας)
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό
-
Και πάλι όλοι μαζί
-
ΥΠΕΘΟ: Όλα τα μέτρα ελάφρυνσης για μισθωτούς, οικογένειες, συνταξιούχους, ένστολους - Τι αλλάζει στα τεκμήρια κατοικίας - Αναλυτικοί πίνακες
-
Ριζική αλλαγή στο τεκμήριο ΙΧ - Μεγάλη μείωση για οχήματα από το 2010 και μετά
-
Κερδοφορία και ανάπτυξη σε νέα ρεκόρ
-
Ο χρυσός στον δρόμο για τα 4.250 δολάρια με περαιτέρω ράλι 20%
-
Πόσο μειώνεται ο φόρος στα ενοίκια - Η νέα κλίμακα
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό (82)
-
Τρομοκρατική επίθεση στην Ιερουσαλήμ: Έξι νεκροί και πολλοί τραυματίες - Παλαιστίνιοι οι δράστες (29)
-
Η απάντηση των δικηγόρων στις οικονομικές εξαγγελίες της ΔΕΘ: "Ημίμετρα για την φορολογική επιδρομή στον δικηγορικό κλάδο" (21)
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες (17)
-
Και πάλι όλοι μαζί (15)
-
Πόσο μειώνεται ο φόρος στα ενοίκια - Η νέα κλίμακα (12)
-
ΔΕΘ 2025: Μπορεί να αναστραφεί η κυβερνητική φθορά; (12)
-
ΥΠΕΘΟ: Όλα τα μέτρα ελάφρυνσης για μισθωτούς, οικογένειες, συνταξιούχους, ένστολους - Τι αλλάζει στα τεκμήρια κατοικίας - Αναλυτικοί πίνακες (11)
-
Ριζική αλλαγή στο τεκμήριο ΙΧ - Μεγάλη μείωση για οχήματα από το 2010 και μετά (10)
-
Πόσο αυξάνονται οι συντάξεις από 1/1/2026 - Πώς καταργείται η προσωπική διαφορά (πίνακας) (7)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
