Συνεχης ενημερωση
Ανακοίνωση
ημερήσιας απόκτησης μετοχών της υπό εξαγορά Εταιρείας μέχρι την λήξη της περιόδου αποδοχής (κατά άρθ. 24 § 2 Ν 3461/2006)
Η εταιρεία με την επωνυμία "Hellenic Quality Foods Ανώνυμος Εταιρία Τροφίμων" (στο εξής ο "Προτείνων" ή "HQF"), η οποία είναι ο βασικός μέτοχος κατά ποσοστό 91,31 % της ελληνικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία "ΒΙΣ Βιομηχανία Συσκευασιών Ανώνυμη Εταιρία" (στο εξής η "Yπό Eξαγορά Εταιρεία") ξεκίνησε στις 12.11.2024 τη διαδικασία προαιρετικής δημόσιας πρότασης (στο εξής η "Δημόσια Πρόταση"), σύμφωνα με το Ν 3461/2006, όπως ισχύει σήμερα (στο εξής ο "Νόμος"), προς όλους τους κατόχους (στο εξής οι "Μέτοχοι") κοινών ονομαστικών, άυλων, μετά ψήφου, μετοχών (στο εξής οι "Μετοχές") της Yπό Eξαγορά Εταιρείας, για την απόκτηση του συνόλου των Μετοχών τους, ενημερώνοντας αυθημερόν την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (στο εξής η "Ε.Κ.") και το Διοικητικό Συμβούλιο της Yπό Eξαγορά Εταιρείας και υποβάλλοντας τους ταυτόχρονα σχέδιο του πληροφοριακού δελτίου, σύμφωνα με το άρθρο 10 § του Νόμου (στο εξής το "Πληροφοριακό Δελτίο"), καθώς και την έκθεση αποτίμησης των κινητών αξιών, που αποτελούν αντικείμενο της Δημόσιας Πρότασης, όπως προβλέπεται στο άρθρο 9 § 6 του Νόμου.
Ταυτόχρονα η Υπό Εξαγορά Εταιρεία ανακοίνωσε την υποβολή του εν λόγω σχεδίου του Πληροφοριακού Δελτίου, σύμφωνα με το άρθ. 16 § 1 του Νόμου, στην οποία, μεταξύ των άλλων, δήλωσε ότι όλες οι αποκτήσεις Μετοχών από την κατά τα άνω δημοσιοποίηση της Δημόσιας Πρότασης, σύμφωνα με το άρθ. 10 του Νόμου (12.11.2024), και μέχρι την λήξη της περιόδου αποδοχής (όπως θα ορισθεί μετά την έγκριση του περιεχόμενου του Πληροφοριακού Δελτίου, από την Ε.Κ.) θα δηλώνονται και θα δημοσιεύονται σύμφωνα με το άρθρο 24 § 2 του Νόμου, καθώς και τις διατάξεις του Ν 3556/2007 και του Κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 596/2014 (MAR), όπου απαιτείται.
Στο παραπάνω πλαίσιο η Υπό Εξαγορά Εταιρεία ανακοινώνει, ότι στις 10/12/2024 ο Προτείνων (HQF) απέκτησε πλήθος 5.000 Μετοχών τής Υπό Εξαγορά Εταιρείας με τιμή απόκτησης 0,144 ευρώ/μτχ και, άρα, η συνολική αξία συναλλαγής ανήλθε σε (5.000 μτχ Χ 0,144 ευρώ/μτχ =) 720,00 ευρώ, και έτσι το ποσοστό συμμετοχής του στο μετοχικό κεφάλαιο της Υπό Εξαγορά Εταιρείας ανήλθε από 97,25% σε 97,26%.
Μαγούλα 10/12/2024
Για την Υπό Εξαγορά Εταιρεία
Χρήστος Σαμιωτάκης
Υπεύθυνος Εταιρικών Ανακοινώσεων
-
16:55 Βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών: Τρία "κλειδιά" για την ομαλή λειτουργία του βασικού πυλώνα της ελληνικής οικονομίας
-
16:52 Ισπανία: Καταδικάστηκε η Meta για "αθέμιτο ανταγωνισμό" - Αποζημίωση $550 εκατ. σε ισπανικά ΜΜΕ
-
16:48 Πάτησε γκάζι η Wall με καύσιμο την Nvidia
-
16:44 Τελέστηκε η πολιτική κηδεία του Αλ. Φαμπουράρη - Αλ. Τσίπρας: "Σου υπόσχομαι ότι δεν θα παραδώσουμε την ψυχή και τα όνειρά μας, στη γοητεία της όποιας εξουσίας"
-
16:38 Πηγές ΝΔ: Εκεί που η αντιπολίτευση επιχειρούσε να χτίσει εντυπώσεις γύρω από συγκεκριμένα πρόσωπα, τελικά η ίδια να ανασκευάζει όσα κατήγγειλε
-
16:36 ΕΙΝΑΠ: Μηνυτήρια αναφορά για τα ράντζα στο νοσοκομείο "Αττικόν"
-
16:27 Verizon: Καταργεί περισσότερες από 13.000 θέσεις εργασίας
-
16:25 Lenovo: Ανακοίνωσε ιστορικά υψηλά τριμηνιαία αποτελέσματα
-
16:10 Για ένα "πράσινο" αύριο: 1.000 νέα δενδρύλλια στον Βύρωνα από το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ και την we4all
-
16:05 Επεισόδιο στο Αγαθονήσι: Προειδοποιητικές βολές σε τουρκικό αλιευτικό - Πήγε να εμβολίσει σκάφος του Λιμενικού
-
Σκλαβενίτης: "Το ελληνικό νοικοκυριό δεν θα ξαναμαγειρέψει"
-
ΗΠΑ: Η Κίνα διεξήγαγε εκστρατεία για να δυσφημίσει το γαλλικό μαχητικό Rafale μετά τη σύγκρουση Ινδίας-Πακιστάν
-
Ρωσία: Τυχόν κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων από την ΕΕ θα απαντηθεί με λήψη νομικών μέτρων κατά Βελγίου και Euroclear
-
Dividend rocket η ΔΕΗ - Το παιχνίδι αλλάζει
-
Τι συμβαίνει με τα crypto; Ρωτήστε το MAGA του Τραμπ
-
Παντελιάδης: Τέσσερις - πέντε αλυσίδες το βιώσιμο μοντέλο – Δεν φταίνε τα σούπερ μάρκετ για την ακρίβεια
-
Η Απόλεμη Κουλτούρα της Ευρώπης και της Ελλάδας
-
Ούγγρος ΥΠΕΞ: "Η ΕΕ πρέπει να σταματήσει να στηρίζει οικονομικά το Κίεβο - Υπάρχει μια πολεμική μαφία"
-
Προϋπολογισμός 2026: Υπερπλεόνασμα και συνέχιση της μείωσης του χρέους
-
Το σκάνδαλο διαφθοράς στην Ουκρανία περικυκλώνει τον Ζελένσκι
-
Η Απόλεμη Κουλτούρα της Ευρώπης και της Ελλάδας (145)
-
Σκλαβενίτης: "Το ελληνικό νοικοκυριό δεν θα ξαναμαγειρέψει" (45)
-
Σχέδιο Τραμπ για την Ουκρανία: Παραχωρήσεις εδαφών στη Ρωσία, μείωση του ουκρανικού στρατού, εγγυήσεις ασφαλείας (41)
-
Παντελιάδης: Τέσσερις - πέντε αλυσίδες το βιώσιμο μοντέλο – Δεν φταίνε τα σούπερ μάρκετ για την ακρίβεια (19)
-
Αλήθειες και ψέματα για το 13ωρο - Τι αλλάζει στην πράξη για εργαζόμενους και εργοδότες (13)
-
"Εμφύλιος" δικηγόρων-δικαστών και εισαγγελέων για τα πειθαρχικά σχετικά με τις επιθέσεις στη Δικαιοσύνη (10)
-
Πάνω από 1 στα 4 σπίτια του κέντρου της Αθήνας είναι κλειστό - Καλύτερη η εικόνα σε βόρεια και νότια προάστια (8)
-
Στον εισαγγελέα στέλνει η ΝΔ τον "Φραπέ" μετά την άρνησή του να προσέλθει στην εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ (7)
-
Reuters: Έτοιμοι οι Ευρωπαίοι να αποκρούσουν αμερικανικό σχέδιο που θα εξανάγκαζε την Ουκρανία σε παραχωρήσεις (6)
-
Το σκάνδαλο διαφθοράς στην Ουκρανία περικυκλώνει τον Ζελένσκι (6)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ