Συνεχης ενημερωση
Η Διοίκηση της εταιρείας με την επωνυμία "ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ" (εφεξής για λόγους συντομίας "Εταιρεία") σε εφαρμογή των διατάξεων της παραγράφου 4.1.1 και 4.1.3 του Κανονισμού Χρηματιστηρίου Αθηνών, όπως ισχύει κατόπιν της τροποποίησης αυτού με την από 201/15.04.2024 απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής (Δ.Ε.) του Χ.Α. που εγκρίθηκε με την υπ' αριθμ. 1019/21.5.2024 απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και του άρθρου 17 παρ. 1 του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 16ης Απριλίου 2014 ανακοινώνει προς το επενδυτικό κοινό ότι η Εταιρεία σε συνέχεια συμμετοχής της σε ανοικτό πλειοδοτικό διαγωνισμό εκποίησης ακινήτου που έλαβε χώρα την 21.9.2024 ενώπιον πιστοποιημένης προς τούτο Συμβολαιογράφου Αθηνών, υπερθεμάτισε και απέκτησε από κοινού (για λόγους επιμερισμού του κόστους της επένδυσης και των συνεπαγομένων αυτής κινδύνων) με την Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία με την επωνυμία "REVON ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε." (μοναδικός εταίρος της οποίας τυγχάνει ο κ. Νικόλαος Βογιατζόγλου), εξ αδιαιρέτου σε ποσοστό πενήντα τοις εκατό (50%) εκάστη , την πλήρη κυριότητα ενός ακινήτου συνολικής επιφανείας 26.879 τ.μ. (μετά των επ΄ αυτού βιομηχανικών εγκαταστάσεων, του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού του και των λοιπών κινητών πραγμάτων), που έχει ανεγερθεί επί οικοπέδου 58.314 τ.μ., ευρισκομένου στην ανατολική πλευρά της εκτός σχεδίου περιοχής της Δημοτικής Κοινότητας Σχηματαρίου του Δήμου Τανάγρας της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, η οποία έχει ενταχθεί από 31.12.2010 σε καθεστώς Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου, στη θέση *ΡΑΧΙΛΗ*, αντί συνολικού τιμήματος έξι εκατομμυρίων τριακοσίων εξήντα επτά χιλιάδων οκτακοσίων πενήντα οκτώ ευρώ (6.367.858), το οποίο τίμημα καταβλήθηκε εξ ημισείας από τα 2 προαναφερόμενα νομικά πρόσωπα.
Μετά την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών παραδόσεως του ως άνω ακινήτου η Εταιρεία θα εξετάσει τον βέλτιστο τρόπο αξιοποίησής του.
-
19:50 Τραμπ: Ο επιχειρηματίας Χάρι Σάρτζεντ Γ΄ δεν έχει δικαιοδοσία να μιλά εκ μέρους της Ουάσινγκτον
-
19:46 Βρετανία, Νορβηγία και Γαλλία υπόσχονται νέα βοήθεια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ στο Κίεβο
-
19:40 Τ. Θεοδωρικάκος: Νέος επιμελητηριακός νόμος το 2026
-
19:40 Αυτοί είναι οι δύο Κινέζοι στρατολογητές του σμηνάρχου - Ο "Στίβεν" και ο "Γουίλιαμ"
-
19:37 Ουκρανία: Φιλοκρεμλινικοί λογαριασμοί χρησιμοποιούν τους φακέλους του Έπστιν για να παραπληροφορούν
-
19:36 Γ. Στουρνάρας: Στην Τράπεζα Αττικής γίνονταν περίεργα πράγματα - Όταν αρνήθηκα τη διοίκηση που ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ, πήγε το ΣΔΟΕ στη γυναίκα μου
-
19:27 Η Σουηδία θα στείλει μαχητικά αεροσκάφη για περιπολίες στη Γροιλανδία
-
19:22 Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εκατοντάδων αχυρανθρώπων με 380 επιχειρήσεις και χρέη 43 εκατ. ευρώ
-
19:14 Έντονη αντιπαράθεση Ν. Κεραμέως - Ζ. Κωνσταντοπούλου για το δυστύχημα στη "Βιολάντα"
-
19:00 Μέχρι και το τέλος Μαρτίου τα νέα προγράμματα του ΕΣΠΑ - Τον Μάιο ξεκινά το πρόγραμμα "Επισκευάζω"
-
Καρυστιανού ήταν και πέρασε
-
JP Morgan: Σχεδόν όλοι οι οίκοι θα αναβαθμίσουν την Ελλάδα στις Ανεπτυγμένες Αγορές το 2026 – Ποιες ελληνικές μετοχές θα πάρουν το "χρυσό" εισιτήριο
-
Πώς προκύπτει το σενάριο των €3 – Οι αριθμοί πίσω από την αποτίμηση
-
Φιντάν στους FT: Οι ΗΠΑ "πρόθυμες" να ανεχθούν κάποιο βαθμό εμπλουτισμού ουρανίου από το Ιράν
-
Goldman Sachs: Στις 2.500 μονάδες βλέπει τον Γενικό Δείκτη, εκτοξεύει τις τιμές-στόχους για τις τράπεζες
-
AI της Anthropic: Το τέλος του δικηγορικού επαγγέλματος;
-
Οι νοικάρηδες που θυμίζουν το 1940
-
Ισχυρά κέρδη πέτυχαν οι τράπεζες το 2025 - Οδεύουν σε μερίσματα τα ρεκόρ
-
Τουρισμός: Τι δείχνουν τα early bookings για τη φετινή σεζόν μέχρι στιγμής
-
Η "έκρηξη" των smart lockers στην Ελλάδα: 5.500 σημεία και 330.000 θυρίδες - Μάχη επενδύσεων και μεριδίων
-
Πώς η Ευρώπη είναι εξαρτημένη από τις ΗΠΑ (56)
-
Η "έκρηξη" των smart lockers στην Ελλάδα: 5.500 σημεία και 330.000 θυρίδες - Μάχη επενδύσεων και μεριδίων (47)
-
Καρυστιανού ήταν και πέρασε (44)
-
Οι νοικάρηδες που θυμίζουν το 1940 (23)
-
AI της Anthropic: Το τέλος του δικηγορικού επαγγέλματος; (18)
-
Ισχυρά κέρδη πέτυχαν οι τράπεζες το 2025 - Οδεύουν σε μερίσματα τα ρεκόρ (15)
-
Κάτω από το 1% οι μισθωτοί που μπήκαν στο 13ωρο – Πόσες επιχειρήσεις εφάρμοσαν το 6ημερο (14)
-
Το σαφές μήνυμα Μητσοτάκη στην Άγκυρα για άρση του casus belli και η δήλωση Ερντογάν για "ακανθώδη ζητήματα που μπορούν να επιλυθούν" (10)
-
Ζαχάροβα: Ρώσος πολιτικός και διπλωμάτης ο "Ιβάν Καποδίστριας" - Πατριωτική υπηρεσία ότι εξελέγη κυβερνήτης της Ελλάδας (5)
-
ΠΑΣΟΚ: Η προσυνεδριακή "σφαγή", το "αγκάθι" Παναγόπουλου και η "έκρηξη" Α. Γεωργιάδη (4)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ