Συνεχης ενημερωση
|
22 Μαΐου 2024
Το Χρηματιστήριο Αθηνών, κατόπιν της σημερινής συνεδρίασης της Επιτροπής Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών, διαπίστωσε την κατ' αρχήν συνδρομή των προϋποθέσεων εισαγωγής στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών σύμφωνα με το άρθρο 2 παρ. 4 του ν. 3371/2005 των μετοχών της εταιρίας "ΝΟΒΑΛ ΠΡΟΠΕΡΤΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ" (ISIN: GRS824003008), υπό την αίρεση επίτευξης επαρκούς διασποράς των μετοχών, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Κανονισμό του ΧΑ.
Επίσης, η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, προέβη στην τακτική αναθεώρηση της ένταξης των μετοχών των εισηγμένων εταιριών στις κατηγορίες διαπραγμάτευσης βάσει του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, από την οποία δεν προέκυψε καμία αλλαγή στις υφιστάμενες κατηγορίες διαπραγμάτευσης των μετοχών των εισηγμένων εταιριών.
| Κατεβάστε το Δελτίο Τύπου |
|
Σχετικά με τον Όμιλο Χρηματιστηρίου Αθηνών
Το Χρηματιστήριο Αθηνών από την ίδρυσή του, το 1876, συμμετέχει σταθερά στις οικονομικές και επιχειρηματικές εξελίξεις της χώρας.
Ο Όμιλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών υποστηρίζει την ανάπτυξη και οργάνωση της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς. Λειτουργεί τις αγορές αξιών και παραγώγων, την εναλλακτική αγορά ενώ παράλληλα διενεργεί την εκκαθάριση και το διακανονισμό των συναλλαγών.
Το Χρηματιστήριο, μέσω των αγορών του, προσφέρει λύσεις και εργαλεία χρηματοδότησης στις επιχειρήσεις, διευρύνει τις επιλογές των επενδυτών παρέχοντας ένα ασφαλές, σταθερό και εύκολο περιβάλλον πλήρως εναρμονισμένο με τις διεθνείς πρακτικές και το Ευρωπαϊκό κανονιστικό πλαίσιο. Κατέχει δε το διεθνές πρότυπο επιχειρησιακής συνέχειας ISO22301 για το σύνολο των εταιρειών του, καθώς επίσης και για όλες τις επιχειρησιακές λειτουργίες και παρεχόμενα προϊόντα & υπηρεσίες.
Σε μια περίοδο που ο ρόλος των χρηματιστηριακών αγορών στην εξεύρεση εναλλακτικών τρόπων χρηματοδότησης των επιχειρήσεων, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, ενισχύεται σημαντικά, εμείς στον Όμιλο Χρηματιστηρίου Αθηνών έχουμε προχωρήσει σε μια σειρά πρωτοβουλιών και δράσεων με στόχο να αναδείξουμε την ελκυστικότητα της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς και να προβάλουμε τις εταιρίες μας στη διεθνή επενδυτική κοινότητα.
Οι μετοχές του Ομίλου διαπραγματεύονται στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών (Σύμβολο: EXAE).
Συνοπτικές πληροφορίες για την αγορά και τον Όμιλο του Χρηματιστηρίου Αθηνών μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο καθώς και στην ιστοσελίδα του www.athexgroup.gr.
-
11:36 Aλ Σάρα, ένας ισλαμιστής στον Λευκό Οίκο
-
11:30 Κ. Χατζηδάκης: Η Πολεμική Αεροπορία κρατά τους αιθέρες της Ελλάδας ασφαλείς και ελεύθερους
-
11:27 Δεν δίνει ο Τραμπ τα επιδόματα για τα τρόφιμα των φτωχών με απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου
-
11:17 Ο Πειραιάς στο επίκεντρο της ναυτιλιακής ανάκαμψης
-
11:14 Βορίζια: Κοντά στην εξιχνίαση της πυροδότησης της βόμβας στο σπίτι των Φραγκιαδάκηδων οι αρχέςμε οδηγό τα κινητά
-
10:59 Ν. Δένδιας: Η Πολεμική Αεροπορία εισέρχεται σε μια νέα εποχή - Χρόνια πολλά στους πιλότους μας
-
10:45 Κ. Μητσοτάκης: Η Πολεμική Αεροπορία τιμά τους προστάτες της
-
10:45 Διπλό κύμα κακοκαιρίας θα πλήξει τη χώρα έως την Τρίτη - Ισχυρές καταιγίδες και κίνδυνος για πλημμυρικά φαινόμενα
-
10:41 42ος Αυθεντικός Μαραθώνιος – Σε ισχύ έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Σάββατο και Κυριακή
-
10:40 Kοζάνη: Χαμηλές και φέτος οι προσδοκίες για την παραγωγή κρόκου- Συμπλήρωμα διατροφής με κρόκο σύντομα στα φαρμακεία
-
Χαμηλές εισφορές που οδηγούν σε συντάξεις φτώχειας εξακολουθούν να επιλέγουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες – Τα τελευταία στοιχεία
-
Οι 4 σημαντικές συμφωνίες που υπογράφηκαν στην ενεργειακή σύνοδο P-TEC στην Αθήνα
-
Το σχέδιο της Εθνικής για το φετινό μέρισμα – Στο προσκήνιο οι μέτοχοι
-
Αττική-Πίττας: Γλύκαναν τα κέρδη οι εξαγωγές - Ποιες χώρες χρυσοπληρώνουν το ελληνικό μέλι
-
Μήπως είμαστε απατεώνες;
-
"Χτίζεται" η πλατφόρμα PriceMap με τις πραγματικές τιμές πώλησης των ακινήτων - Πώς θα λειτουργεί
-
Μεγάλη ρωσική επίθεση κατά ενεργειακών υποδομών σε ολόκληρη την Ουκρανία - Ολονύχτιοι συναγερμοί
-
Ο Αντώνης Σαμαράς ανοίγει αύριο τα χαρτιά του
-
Η έρευνα για τον καρκίνο προχωρά: Τι ανακάλυψαν οι επιστήμονες για τον καρκίνο του παγκρέατος που "ξεγελά" το ανοσοποιητικό μας
-
Τι είναι ή δεν είναι "βαθύ κράτος"
-
Χαμηλές εισφορές που οδηγούν σε συντάξεις φτώχειας εξακολουθούν να επιλέγουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες – Τα τελευταία στοιχεία (16)
-
Μήπως είμαστε απατεώνες; (6)
-
"Χτίζεται" η πλατφόρμα PriceMap με τις πραγματικές τιμές πώλησης των ακινήτων - Πώς θα λειτουργεί (6)
-
Τι είναι ή δεν είναι "βαθύ κράτος" (4)
-
Ο Τραμπ εξαίρεσε την Ουγγαρία απο τις κυρώσεις για αγορά ρωσικού πετρελαίου για ένα χρόνο (3)
-
Για την Ελλάδα οι αμυντικές δαπάνες αποτελούν επένδυση (3)
-
Δεν δίνει ο Τραμπ τα επιδόματα για τα τρόφιμα των φτωχών με απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου (1)
-
Βορίζια: Κοντά στην εξιχνίαση της πυροδότησης της βόμβας στο σπίτι των Φραγκιαδάκηδων οι αρχέςμε οδηγό τα κινητά (1)
-
Οι ΗΠΑ αφαιρούν τον Σύρο πρόεδρο Σάρα από τη μαύρη λίστα των "τρομοκρατών", εν όψει της επίσκεψής του στο Λευκό Οίκο (1)
-
Μεγάλη ρωσική επίθεση κατά ενεργειακών υποδομών σε ολόκληρη την Ουκρανία - Ολονύχτιοι συναγερμοί (1)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


