Συνεχης ενημερωση
Ανακοίνωση ρυθμιζόμενης πληροφορίας Ν. 3556/2007
Ορισμός Προσωρινού Αντικαταστάτη – νέου μέλους της Επιτροπής Ελέγχου
Άλιμος, 26 Απριλίου 2024
Σύμφωνα με το άρθρο 44 §4β, Ν. 4449/2017, όπως ισχύει μετά την τροποποίησή του με τον Ν. 4706/2020, και το άρθρο 4 §4 του Κανονισμού Λειτουργίας της Επιτροπής Ελέγχου όπως αυτός περιέχεται και στον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας της εταιρείας, η "ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι, με την από 15.4.2024 απόφασή του, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας όρισε την κ. Κωνσταντίνα Αβράμη ως προσωρινή αντικαταστάτη - νέο μέλος της Επιτροπής Ελέγχου της εταιρείας στη θέση της παραιτηθείσας κ. Ηλιάνας Τσιώλη, έως την επόμενη Γενική Συνέλευση των μετόχων. Η κ. Κωνσταντίνα Αβράμη είναι πτυχιούχος οικονομικών επιστημών, με 10ετή εργασιακή εμπειρία σε ελληνικές και αλλοδαπές εταιρείες.
Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με το άρθρο 44 §1 (στ), Ν. 4449/2017, όπως ισχύει, και το άρθρο 4 §4 του Κανονισμού Λειτουργίας της Επιτροπής Ελέγχου, η επόμενη Γενική Συνέλευση των μετόχων δύναται είτε να ορίσει την ως άνω ορισθείσα από το Δ.Σ. Κωνσταντίνα Αβράμη ως μέλος της Επιτροπής Ελέγχου είτε να εκλέξει άλλο πρόσωπο στη θέση αυτή για το χρονικό διάστημα έως τη λήξη της θητείας της Επιτροπής που έχει ορισθεί 4ετής μέχρι την 07.08.2027, δυνάμενη να παραταθεί αυτόματα μέχρι τη λήξη της προθεσμίας εντός της οποίας πρέπει να συνέλθει η Τακτική Γενική Συνέλευση του έτους 2027 για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Επιτροπής Ελέγχου.
Η κ. Κωνσταντίνα Αβράμη είναι τρίτο πρόσωπο - μη μέλος του Δ.Σ., ανεξάρτητο από την εταιρεία κατά την έννοια του άρθρου 9 §§1,2 Ν. 4706/2020, όπως αυτό εφαρμόζεται αναλογικά για τα μέλη της Επιτροπής Ελέγχου (άρθρο 92 Ν. 4706/2020) και ο ορισμός της ως προσωρινού αντικαταστάτη - νέου μέλους της Επιτροπής διατηρεί την νόμιμη σύνθεσή της Επιτροπής Ελέγχου και τον χαρακτήρα της ως τριμελούς ανεξάρτητης επιτροπής, αποτελούμενης από δύο (2) ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και ένα (1) τρίτο πρόσωπο ανεξάρτητο από την εταιρεία, κατά την έννοια του άρθρου 44 Ν. 4449/2017, όπως ισχύει.
-
00:05 Αν θέλετε να αντιμετωπίσετε τον λαϊκισμό του 21ου αιώνα, ανατρέξτε στον 17ο αιώνα
-
00:05 Ο Βασιλιάς είναι γυμνός και κουρασμένος
-
00:05 Οι τράπεζες ξαναγράφουν το σενάριο της αγοράς
-
00:04 Ενωσιακό δίκαιο ανταγωνισμού και φαρμακευτική αγορά
-
00:04 Ζητήματα όχι και τόσο ασήμαντα
-
00:04 Ο μεγαλύτερος εχθρός του Πούτιν είναι η Ευρώπη
-
00:03 Πωλητές ανθρωπιάς και Αλληλεγγύη Α.Ε.
-
00:02 Συνεργασία πανεπιστημίων και βιομηχανίας... Τρελαθήκατε;
-
00:01 Η δοκιμασία τού να ξαναχτίσεις την Ιστορία
-
00:01 Τράφικινγκ καμαριέρων ξενοδοχείων
-
Τα σενάρια για αλλαγή στις εισφορές των επαγγελματιών
-
"Χάνει ταχύτητα το ράλι" των τιμών στην αγορά κατοικίας
-
Αυξάνεται πάνω από 30.000 ευρώ το όριο χρεών που θα συμψηφίζονται με τη σύνταξη - 'Ερχεται νέα ρύθμιση
-
Ουάσινγκτον: "Εμπόλεμη ζώνη το Σικάγο - Οι διαδηλωτές πληρώνονται από καρτέλ και συμμορίες"
-
Κοτόπουλο: Το "άγιο δισκοπότηρο" του street food
-
X. Φιντάν: Υπάρχουν συμμαχίες στην Ανατολική Μεσόγειο που προσπαθούν να περικυκλώσουν την Τουρκία
-
Διαψεύδει ο ΑΔΜΗΕ τα περί "πολέμου" για το καλώδιο - Σύντομα οι τοποθετήσεις της Αθήνας για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου
-
SUV και υβριδικά κυριαρχούν στην ελληνική αγορά αυτοκινήτων
-
Ισραηλινοί: "Πιείτε νερό από τη λεκάνη της τουαλέτας"
-
Η "καυτή πατάτα" των αγροτικών επιδοτήσεων: Λιγότερα λεφτά και... αργότερα - Δύο κύματα πληρωμών
-
Τα σενάρια για αλλαγή στις εισφορές των επαγγελματιών (33)
-
Ισραηλινοί: "Πιείτε νερό από τη λεκάνη της τουαλέτας" (21)
-
X. Φιντάν: Υπάρχουν συμμαχίες στην Ανατολική Μεσόγειο που προσπαθούν να περικυκλώσουν την Τουρκία (19)
-
Χαμηλές επιδόσεις στην καινοτομία για την Ελλάδα (17)
-
Διαψεύδει ο ΑΔΜΗΕ τα περί "πολέμου" για το καλώδιο - Σύντομα οι τοποθετήσεις της Αθήνας για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου (16)
-
Το αεροδρόμιο του Βίλνιους έκλεισε για πολλές ώρες λόγω αερόστατων (11)
-
Η Γάζα στον αστερισμό του "Σχεδίου Τραμπ" (9)
-
Προφυλακίστηκαν 5 από τους 17 κατηγορούμενους για το κύκλωμα με τα εικονικά τιμολόγια - Τι κατέθεσε ο φερόμενος αρχηγός (6)
-
SUV και υβριδικά κυριαρχούν στην ελληνική αγορά αυτοκινήτων (6)
-
Τράφικινγκ καμαριέρων ξενοδοχείων (5)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
