Συνεχης ενημερωση
Ανακοίνωση
Σχολιασμός δημοσιευμάτων
Η εταιρεία με την επωνυμία "ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" και τον διακριτικό τίτλο "ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε." (εφεξής η "Εταιρεία"), σε απάντηση της με αριθμ. 445/19.02.2024 Επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς επί πρόσφατου (17.02.2024) δημοσιεύματος της εφημερίδας "H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ", σχετικά με υπογραφή μνημονίου για την εξαγορά από τον Όμιλο ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ της θυγατρικής της ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε., ανακοινώνει με την παρούσα στο επενδυτικό κοινό ότι δεν έχει γίνει αποδέκτης πρότασης για την εξαγορά των μετοχών της στην εν λόγω θυγατρική εταιρεία.
Όπως και στο παρελθόν, στο πλαίσιο της ενεργού διαχείρισης του χαρτοφυλακίου επιχειρηματικών δραστηριοτήτων που διαθέτει, η Εταιρεία εξετάζει διαρκώς επιλογές για τη βέλτιστη αξιοποίηση των περιουσιακών της στοιχείων.
Η Εταιρεία, τηρούσα τις προβλεπόμενες από την ισχύουσα νομοθεσία υποχρεώσεις, διαβεβαιώνει το επενδυτικό κοινό ότι εάν και εφόσον συντρέξει γεγονός η δημοσιοποίηση του οποίου αναμένεται εύλογα να επηρεάσει την αγορά των μετοχών της, θα προβεί η ίδια υπεύθυνα στην δημοσιοποίησή του.
Η ανωτέρω ενημέρωση γίνεται σύμφωνα με τους Κανονισμούς (ΕΕ) 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, του Χρηματιστηρίου Αθηνών και κατόπιν σχετικού ερωτήματος του Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.
Κηφισιά, 19 Φεβρουαρίου 2024
Σχολιασμός δημοσιευμάτων_Απάντηση σε Ερωτημα ΕΚ
-
18:51 Ν. Δένδιας: Ελλάδα και Ισραήλ δεν αποκλείουν την Τουρκία
-
18:51 Συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας ενόψει της επιδείνωσης του καιρού
-
18:46 Προσυνεδριακός διάλογος ΝΔ στα Ιωάννινα παρουσία του Κ. Μητσοτάκη
-
18:40 Αλ. Τσίπρας για Χίο: Για άλλη μια φορά το Αιγαίο γίνεται τάφος για "ανώνυμους απελπισμένους" - Αιχμές κατά Θ. Πλεύρη
-
18:36 Νιγηρία: Τουλάχιστον 170 νεκροί σε επίθεση ενόπλων σε χωριό
-
18:32 Μαρίνα Καλαμαριάς: Τι απαντά το Υπερταμείο στη δήμαρχο, Χρ. Αράπογλου, εν μέσω κόντρας για τον διαγωνισμό αξιοποίησης
-
18:31 ΕΧΑΕ: Απέκτησε επιπλέον 20% συμμετοχή στην Ελληνικό Χρηματιστήριο Ενέργειας Α.Ε.
-
18:26 Η Washington Post ξεκινά μεγάλο κύμα απολύσεων
-
18:24 Jumbo: Πράσινο φως από την ΕΓΣ σε έκτακτη χρηματική διανομή €0,50 ανά μετοχή (μικτό)
-
18:14 Ινστιτούτο Νόμπελ: Ζητά "εξηγήσεις" από τον πρώην πρόεδρο της Επιτροπής Νόμπελ Ειρήνης για τις σχέσεις του με τον Έπστιν
-
Ψηφιακή κατάσχεση τραπεζικών λογαριασμών "με ένα κλικ" και χωρίς δικηγόρο
-
Αν και αργά, έχει δίκιο ο Στουρνάρας
-
Ποια είναι η βουλγαρική εταιρεία που μπαίνει "σφήνα" στα δίκτυα οπτικών ινών
-
Axios-Δημοσκόπηση: Ένας στους δύο ψηφοφόρους του MAGA θέλει την ηλιακή ενέργεια
-
ΕΕ προς κράτη μέλη: Μειώστε φόρους και εισφορές στην ηλεκτρική ενέργεια – Το χάσμα τιμών έχει μεγαλώσει για τη βιομηχανία
-
Τι συμβαίνει με τον "χρυσό των φτωχών";
-
Κατάδικοι, χάος και απελπισία: Τι συμβαίνει στο μοναδικό εργοστάσιο αρμάτων μάχης της Ρωσίας
-
Κέβιν Γουόρς: Ο Τραμπ ήθελε "περιστέρι" στη Fed και επέλεξε "γεράκι"
-
Πόσο κοστίζει σήμερα μια δεκαετία υψηλών χρηματοροών;
-
Οι στόχοι για το ομόλογο της Capital του Β. Μαρινάκη και η ευκαιρία του LNG
-
Αν και αργά, έχει δίκιο ο Στουρνάρας (74)
-
Τραγωδία στη Χίο: Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης – Άγνωστος ο αριθμός των αγνοουμένων (62)
-
Βιολάντα: Υπόγειες σωληνώσεις χωρίς ανιχνευτή διαρροής και μόνωση -Αυτοψίες που δεν "είδαν" υπόγειο και δεξαμενές (25)
-
CNN: Πώς η Ρωσία εξαπατά Αφρικανούς άνδρες για να πολεμήσουν στην Ουκρανία - "Είτε δραπετεύεις, είτε πεθαίνεις" (24)
-
Η Ευρώπη αντιτίθεται στην τεχνολογία με απαγορεύσεις στα social media και έφοδο στο Παρίσι κατά της X (19)
-
ΕΕ προς κράτη μέλη: Μειώστε φόρους και εισφορές στην ηλεκτρική ενέργεια – Το χάσμα τιμών έχει μεγαλώσει για τη βιομηχανία (15)
-
Ψηφιακή κατάσχεση τραπεζικών λογαριασμών "με ένα κλικ" και χωρίς δικηγόρο (13)
-
Πόσο κοστίζει σήμερα μια δεκαετία υψηλών χρηματοροών; (13)
-
Το Σύνταγμα και οι αντιρρήσεις (8)
-
"Ο ατσάλινος σκαντζόχοιρος": Το plan Β της Ουκρανίας για να αμυνθεί μετά τον πόλεμο (6)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ