Συνεχης ενημερωση
Σύμφωνα με την ενότητα 4.1.3.3 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. (η Εταιρεία) ανακοινώνει ότι η Έκτακτη Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε στις 24 Ιανουαρίου 2024 στις 10:00 στο Ξενοδοχείο Athens Plaza, Πλ. Συντάγματος και παρέστησαν μέτοχοι που εκπροσωπούσαν το 70,08% του μετοχικού κεφαλαίου. Tο ποσοστό απαρτίας διαμορφώθηκε σε 71,74% δεδομένου ότι σύμφωνα με το άρθρο 50 του νόμου 4548/2018 δεν ελήφθη υπόψη το ποσοστό των ίδιων μετοχών που κατέχει η Εταιρεία.
Η Γενική Συνέλευση των Μετόχων ενέκρινε (α) την πώληση από την ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε. και την αγορά από την θυγατρική της Εταιρείας MOTOR OIL RENEWABLE ENERGY ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε. (MORE) 123.059.250 κοινών, ονομαστικών, μετά ψήφου μετοχών εκδόσεως της εταιρείας ΑΝΕΜΟΣ RES Α.Ε. οι οποίες αντιπροσωπεύουν ποσοστό 25% του ολοσχερώς συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της ΑΝΕΜΟΣ RES Α.Ε., έναντι συνολικού τιμήματος Ευρώ 123.520.000 και β) την υπογραφή του σχετικού σχεδίου Συμφωνητικού Αγοραπωλησίας (Share Purchase Agreement) μεταξύ MORE και ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε.
Επιπρόσθετα, η Γενική Συνέλευση εξουσιοδότησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας να επιληφθεί όλων των διαδικαστικών θεμάτων για την υλοποίηση από το Διοικητικό Συμβούλιο της MORE των απαιτούμενων ενεργειών για την ολοκλήρωση της παραπάνω συναλλαγής και την υπογραφή του Συμφωνητικού Αγοραπωλησίας.
Μαρούσι, 24 Ιανουαρίου 2024
Το Διοικητικό Συμβούλιο
-
08:00 Έρχονται μειώσεις φόρων για τις επιχειρήσεις – Ποια μέτρα βρίσκονται στο τραπέζι
-
07:59 ΗΠΑ: Νέα αεροπορική επιδρομή σε ταχύπλοο στον ανατολικό Ειρηνικό - 4 νεκροί "ναρκωτρομοκράτες"
-
07:55 "Ο χειρότερος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ": Μειωτικοί χαρακτηρισμοί κάτω απ’ το πορτρέτο του Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο
-
07:55 ΗΠΑ: Εγκρίθηκε η οριστική άρση των κυρώσεων κατά της Συρίας
-
07:51 ΗΠΑ: Ανάπτυξη της πολεμικής αεροπορίας στον Ισημερινό στο πλαίσιο επιχείρησης κατά της διακίνησης ναρκωτικών
-
07:48 Νέες συνομιλίες ΗΠΑ-Ρωσίας στο Μαϊάμι το σαββατοκύριακο για την επίτευξη ειρηνευτικής συμφωνίας
-
07:46 Διάγγελμα Τραμπ: Έρχεται οικονομικό "μπουμ" που δεν ξαναείδε ποτέ ο κόσμος- Κληρονόμησα ένα χάος, τώρα το διορθώνω
-
07:45 Επιδρομή της Ουκρανίας πλήττει πλοίο σε λιμάνι της Ρωσίας - Τουλάχιστον 3 νεκροί
-
07:43 ΗΠΑ: "Πράσινο φως" σε πωλήσεις όπλων αξίας 11 δισ. δολαρίων στην Ταϊβάν
-
07:31 Η Λευκορωσία ανάμεσα στην Ουάσινγκτον και τις Βρυξέλλες
-
EBITDA €60+ εκατ., κεφαλαιοποίηση €155 εκατ. — Η εξίσωση δεν βγαίνει
-
Σε ποιον ανήκει ο Μάνος Χατζηδάκις
-
Η ευρωπαϊκή ακροδεξιά έπαθε "πρόεδρο Εδεσσαϊκού"!
-
Προϋπολογισμός 2026, ευκαιρία ή παγίδα;
-
Mere: Η αθόρυβη επέκταση των ρωσικών σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα
-
Να μην πετάμε τη σκούφια μας...
-
Διάγγελμα Τραμπ: Έρχεται οικονομικό "μπουμ" που δεν ξαναείδε ποτέ ο κόσμος- Κληρονόμησα ένα χάος, τώρα το διορθώνω
-
Συμβάσεις έργου ή εξαρτημένη εργασία; Ασφαλιστικές υποχρεώσεις, τηλεργασία και πρακτικές συνέπειες για επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα
-
Τα στοιχεία ενός ισχυρού λογότυπου
-
Κρατικός Προϋπολογισμός 2026: Οι επιδόσεις, οι προκλήσεις και η επόμενη μέρα της ελληνικής οικονομίας
-
Προϋπολογισμός 2026, ευκαιρία ή παγίδα; (10)
-
Η ευρωπαϊκή ακροδεξιά έπαθε "πρόεδρο Εδεσσαϊκού"! (3)
-
EBITDA €60+ εκατ., κεφαλαιοποίηση €155 εκατ. — Η εξίσωση δεν βγαίνει (2)
-
Σε ποιον ανήκει ο Μάνος Χατζηδάκις (2)
-
Περισσότερα δεδομένα, χαμηλότερο κόστος: Τι δείχνει μελέτη της ΕΕΤΤ για την κινητή τηλεφωνία στην Ελλάδα (1)
-
Να μην πετάμε τη σκούφια μας... (1)
-
Mere: Η αθόρυβη επέκταση των ρωσικών σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα (1)
-
Κρατικός Προϋπολογισμός 2026: Οι επιδόσεις, οι προκλήσεις και η επόμενη μέρα της ελληνικής οικονομίας (1)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ